-
:D
Milujuuu.....xD....Nej film *1* -
:)
Ten film prostě miluju :D i když neumim pořádně anglicky...pouštím si ho bez titulků :D umim ho už úplně nazpaměť :D nevíte jestli se chystá dvojka ? :) -
Re: Písnička
ta písnička se jmenuje: timbaland,M.I.A - Come Around *4* -
je nej
Je uplně cool a ja ho myluju -
Re: ???
Mam pocit ze to bylo od Nelly Furtado Say it right -
!
hey tak toe úplně nejlepší film, jakej jsem kdy viděla! *14* *1* -
supeeeeer
Uuuuuužasnej filmiiik ... *14* *1* *3* -
:))
super film...co jinýho ještě dodat:) -
??
ahoj...prosim jak se jmenuje ta pisnicka jak tam zrovna rekla:slysela sem ze kalifornsky holky si holi zadek??
(ona ji zrovna posloucha) dekuju -
???
prosim vas jak se jmenuje ta pisnicka tak tancovala s Fredim?? -
...
Je to upe boží filmík !! *4* -
Re: Re: Re: Re: ???
tak si blbá nebo navedená..Emma Roberts přece a kydby něco je to napsaný i na tom hlavnim obrazku filmu... *8* -
xD
vy jste asi málo na drogách že řešítě tady název myslím že je stokrát lepší puberťačka než nějaká divoška to je jak v pravěku jo a ta písnička jak se chystají na párty se jmenuje let me think about it vy divošky xD -
Re: hudba
Taky by mě to zajémalo :( -
dotaz
Je to naprosto čuprovej a cool filmík :) Strašně bych chtěla vědět název písničky jak se holky chystají v pokoji na tu párty pak jdou po těch schodech a tak.... nevíte jak se jmenuje prosím? jestli ano napište na mail : zazvorkova.misa@volny.cz .... děkuju,nemůžu to nikde najít -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
uplne božííí filmik.. *4* -
njn
uplne nej filmik ta herieta takova krava no ale poppy cool -
Písnička
jako pls jak se menuje ta pisnicka jak nanu mely ten telecvik :-D ?? *4* jinak ten film uplne zeru:-) *14* -
..................
tý jo normálně nejlepší filmec prostě hustej film *14* -
ooo
NEjlepší film jakej sem kdy vyděla ... *14* možná proto že ten fredi se mi hrozně moc moc moc moc ... líbí :D *14*