Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iwo

...

Až na to že Sára žije, ale newa ... *3*
  • xxtinaas

4 řada

Sára nezemřela...nejvíc se mi líbí 04X01 hlavně jak Michael se dívá na Sáru tak vyděšeně *1* A taky je dobrý jak jí položí ruku na rameno a ona začne sebou trhat. 4 řada, je ale dosti špionážní...
  • peggy20

love

proste nej nej nej nej nej nej serial nejlepčííííí milujuuuu ale nechapu to teda hmm neva bude i 4 řada??? doufam ze joo
  • 4.série

Hele, lidiiičky, vy co jste už viděli na netu tu 4. sérii tak je pěkná? Já jsme slyšela od několika lidí, že je to prej strašně zamotaný a že to pěkně kleslo ve sledovanosti... ale pak jsem zase slyšela, že je to hrozně napínavý, tak co na to říkáte?? A jakto, že se tam objeví Westmoreland, když ten už umřel v 1. sérii ??? A bude tam hrát ještě Wistler?? díky za odpovědi !!! :D:D:D :))))
    • Re: 4.série

Tak zamotaný to je a Whistler tam hrát nejspíš nebude, protože ho v prvním díle zabijou. Za to tam bude zas hrát Sára...a sledovanost mu klesla ale mě se to líbí. A nejvíc se mi líbí jak Michaelovi budou operovat nádor a jak Sára bude těhotná *1*
      • Re: Re: 4.série

Já viděla už všech (zatim) 19.dílů a objeví se tam i LINCOLNOVA a MICHAELOVA MÁMA xD
        Už to není nic moc ale mě to baví xD
        • Re: Re: Re: 4.série

Jo ujde to, ale snad to skončí dobře! Pro všechny "dobré" :)
  • 4.řada

4.řada je super, vyděla jsem 14 dílů(zatím)
    • Re: 4.řada

na stránce http://www.petitiononline.com/Micha elS/petition.html je petice za zachranu michaela hlasujte
  • sara.jenni

4.řada

4.řada na nově cinema nebude, protože to nova nekoupila. Nevíte někdo kde si můžu stáhnout nebo koupit 4.řadu děkuji moc *4*
    • sserpx

Re: 4.řada

Hele na novu se nekoukej, v originále je to mnohem mnohem lepší... jinak přes torrent určitě čtvrtou řadu stáhneš. Já jsem si nedávno stáhla celou první a druhou řadu-pohodka
    • Re: 4.řada

Já jsem taky sháněla nějaké debaty o tom jestli 4.řada bude nebo ne, tak jsem psala vzkaz na novu cinemu a tam mi napsali ze by to klidne vysilali hned ale prvni musi koupit ty vysilací prava..a nekde jsem po tom cetla ze by ji meli vysilat o prazdninach v cervenci nebo srpnu *3* tak doufam ze jo *3* jinak na ulozto.cz kdyz zadas prison break tak jsem tam nasla 4.radu ale jen ty posledni nejnovejsi dily...
  • Poslední díl Prison Break

Ahojky. Teda když jsem si stahla poslední díl Prison Break....tak jsem sledovala s otevřenou pusou. Byl to nářez. Ale souhlasím s tím, že byl dost odfláknutý....Mohlo to být více fenomenální. A ta Michaelova smrt??? Kdo to mohl jenom vymyslet???? To bylo dost dost neuvážlivé.....to si vůbec nezasloužil, potom všem co všechno musel udělat....to teda ne....Jinak jsem tedy ronila slzy jako hrachy. The End
  • Tenhle seriál mě natchnul hned jak sem ho viděla. Je to něco jinýho, originálního. U posledního dílu jsem doslova řvala, protože sem ty slzy prostě neudržela. Ten seriál je fakt pěkně udělanej. A ještě k tý Michaelově smrti. Jsem ráda aspoň za to, že si stihli se Sárou říct "Miluju Tě!"
  • dreyxor

cernovlaska

nemuzu v hercich najit tu kocku s cernyma vlasama co hraje ve treti rade:) nevite nekdo jak se jmenuje?
    • romca.53

Re: cernovlaska

myslíš Gretchen?hraje ji Jodi Lyn O'Keefe *14*
  • Michael zemře?!

Cože, Michael zemře?! To si děláte prd** ne? Vždyť se celej seriál točí hlavně kolem něho, tak jak by to mohlo pokračovat dál? *7*
    • Re: Michael zemře?!

No ono to skončí právě tím, že Michael zemře. Je to opravdu škoda, hodne jsem si pobrečela nad tím co udělá, aby zachránil Sáru... *9*
      • Re: Re: Michael zemře?!

Jenže on se mu ještě k tomu rozrůstal ten nádor na mozku takže to měl už spočítaný :((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit