Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ms.amazing

NÉÉÉ!

Já nechci aby Michael umřel!!!! *9*
    • dancik.cz

Re: NÉÉÉ!

Já taky ne.. :) Ale nějak to hold skončit musí.. :) I když by mohlo líp..
  • adelushka

Soundtrack

já tak miluju ty soundtracky!:) teď zrovna poslouchám Aim For The Heart..prostě kráása!:´( *4*
  • bajunka_p

...

Kde to vlastne vsechno skoncilo?to davali na nova cinema,pry,uz je konec,nb jen pauza mezi seriemi?
  • PB

Jak tady řešíte tu smrt Michaela ,tak vám k tomu mohu říct jediné a to ,že proto je tenhle seriál nejlepší ,co jsem kdy v TV vyděla protože je to ze života!!!lidé prostě umírají a tak to je a vždy bude!!!Na konci seriálu jsem brečela jak želva!!! *1*
    PS:na Markíze od pondělí v 16:05 dávají PB od první serie!
    • Re: PB

sorry oprava Joj v 16:00
  • Best

Lepší seriál není!!!!
  • The Best

NO, teda, první seri jsem videla tak vselikjak, vzdycky aspon dva az tři díly za den dokonce jsem polovinu viděla dvakrát.. a to podruhé bylo s kamarádkou, koukayjse se a koukaly a bylo půl pátý ráno.. Drhou serii jsem videly společně.... tentorkát jsme vydržely jen do čytř, další den jsme se dívaly v průběhu dne a třetí den jsme zkoukly poslední tři díly. nářez.. Výborný;-) už se těšim na trojku;-)
  • :(

ja ho chci taky videt :( *9*
  • Scofield

Já jsem se do něho přímo zažrala!!!!! Viděla jsem to asi před 3 měsícema 1. sérii a jsem z toho paf. Teď jsem zrovna zkoukla další a jsem nadšená!!! Žeru Scofielda, ten jeho nádhernej kukuč!!!!!!!
    Musím ale přiznat, že se mi i hrozně líbí LJ!!!! *14* taky k nakousnutí!!!!!!
    Moc se těším, až to budou dávat na Nově. Říkala jsem o tom kámoškám, ale nikdo to nezná, tak jsem jim to doporučila!!!! Fakt se nemůžu dočkat!!!!! *14* *14* *14*
  • Prison Break

nevíte někdo, kde bych mohla sehnat pár dílů(2 jsem propásla) *9*
    • Re: Prison Break

ja taky :( neviiiim
  • PB

Ja jsem shledla cely 2 serie + 3 dily ze 3 serie ..mimochodem ten dabing na nove je strasnej!!..koukam na to porad dokole driv se mi libili Lost ale nejak se z toho stava kravina ..ale prison break je porad supr jsem zvedava jak se 3 serie rozjede *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit