-
hudba
Neví někdo jak se jmenuje ta písnička jak dou ty holky hezky oblečený po schodech dolů díííííky -
-
Re: hudba
ahojky :D
jestli myslíte,jak tam jdou všechny,tak ta písnička se jmenuje Let Me Think About It od Ida Corr,Fedde Le Grand *3* *4* -
Re: hudba
Taky by mě to zajémalo :(
-
-
písen
Ahoj lidi nevíte jak se jmenuje ta první písnička jak poppy koukala s trenérkou na ty ostatní holky jak trénujou ten sport tak tam byla u toho jedna písnička nevíte jak se jmenuje??????Moc děkuji *4* -
-
Re: písen
To co píšou holky je jiná písnička. Tahle je písnička "come around - Mia feat. timberland *14* -
Ahoj...ta písnička je od Sugababes - About You Now *4* -
Písnička nvm,ale je to od Sugababes .. nebo ajk se to píše =oDD a máš to na konci pak.. v titulkách.. =o)
-
-
Nejlepsi
Nejlepsi film na svete!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
pisnicka
prosim vas jak se jmenuje ta pisnicka na kterou tancila plouzaka s fredym diky mox -
-
Re: pisnicka
Ahoj ta písnička se jmenuje:
Nelly Furtado - Say It Right *3*
-
-
skvělý film
divím se,že to nebylo v kině -
Puppy- Emma Roberts
Puppy - Emma Roberts přidejte to tam pls *3* -
Emily
Emily někdy hrozně připomíná Ashley Tisdale, že? -
-
Re: Emily
taky jsem si kolikrát říkala :)
-
-
K newíte
Zapomněla jsem dát mailowou adresu - ZuzaBohuslavicka@seznam.cz ... tak piště její jméno ... Wíce o jeden komentář dolů x) -
Newíte?
Supa filmek *14* ! Upe nej na swětě . Newíte kdo hrál tu blond holku s nejwítz kudrnatýma wlasama a byla spolubydlící tý holčiny w hlawní roly? Prosím napište pokud wíte na mail.. Moc mně to zajímá! *9* *14* *15* -
-
Re: Newíte?
Drippy- jméno ve filmu... jinak její jméno je Juno Temple... *14* *7* *3*
-
-
Lulu-Kiro
ahojik prosim vás, nevíte kdo hrál Fredyho?? předem díky za odpověd *3* *4* *4* -
-
Re: Lulu-Kiro
Alex Pettyfer .. já vím je pěknej .. hrál i ve filmu stormbreaker -
Re: Lulu-Kiro
Fredieho hrál Alex Pettyfer *3* *4*
-