Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělej, ale smutnej film

Tenhle film je skvělý. Ale ten konec jak Tyler umře jsem musela brečet i když jsem fakt nechtěla. A byl i skvěle nadabovaný. Líbilo se mi jak Lucka Vondráčková namluvila Ally Creig. Fakt skvělej ale děsně smutnej film.
  • Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D

On neskočil, on byl v jednom dvojčeti! *13*
  • Re: nevim nevim

ja si nemyslim ze to bylo o NICEM.Bylo to o tom jajy je zivot a jaky by mel byt.A je to krasny film,dojemny.
  • Re: Potřebuju Vysvětlní=D

rada ti odpovim na otazku.Ano on skočil z makodrapu kvuli brachovi(to je jasny)...a ti lidi se koukali nahoru protoze se jeste pred tou smrti CHYSTAL skočit.takze byl pripravenej ze skoci proto se lidi koukali nahoru a az potom hned skocil. *9*
  • e

11.září..atentát ..takže umřel chdák :(
  • Re: Krásný..♥

taky myslím, že to byla beznaděj. Nebo byl třeba rád, že tam není on...
  • lenghartik

11. září 2001

Když už jsem zahlédla to datum, hrklo to ve mně a pak ty dvojčata. Chudák, první den v konečně spořádaném životě a pak tohle. *9*
  • r

co se na tom konci stane tak strašnýho? já jsem to neviděla
  • m......

Na tom konci..: to bylo z rovna to letadlo co tam vletelo do tech vezi ze?:DDD
    Ale inac dojalo mě to možná že až moc!! : *9* *9* a je to dobrej film!!!!
  • .......

Tento film je kráásný .. proste božíí!..:DD
    a na tom konci ... sem sa mosela proste rozbečat!!! *9* *9* :(( *9*
  • -jullli-

Re: nevíte

To bude asi ta krabička .. kur*a .. :D Jako že se probudí u někoho a má tam kartáček atd..
  • -jullli-

Re: remember me ♥

Přesně .. Došlo mi to hned tm datem na tabuli .. V tu chvíli mi vyhrkly slzy .. :)
  • -jullli-

Včera jsem to viděla a 5 minut po konci jsem brečela ..♥ FAkt nádherný film *14*
  • Nic moc

Ahojtě, přijde mi to jako průměrný film, neříkám, že špatný, ale víc asi jak jednou ho vidět nemusím. Konec mi přišel trochu trapný, ale smutný.
  • nevíte

Nevíte co je ta krabička S.L.U.T jak tam říká?
  • Re: Re: Re: Re: Krásný..♥

to byl obličej naprostý prázdnoty , kdy už nevíte jestli se máte zbláznit nebo ne.
  • Re: Potřebuju Vysvětlní=D

zedej do vyhledávače(wikipedia) 11.září ono ti to tam vyjede......bylo to dooost smutný :-(
  • betykralova

Re: Potřebuju Vysvětlní=D

11.září 2001-teroristický útok na dvojčata(mrakodrapy) v NY, říká ti to něco...? *16*
  • Re: ...

No ptal se jestli ona ví že je to SÁZKA *3*
  • Re: česky...

Kde ste to našla česky? :-O *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit