-
Pubertačka
Opravdu skvělá komedie s bezvadnými výroky.Myslela jsem že to bude o ničem ale fakt skvělé.Doporučuju! *1* -
super filmik
ahoj,filmik,se da stahnout na uloz.to
odkaz:
http://uloz.to/hledej/?q=pubertac ka+avi -
Super film
Tak to je úplně hustě filmmmmmm :-) -
filmik
Jo tak tenhle film je super. Nejdřív jsem myslela,že to bude další americká slátanina,ale opak je pravdou. Herci podávají výborné výkony. Film hodnotím jako velice zdařilí:) -
-
Re: filmik
tušíím že jeste neni v čR ale vsechny ste ho videli kdE?? *8* -
-
Re: Re: filmik
zajdi na uloz.to a zadej do vyhledávače puberťačka a on ti ten film vyjede. a už stačí ho jenom stáhnout -
http://bzek.wgz.cz/filmy-cesky-down load/pubertacka-download.html
ta dy to je... jinak teda souhlasím- upe nejj filmík, co stojí za to.. x) *14* *14*
-
-
Re: filmik
ahoj!!film mě zaujal traillerem ale já ho nikde nemužu senat? Reknes mi prosím kde jsi se na nej koukla?? a jestli ho mas na dvd kde se da koupit? dekuju za odpoved *15* -
-
já mám to dvd je fakt super myslim že to objednala přes videopůjčovnu uplně nový máma tam často bjednává filmy protože je nikde nemuže sehnat *3* *3* *3*
-
-
-
nej fil m
nej film na světwě -
cooŁ
HeY úpa Đobrej fiŁmík!!! *1* *15* -
???
Nevíte někdo kdo hrál tu holku v hlavní roli??? -
-
Re: ???
Emma Roberts *3* -
-
Re: Re: ???
Myslela jsem že to byla Ashley Tisdale ... -
-
Re: Re: Re: ???
bože...to nepoznáš ashley tisdale??? -
-
Re: Re: Re: Re: ???
tak si blbá nebo navedená..Emma Roberts přece a kydby něco je to napsaný i na tom hlavnim obrazku filmu... *8*
-
-
-
-
Re: ???
Emma Roberts *4*
-
-
Alex Pettyfer aka Freddie
Doufám, že film bude brzy i v českých kinech. Příběh docela fádní, ale Alex Pettyfer ve vedlejší roli, to je lákadlo Numero 1 *5* -
-
Re: Alex Pettyfer aka Freddie
Alex tam byl úpa sladký..ale celý ten film byl super.. *15* -
-
Re: Re: Alex Pettyfer aka Freddie
hey jako Alex??!! upe nejvíc ňuňací slaďoušek... miluju ue moooc... xD *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Alex Pettyfer aka Freddie
jj je to khunda *1* *14*
-
-
-