Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dancik.cz

Re: Re: :-)

Série jsem si stáhla z internetu *4*
    Jinak ty sis koupila ta dvd? :)
    Maj tam něco navíc, než jen ten seriál? *5*
  • petraall

Re: :-)

Ahoj, tak to je super, že Sára neumře .. můžu se tě zeptat, kde si 3. a 4. sérii viděla ..? Já mám doma jen 1. a 2. řadu *9*
  • dancik.cz

Re: Re: Re: Re: Lidi, lidi.....

"Proslýchá".... nač věřit někomu... Nejdříve se mrkni sama *15*
  • dancik.cz

Re: :-)

Jasný, souhlasím s tebou *3* , lidi melou a doopravdy nevědí co *15* , taky jsem to všechno viděla:) Díl od dílu je to zajímavější a zajímavější ! Stejnak i když jsem to viděla na to koukám v telce *14*
  • :-)

Já tenhle seriál miluju,a jak to tady čtu,tak se musím smát. Takových spekulací ohledně smrti Sáry a taky Michaela. :-) Nějak moc z vás tady věří něčemu,co si neověřil na vlastní oči. Taky jsem si myslela,že Sára je opravdu mrtvá,ale sledovala jsem díl po dílu (což byste měli udělat taky,než tady začnete psát neověřený informace),a dobrala jsem se pravdivému výsledku. Nezemře Sára ani Michael. Můžete mi věřit. Viděla jsem tento seriál do konce 4.řady a už se těšim,až uvidím 5.řadu.
  • :-*

Nejlepší z nejlepších *14* Nemám víc slov. To samý i Went *14*
  • daja31

!!!!!

Fakt že v březnu,to by bylo super,ale víte to tak na 80%?Abych se na to zbytečně netěšila a pak nic
  • Re: Re: Re: Lidi, lidi.....

lidi... lol na vás :-D sára neumře... to spíš možná michael... po matce má totiž nějakej nádor, a to znamená, že umře mladej (jeho matka umřela v 31) ... proslýchá se, že sára bude těhotná a michael umře
  • ivetka936

Re: Re: Lidi, lidi.....

Ale nejspíš si to jen myslí, já viděla jen ten jeden díl, tady lidi pak mluví o tom, že žije.
  • ivetka936

Re: Lidi, lidi.....

Sára opravdu zemře, nevím teda jestli ve 3. řadě, ale viděla jsem asi 3.díl 4.řady v angličtině s titulky a vím, že tam Michael říká, že zabili ženu, kterou kdy v životě miloval a pak tam řekl, že to je Sára.
  • PRISON BREAK

Hlasujte pro PRISON BREAK na http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php
  • pitrisa

Re: Re: Re: ....................

Někdy v březnu na Nově!
  • terezzka2

Bude to zajímavé :)

Nevím,ale měla by prej bejt odvysílaná tento rok :) Každopádně je 3 zajímavá :) Prozradím jen,že Sářinu hlavu pošle jedna nejmenovaná Lincolnovi,ale ve 4 Sára zase žije :) A že to Michael v Sone nebude mít fakt jednoduché *16*
  • Re: Re: ....................

To bych taky ráda věděla, prosím Vás lidičky, víte to někdo?
  • Re: ....................

nevíte kdy zacina 3.rada??..prosim napiste
  • drobekkk

Re: další série??

až na to, že ona už je 5. série....víš?? *1* *3*
  • Re: Re: Re: kdo umre

koukej dál a uvidis.. ;)
  • Re: Re: Re: MILUJU WENTÍKA

presne *1*
  • Lidi, lidi.....

Lidi klídek, nechápu vás, kteří tady vykřikujete kecy typu " Sára umře ve třetí sérii, na 100% to vím" Proč to řikáte, když jsou to totální výmysly??? Já jsem například viděla zatím všechny díly a už se těším an zítřejší.....a něco jako, že Sára ve třetí sérii umře sem zatím teda nepostřehla....Zamyslete se nad tím, co vám přinese to, že ze sebe budete dělat chytráky co si informace vycucali z prstu...
  • 4 serie

Už koukám na serii, ze začátku mě to moc neba, ale nějak to zase začalo mit šťavu. Jen mě sere to co se stalo s bellickem *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší