-
Newíte??
Newíte někdo prosím od koho je ta drsná hudba když jdou uputávky na prison break 3 řadu?? *7* -
Re: ....
jn tam to taky stahuju . -
Moc tomu nerozumim..myslis ze by to slo poslat treba na mail?icq? nebo tak? *3* -
....
Na torrent bych se vysral, já to stahuju na czshare.Jsou tam všechny dily tak že je to v klidku .... *3* -
Re: Bude to zajímavé :)
Už zitra na nova cinema ..takže 2. dubna...těšímse! *14* -
!
Nevíte někdo kde bych tohla stáhnout a s jakým programem..moc bych to chtěla sehnat páč v TV to moc často nestihnu *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Pro Petru:
Zkus to stahovat přes torrent :-) -
Re: Lidi, lidi.....
Hej,hej.Sara neumře,to máš pravdu,ale lidi maji asi namysli,tu část,kdy si to Michael,Sofia,Sucre atd myslí,jelikož jim tak bylo řečeno,aby je popohnali .. =). *4* -
CO SI O SOBĚ MYSLÍŠ? DI NĚKAM! PRISON BREAK JE TEN NEJLEPŠÍ SERIÁL POSLEDNÍCH LET A TAKOVÝ "KONZERVY" JAKO TY, CO UMĚJ ČUMĚT JENOM NA BLBOU ORDINACI, O TOM VĚDÍ LEDA HOVNO! OMLOUVÁM SE ZA MŮJ SLOVNÍK ALE TOHLE MĚ DOKÁŽE VYTOČIT *16* NAROZDÍL OD JINÝCH SERIÁLŮ JAKO NAPŘ. KRIMINÁLKA, GILMORKY, 24 HODIN, HOUSE, TUDOROVCI A JÁ NEVÍM CO JEŠTĚ, V PRISON BREAKU O NĚCO JDE! MÁ TO DĚJ, JE TO SKVĚLE VYMYŠLENÝ A O HERCÍCH NEMLUVĚ! ROBERT KNEPPER JE JEDEN Z NEJ HERCŮ JAKÝHO SEM KDY VIDĚLA. SCÉNARISTÉ UDĚLALI FAKT SKVĚLEJ SCÉNÁŘ A REŽISÉR MÁ U MĚ ZA 1! TAK MI TADY LASKAVĚ NETVRĎ ŽE PRISON BREAK JE NEJVĚTŠÍ PÍČOVINA!!! *13* OSTATNÍ SERIÁLY SE S NÍM NEMŮŽOU VŮBEC SROVNÁVAT PROTOŽE BY TO BYLO SMĚŠNÝ *1* *10* KONČIM!!!!!!!!! *8* -
Re: Re: ....................
3. řada na nově nebude, protože ty svin*ě to dali na novu cinemu kde to poběží od 2.dubna! nevím kterej další chytrák tohle zase vymyslel ale pěkně mě naštvali *8* *16* já se na to těšila třičtvrtě roku a pak si to přehoděj na nějakej debilní kanál kterej má jeden člověk z deseti takže máme po prdel*i *3* *10* *10* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Z netu si to stahnu, ale pak mám problém otevřít to přes WinRAR .. a nevím přes jaký jiný program .. *9* -
Re: ....................
nevite kdy bude dalsi rada na nove??.. -
Prison Break
Hlasujte pro PRISON BREAK http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php *3* -
Re: ...
stahneš ji na netu... -
...
kde se dá vidět ta 4. řada? Předem dík -
DOTAZY
Čaauu fanoušci. Nevíte, kde by se na netu dala objednat první série a druhá? A nevíte, jestli to je stejně nadabovaný, jako když to dávaly v televizi? DÍK!! A slyšela jsem, že někdy teď na jaře začne třetí série, takže mánie bude zpátky :D A tím to nekončí, točí se i čtvrtá ;) *4* -
Re: Re: Re: Re: :-)
všechno jde, když se chce:) Co používáš za program na stahování? *3* -
hlasovani
http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php
hlasujte lidi!! -
4.řada
Viděla jsem 4.řadu do 16.dílu..prej to má být poslední,ale mě to příjde takové nevyřešené a neukončené,nevíte jestli bude 5.řada někdo? *4* jinak serial je to suprový *3* -
Re: Re: Re: :-)
DVD jsem si nekoupila mě to sehnal kamarád, ale jen ty dvě první řady .. mě právě z netu nic stahovat nejde, mám ho nějakej divnej *9*