Přejít na výpis diskuzí

Prolhané krásky

FILM 21.6.2010 
161 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D:D pravě začinam pochybovat,že alison je mrtva,když nebyla v tom hrobě..už se v tom docela ztrácím:D
  • čau,A je Mona (kámoška Hanny) někdo ji vede,ale ještě se neví kdo..ale už se ti zjistilo dřív
  • Kdo už viděl 3 sérii ? už chci vědět kdo je -A kdo to tuší či ví nebo to četl tak mi to prosím napište do ZPRÁV nebo SEM prosím. Jak víte že Alison má dvojče ? Prosím řekně te mi kde se na to koukáte? já už chci vidět 3 sérii *5*
  • demisalvatore
    PLL nám stoupá v tabulce:D <333 ještě aby se dostali na druhé místo za TVD a budu spokojená:D
  • Bude to u nás vysílat Prima :) A už je dávají ve slovenštině na TV Markíza každou neděli před obědem :)
  • hej lidičky povězte mi víc o třetí řadě kdo ji už viděl prosím a o tom stím alisoniným dvojčetem prosím.. :)) díky za každou novou informaci..
  • na netu to je s českými titulkami ;) např. zkouknito.cz =)
  • zatímto nikdo u nás neplánuje..nova bude mít upíří deníky ale lhářky jsou jen uloz.to s titulkami :)
  • ahoj..no když se podíváš na poskední díl tak tam na tom večírku uvidíš za monou procházet nějakou blondýnu v červených šatech,a pak nakonci jak mona řiká že udělala všechno o co ji žádala-už tím řekla že je to holjka a má blond vlasy.A je Alison,neumřela měla dvojče :)nebo něco takovýho,ale je to alison prostě.
  • Knížka byla moc pěkná =)
  • 100% to bude někdo koho by nečekali že to je... jako u Mony taky nečekaly že ona pomáhá -A uvidíme ... Tuším ale zdá semi to nesmysl chtěla bych už vedět kdo to je ... Kdo to bude vedět tak to sem prosím napište *3* *3*
  • Proc budou dalsi dily az v cervnu ?! -A neni Mona, to je jasny.... mam podozreni kdo to je ale necham se prekvapit *3*
  • ahoj lidi já sem o tomhle dostala knížku,a viděl ten film v ajině nevite jestli bude česky?
  • Nevíte jestli to bude česky ? :D já už mám shlídlej i poslední díl co byl zatím vydanej a těším se na 3.sérii :D :)
  • Myslíš Alison? :D Aria žije no, to mas pravdu *3*
  • kkkk...nickosek
    No na internetu je jen ve slovenštině ale je to vpoho!..=)
  • karolisek
    Jsem teprve u 2x09 ale já myslím, že A je Jason.
  • *16* Ian je mrtvej lidi, proberte se! Aria pořád žije! Nedává vám to sakra smysl?! *12*
  • blog o --> http://pl-liars.blog.cz/
  • Ahoj nedávno sem založila novej blog o Pretty lttle liars a byla bych ráda, kdyby ste přišli;) http://pretty-little-liars-secret.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit