Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřebuju Vysvětlní=D

Do filmu jsem přímo zamilovaná..ale co nechápu je konec ..prostě je tam vidět jak kouká z okna..oddálí se to na ten mrakodrap ..potom je tma...a pak je tam vidět jak všichni koukají nahoru a jako že umřel.Jo chápu že umřel.Ale co udělal??..To tam někde vysel?..Ale kde?..Nebo skočil dolu?..To by ty lidi nekoukali nahoru ne?..Prostě to nechápu a potřebovala vych to vysvětlit prosím =( *7*
  • Re: Re: nevim nevim

jj presne ten konec to bylo.. *9* ale taky mi to datum nedoslo,az po chvili jak stal v tom mrakodrapu a ukazali obe dvojcata z dalky...
  • Re: nevim nevim

Héy! Úplně přesně..Z toho konce ..to bylo tak smutný...Ale mě to nedošlo to datum xD
  • ginni97

...

hele newíte co newí??? myslim jak říká ten její otec říká Tylerovi : ví to?? tak sem nepochopila co to jako znamená...
  • nevim nevim

Upřímně, u toho konce sem bulela jak pes ale to jen proto jak moc to bylo nečekaný.. Každopádně film je o ničem celou dobu skoro žádná pořádná zápletka jen furt samý táta je debil nemá nás rád brácha je mrtvej achjo,a když už ma film hodinu a čtyřicet minut tak tam daj takovej useklej konec.. to je celkem o ničem..
  • ajulina

Re: remember me ♥

přesně!uviděla sem ten datum a hned mi to došlo ://
  • ajulina

SKVĚLÍ FILM

právě sem dokoukala ten film....úžasný film!nemám slov...musím se přiznat,že u některých scén mi ukáply slzy *9* *3* (docela zajímavý...dneska je 11.září a já se koukám na ten film!!dobrá náhoda) *7*
  • ....

Opravdu úžasný film...úžasný obsazení *14* ten konec mi taky připadá nevhodný ale děj je podle mě skvělej *3*
  • starstable

Re: Remember me - Recenze

Víš kdyby to skončilo sladkým happy endem tak ten film by nesklidil tak velký úspěch. Filmů s happy endem je už hodně a lidi to začínalo štvát proto se začínají vymýšlet smutné konce. Mě osobně by tento film tak moc nenadchl kdyby to skončilo happy endem jako vytrženým z pohádky. A určitě nejsem jediná kdo má tento názor.
  • helenka808808

...

já jsem to viděla v sobotu a je to mooc hezký ae na konci je to celkem smutný...
  • your-darling

česky...

koukla jsem na to česky a není to tak hrozný jak sem si myslela...Je jasný že originál je nej...ale dabing se taky celkem povedl... *4* *4*
  • kaulitz.boy

Re: Negativní dojem

taky si myslí romantický dram a na konci bum tragédie 11.9. ten film byl nudnej usnul sem u něj a ten konec se mi líbil ale bylo to takový spatlaný nejdřív romantika a konec tohle
  • Re: 11.září 2001

asi ten konec nikdo neviděl ne??nemusis to tady vysvetlovat,asi sou vsici slepy,ze nevideli,jak ty letadla do ty budovy narazily ne??jezisi,to sou lidi dneska..a navic,dyz nekomu bylo treba 5 let,tak asi bude vedet,co se stalo ne?ze ty to vis,neznamena,ze to vijou i ostatni,taky nevis jiny veci a ostatni jo!tak tady nevysvetluj a nedelej chytrou!boze ses tak blba! *10*
  • Re: Re: Re: 11.září 2001

já fakt nevim,co tady komentuješ!okej,nelibi se ti,tak si to muzes nechat pro sebe ne??někdo ho zbožnuje,nekdo zas ne,ale ten tvuj nazor,ze neni ani tak hezkej,snad nikoho nezajima!!tak si ten komentář můžes priste usetrit!!://
  • your-darling

Re: Re: Re: Krásný..♥

to jo no...ale bůh ví co tím mělo být myšleno.. *4*
  • Re: remember me

pokud se ti to nepovedlo tak dej do adresy ulozto.cz a tam stahuj cokoli
  • anettka-upirrka

Re: Re: Krásný..♥

Aha ttjn..:D..Ale vypadalo to tak..:D
  • sima97

remember me ♥

krásnej film....ale sotva sem viděla Tye(Roba) v tom mrakodrapu a datum 11.září tak sem se hned rozbulela :'( :)....naštěstí je to jen film....bohužel ta tragédie už ne :(
  • your-darling

Re: remember me

na ulozto.cz
  • your-darling

Re: Krásný..♥

to nebyl úsměv.asi to měl být jako ten obličej,když si uvědomíš,že je něco v háji,ale nepovedlo se...taky sem ze začátku myslela,že se usmíval... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit