-
super
knižka je super a film taky, vřele doporučuji všem milovnikum romantiky a starych anglických románů. -
♥ Klááásný filmík ♥
Je to úplně boží film...když ho mamka přinesla domů, myslela jsem, že to bude nějaká kravina. Ale jakmile jsem se na něj podívala, mohla sem se na něj dívat každý den! *3* Nejhezčí byl pan Darcey, je mocinky klásný *14* ...mno...všem ho doporučuju *4* páá lidičky *4* -
Pride and prejudice
Ja som najprv videla film a natolko sa mi zapacil ze som si kupila aj knihu a precitala som ju za 3 dni aj ked nie som velmi horliva citatelka romany od Jane Austen su velmi zaujimave a da sa pri nich aj fantasticky oddychnut! *4* -
Katastrofa
film je naproste zprizneni takove uchvatne knihy..chudak Jane se musi obracet v hrobe..normalne jsem u toho zavirala oci.Jedina poklona patri Keire,ktera je nastesti dobra herecka a moji nejoblibenejsi postavu ztvarnila docela se cti.. -
the best
nejkrásnější film, který sem kdy viděla *14* naprosto sem si jej zamilovala, škoda jen, že to není skutečnost..... -
Skvělej Filmík:o)♥
naprosto nádhernej fiml *14* *14*
strašně se mi líbil..naprosto kráásnej..chtěla bych si taky přečíst knížku.. *4* -
Pýcha a předsudek
Film je naprosto úžasnej *14* , ale knížka je ještě lepší!!!!!!!!!!!! *14* -
maniakovi,co drží enter na 10
tady je někdo maniak *1* proč si proboha dáváš takovou práci a tisíckrát držíš myš na 10 ? vždyt je úplně jasný,že ten obrázek nehodnotilo 10 000 lidí ale jeden,který tam na 10 hodinu držel a nechal přičítat body. *1* *1* Toto je fakt ubohost *1* *1* *1* Co z toho proboha máš *7* nechápu,ale blázni a maniaci jsou už bohužel takoví -
Nádherný film!
Tenhle film doslova hltám! Můžu se na něj koukat pořád a neokouká se mi! Když tohle filmaři a herci dokážou, pak smekám! *1* *14* *4* -
P&P
Když jsem viděla ten film poprvý, tak mě ani moc nenadchnul, protože jsem to hrozně srovnávala s knihou. Když jsem se na to koukla o rok později... chcípám z něj. Je nádhernej, fantastickej. ♥