Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ms.amazing

..

Nova by už konečně mohla koupit práva na 4. serii. Dávaj nějaké debilní SuperStar, kterou stejně vyhraje nějakej debil, suchar a ještě k tomu hnusnej. Měli by investovat do něčeho rozumnějšího (Útěk z vězení). Doufám, že to už konečně ta Nova koupí nebo snad zavolám do Volejte Novu *5*
  • Re: PB film

a kde ten film najdu??????? =DDD
  • Re: Re: ....

jj souhlasim s tebou ....
  • bajunka_p

...

Kde to vlastne vsechno skoncilo?to davali na nova cinema,pry,uz je konec,nb jen pauza mezi seriemi?
  • adelushka

Soundtrack

já tak miluju ty soundtracky!:) teď zrovna poslouchám Aim For The Heart..prostě kráása!:´( *4*
  • dancik.cz

Re: NÉÉÉ!

Já taky ne.. :) Ale nějak to hold skončit musí.. :) I když by mohlo líp..
  • Re: Michael zemře?!

No ono to skončí právě tím, že Michael zemře. Je to opravdu škoda, hodne jsem si pobrečela nad tím co udělá, aby zachránil Sáru... *9*
  • ms.amazing

NÉÉÉ!

Já nechci aby Michael umřel!!!! *9*
  • Michael zemře?!

Cože, Michael zemře?! To si děláte prd** ne? Vždyť se celej seriál točí hlavně kolem něho, tak jak by to mohlo pokračovat dál? *7*
  • dreyxor

cernovlaska

nemuzu v hercich najit tu kocku s cernyma vlasama co hraje ve treti rade:) nevite nekdo jak se jmenuje?
  • mojka

...

Podle mě byla nejlepší 1. a 2. řada, ty ostatní už byly o ničem a ta Michealova smrt byla taky hrozná, hlavní hrdina by nikdy neměl umřít:(
  • Re: :-)

Tak mi teda vysvětli jak je možné že ve 4 řadě 22 dílu šla sara za michaelem na hřitov?a ve 23 a 24 díle to je o tom jak vlastně michael zemřel a jak vlastně víš že bude 5 řada?
  • temprence

PB film

Když už víte, jak to skončí, tak jste taky zaregistrovali, že je k seriálu i film. Je to hlavně o Sáře, která je ve vězení za to, že zabila Michaelovu matku. On ji chce zachránit a sám při tom umře. Podívejte se na to. Na konci budete všichni brečet jako želvy. já jsem byla ve stavu, že jsem taky málem umřela. *9*
  • Poslední díl Prison Break

Ahojky. Teda když jsem si stahla poslední díl Prison Break....tak jsem sledovala s otevřenou pusou. Byl to nářez. Ale souhlasím s tím, že byl dost odfláknutý....Mohlo to být více fenomenální. A ta Michaelova smrt??? Kdo to mohl jenom vymyslet???? To bylo dost dost neuvážlivé.....to si vůbec nezasloužil, potom všem co všechno musel udělat....to teda ne....Jinak jsem tedy ronila slzy jako hrachy. The End
  • sserpx

S04E23 ...The prison break-The final break

Tak vám řeknu, že ten poslední díl je pořádně odfláknutej... Sleduju jednim dechem Prison od první řady, která mimochodem dle mě byla suveréně nejlepší a konec by si tento seriál zasloužil kvalitnější. Až na pár překvapení a hlavně na teda nečekaný způsob Michaelovy smrti jsem zklamán.
  • Re: Umře Sára a jeden z bratrů?!?

ne, krutá pravda *9*
  • Re: michael's gone

Ja na to koukala včera v noci a brečím ještě teď.Když chtěli s PB skončit,tak ho přece nemuseli nechat umřít,po tom všem...stejně pokud budou moc chtít,tak malý michael je urřitě stejně geniální,jako jeho tatínek,takže.....
    *7*
  • sserpx

Re: 4.řada

Hele na novu se nekoukej, v originále je to mnohem mnohem lepší... jinak přes torrent určitě čtvrtou řadu stáhneš. Já jsem si nedávno stáhla celou první a druhou řadu-pohodka
  • sserpx

michael's gone

mno říkala jsem si takovej divnej až moc šťastnej konec, který se k prisonu ani moc nehodí a pak hrob a ja se dozvím, že michael umřel... to mě dostalo
  • Konec

Konec velice dobrý, jen..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit