-
nej
Jj je to uplně nejlepší seriál ne jenom obasahem ale i tim že tam jsou super šikovný a hezký herci *14* -
PB
PB je nej nej nej!!!!!!! tak neváhejte a hlasujte na www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php pro prison break!!! *1* -
Wentworth
No jo Wentworth je v Prison Breaku ten nej....nechápu jak ho někdo může nenávidět *14* Mýá tak nádhernej úsměva jeho pohled, to je něco....bezvadnýho.Nevíte někdo kolik řad se po té druhé bude vysílat?A nevíte jak se mám přihlásit do fanoušků,nějak mě to nejde *9* A můj názor na Wentwortha *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
další série??
Lidi chcete aby byla i další série (5.)?? nebo si myslíet že už by to bylo zbytečný natahování děje?? -
-
Re: další série??
až na to, že ona už je 5. série....víš?? *1* *3*
-
-
Re: ....................
nevíte kdy zacina 3.rada??..prosim napiste -
-
Re: Re: ....................
To bych taky ráda věděla, prosím Vás lidičky, víte to někdo? -
-
Re: Re: Re: ....................
Někdy v březnu na Nově!
-
-
-
Bude to zajímavé :)
Nevím,ale měla by prej bejt odvysílaná tento rok :) Každopádně je 3 zajímavá :) Prozradím jen,že Sářinu hlavu pošle jedna nejmenovaná Lincolnovi,ale ve 4 Sára zase žije :) A že to Michael v Sone nebude mít fakt jednoduché *16* -
-
Re: Bude to zajímavé :)
Už zitra na nova cinema ..takže 2. dubna...těšímse! *14*
-
-
Konec
Konec velice dobrý, jen.. -
ůůtěk z vězení:o))
Ahojký:o)) víte jsk jsem se jenou ptala jak to dopadne?? no....tak mi apon reknete jestli bude konec stastnej nebo smutnej=D........JA SE ASI ZBLAZNIM ze nechtej davat ůtek ted v telce=c .....chjooooo *14* -
-
Re: ůůtěk z vězení:o))
ne nebude Machael umre!!! -
Re: ůůtěk z vězení:o))
Ahoj, já právě koukám na 3 sérii ve slovenském dabingu. Ještě mi zbývají 12 dílů a potom ti dám vědět. ;) napiš mi na icq jestli chceš rád pokecám - 570607684 ale když tak mi přímo napiš protože já všechno odmítám. XD XD (: zatím Ahoj -
-
Re: Re: ůůtěk z vězení:o))
Oprava: 4 série (:
-
-
-
utěk
čus lidi chtěl bych se zeptat,3 řada má jen 13 dílu??? *7* -
-
Re: utěk
Ne nemá...je jich 22 -
-
koukala jsem na ulozto.cz ale tam je 3.řada a jen 13 dilu !! ??? štve mě že tam není i ten zbytek?!! jestli někdo víte kde seženu ty díly, napište prosím na email. prx.stille@seznam.cz diky =)
-
-
-
Prison Break
Naprosto fantastický seriál a ti krásní herci tomu dali korunu:) Je to jak závislost, čekat celý týden na další díl :(( Sháním to na DVD, nemáte to někdo?? *9* *9* *9* -
-
Re: Prison Break
ahojky ja Prison break mam na DVD 2 cely serie + 3 dily ze 3 serie tak jestli mas teda zajem tak mi napis na email a nejak se dohodnem *4*
-