-
Skvělej, ale smutnej film
Tenhle film je skvělý. Ale ten konec jak Tyler umře jsem musela brečet i když jsem fakt nechtěla. A byl i skvěle nadabovaný. Líbilo se mi jak Lucka Vondráčková namluvila Ally Creig. Fakt skvělej ale děsně smutnej film. -
Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D
On neskočil, on byl v jednom dvojčeti! *13* -
Re: nevim nevim
ja si nemyslim ze to bylo o NICEM.Bylo to o tom jajy je zivot a jaky by mel byt.A je to krasny film,dojemny. -
Re: Potřebuju Vysvětlní=D
rada ti odpovim na otazku.Ano on skočil z makodrapu kvuli brachovi(to je jasny)...a ti lidi se koukali nahoru protoze se jeste pred tou smrti CHYSTAL skočit.takze byl pripravenej ze skoci proto se lidi koukali nahoru a az potom hned skocil. *9* -
e
11.září..atentát ..takže umřel chdák :( -
Re: Krásný..♥
taky myslím, že to byla beznaděj. Nebo byl třeba rád, že tam není on... -
11. září 2001
Když už jsem zahlédla to datum, hrklo to ve mně a pak ty dvojčata. Chudák, první den v konečně spořádaném životě a pak tohle. *9* -
r
co se na tom konci stane tak strašnýho? já jsem to neviděla -
m......
Na tom konci..: to bylo z rovna to letadlo co tam vletelo do tech vezi ze?:DDD
Ale inac dojalo mě to možná že až moc!! : *9* *9* a je to dobrej film!!!! -
.......
Tento film je kráásný .. proste božíí!..:DD
a na tom konci ... sem sa mosela proste rozbečat!!! *9* *9* :(( *9* -
Re: nevíte
To bude asi ta krabička .. kur*a .. :D Jako že se probudí u někoho a má tam kartáček atd.. -
Re: remember me ♥
Přesně .. Došlo mi to hned tm datem na tabuli .. V tu chvíli mi vyhrkly slzy .. :) -
♥
Včera jsem to viděla a 5 minut po konci jsem brečela ..♥ FAkt nádherný film *14* -
Nic moc
Ahojtě, přijde mi to jako průměrný film, neříkám, že špatný, ale víc asi jak jednou ho vidět nemusím. Konec mi přišel trochu trapný, ale smutný. -
nevíte
Nevíte co je ta krabička S.L.U.T jak tam říká? -
Re: Re: Re: Re: Krásný..♥
to byl obličej naprostý prázdnoty , kdy už nevíte jestli se máte zbláznit nebo ne. -
zedej do vyhledávače(wikipedia) 11.září ono ti to tam vyjede......bylo to dooost smutný :-( -
11.září 2001-teroristický útok na dvojčata(mrakodrapy) v NY, říká ti to něco...? *16* -
Re: ...
No ptal se jestli ona ví že je to SÁZKA *3* -
Re: česky...
Kde ste to našla česky? :-O *7*