Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hledam pisnicku

Chtela bych se zeptat kdo zpiva tu pisnicku co je hned v uvodu.....?!Chtela bych si ji stahnout,ale nevim kdo ji zpiva!Pokud ji nekdo mate mohli by jste mi ji poslat na e-mail KAROL338@seznam.cz
    • Re: hledam pisnicku

Ty máš ale starosti.
  • Už wim!

jestli někdo chce tu písničku když sou titulky tak si najede na google a dá to 1 nahoře pak na tý stránce je vlevo ve sloupci napsané videa a pak vám naskočí tabulka a tam dáte znělka a pak už budete vědět!
    jestli to nikomu nepůjde tak mi napište e-mail a já vám to pošlu!
  • Obdivovatelka

Úžasný seriál, ale kdyby tam nehrál Wentworth Miller tak to nesleduji. *14*
  • Nové fórum

Pojďte k nám do nového fóra, věnovaného dvěma nejlepším hercům z Prison Breaku - Wentwortha Millera a Sarah Wayne Callies!! Jsme teprve v začátcích, ale už se to pořádně rozjíždí!! Těšíme se na vás!!!
  • ....

uz aby byl konec je to nejvetsi picovina vsech dob zabytecne to zabira misto v televizi..a je to trapny!!!! no jo amerika vam vymydlej mozky
    • ms.amazing

Re: ....

No... Je možné, že jsi to nepochopil/a, ale za to my už nemůžeme. Je to tvoje minus. Viděl/a jsi vůbec aspoň jeden díl?? xD
    • teddy-girl

Re: ....

CO SI O SOBĚ MYSLÍŠ? DI NĚKAM! PRISON BREAK JE TEN NEJLEPŠÍ SERIÁL POSLEDNÍCH LET A TAKOVÝ "KONZERVY" JAKO TY, CO UMĚJ ČUMĚT JENOM NA BLBOU ORDINACI, O TOM VĚDÍ LEDA HOVNO! OMLOUVÁM SE ZA MŮJ SLOVNÍK ALE TOHLE MĚ DOKÁŽE VYTOČIT *16* NAROZDÍL OD JINÝCH SERIÁLŮ JAKO NAPŘ. KRIMINÁLKA, GILMORKY, 24 HODIN, HOUSE, TUDOROVCI A JÁ NEVÍM CO JEŠTĚ, V PRISON BREAKU O NĚCO JDE! MÁ TO DĚJ, JE TO SKVĚLE VYMYŠLENÝ A O HERCÍCH NEMLUVĚ! ROBERT KNEPPER JE JEDEN Z NEJ HERCŮ JAKÝHO SEM KDY VIDĚLA. SCÉNARISTÉ UDĚLALI FAKT SKVĚLEJ SCÉNÁŘ A REŽISÉR MÁ U MĚ ZA 1! TAK MI TADY LASKAVĚ NETVRĎ ŽE PRISON BREAK JE NEJVĚTŠÍ PÍČOVINA!!! *13* OSTATNÍ SERIÁLY SE S NÍM NEMŮŽOU VŮBEC SROVNÁVAT PROTOŽE BY TO BYLO SMĚŠNÝ *1* *10* KONČIM!!!!!!!!! *8*
      • Re: Re: ....

jj souhlasim s tebou ....
    • Re: ....

Fg, nejsi náhodou Dominika Lambeinová?
      • Re: Re: ....

Cože??!Našla jsem přes vyhledávač svoje jméno a co nevidím!!!Ne,JÁ jsem Dominika Lambeinová,nevím kdo je fg a hlavního představitele Prison Breaku zbožňuju. Jo,a proti Americe taky nic nemám. *7* Nechápu,kdo je Ellen a proč jí napadlo moje jméno...

Nooo jistě prosim tě, uklidni se a jdi si buzerovat jinam, páč seš k smíchu... A neboj, konec fakt nebude! *15* P.S. PRISON BREAK JE MAXIMÁÁÁLNĚĚĚ NEEEJLEEEPŠÍÍÍ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

di do haje ty hovado vubec newis co je hezky *9* *9* *9* prison break je nejlepsi serial upa ze vseho *14* *14* *14*
  • Ctvrtek

to nejsi sama...ja ma rada taky ctvrky kvuli uteku *14* zajimalo by me ale jestli bude davat utek i pres prazdniny ...prece jenom jeste oar dilu zbyba..no a pak rok pauza a pak nas ceka 3.rada
    radule: libi se ti went(michael)??nebo dominic(lincoln)?
    • Re: Ctvrtek

ahoj Niki(dloooouho sem tu nebyla *9* )vic se mi libi Wint,ale Dominic taky neni spatnej *4* a desne hezkej je Amaury(fernando),coz? *15* a kdo se libi tobe?
  • Hlasování

Ja uz sem taky hlasovala ale PB nejak prohrava. musime jeste co nejvic hlasovat brzy uz bude konec .
  • proč?

strasne me nastvalo ze Nova planuje PB az na pristi rok...proc?...Moc me to mrzi
  • Ctvrtek

Sucre je taky hezkej..ale nejvic se mi libi went a dominic.. *14*
  • Jo, ale jedný věci nerozumim. Mike v tom videu říká, že jsou konečně volní. Ale Sára je přece na útěku nebo ne? Já právě nevim, jestli mi něco neuniklo...
    • A ještě když si všimneš v 4x22 jak je to o 4 roky později, jak tam Sára s Mikem skáče tak proskakuje kolem nějakých policajtů a všimli si jí. Ona byla v klidu a oni byli v klidu. Takže kliiid
      *3* *3*
    • Ale v Kostarice nic neprovedla, takže tam ji zatknout nemůžou *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší