Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2001/09/11

To já sem zrozna koukala na Euronews a pila sem kakao. Najednou New York: Breaking news... attack...
  • narzis

film

reknu vam
    nejdriv jsem neporozumela o co vlastne hlavne jde
    a pak na tom konci
    no ty vado...
    nikdy me nenapadlo ze by se to mohlo takhle propojit
    reknu vam jeden z mych nejoblibenejsich filmu,ne jenom kvuli hercum kteri to nahodou okorenili dokonale(protoze si myslim ze by to nebylo tak dobry) ale ten pribeh to je dokonalost tak smutny a dokonaly pribeh jsem snad nikdy nevidela
    uplne nejvic taky jak Tyler zemrel ve stejnym veku jako Michael
    hej takova smula v ty rodine
    a pak Ally ,jak ten hajzl ji zabil matku pred ocima,naprosto bezduodne,hej hruza

fakt si jen a jen vychvaluju tento pribeh
    • Re: film

aho jpotřebuju něco vysvětlit . jak to nakonec skončí? byla jsem na tom v kině a prvně sem si myslela že fakt skočil a zabil se sám ale nabilo to náhodou jinak, když se to stalo 11.září 2001 ? myslim jestly třeba nenarazilo to letadlo do něj? prosím o vysvětlení děkuji pište sem nebo na e-mail
      • narzis

Re: Re: film

prvni komentar ti to vysvetluje od santa258
  • Negativní dojem

Tento film bych zhodnotila jako béčkovým až spíš značně podprůměrným filmem, který nemusel být v kinech. Připadá mi to spíše tak, že tvůrci tohoto filmu ho použili jako záminku k připomínce 11. září, avšak domnívám se, že velmi nevhodně, neboť až závěr filmu prozrazuje připomínku této tragédie… a to troufám si říci dost nevhodně (tj. scéna, kdy Rob. Patt. sedí v kanceláři a se sekretářkou rozmlouvá o smrti svého bratra, ta se ptá jak je to vlastně dávno a on odpoví nějaké datum, načež důležitá věta z jejich úst MĚLA BYCH SI PAMATOVAT TOHLE DATUM a následný nájezd další scény na tabuli ve škole a tam 11. ZÁŘÍ 2001, kdy nám jakoby tvůrci filmu dávají najevo PAMATUJTE SI TOHLE DATUM!!! Takže divák sleduje typicky americkou romantickou slátaninu a na konci dost nevhodné BUCH –přilákat diváka na romantiku a pak pěkně Pamatujte si tohle!!! Nevím, nevím spíš tento film ve mně vyvolal negativní dojem. Uznávám, že připomínat si takovéto tragédie je důležité, avšak bylo by vhodné si je připomínat lepším způsobem, tj. lepé zrežírovat film, nehledě na to, že se v minulosti staly mnohem větší tragédie…, které by si zasloužili neustále připomínky jako právě 11. září.
    • dancik.cz
      Podle mě je to schválně, aby o to víc do pak lidem došlo, podívej se na diskuzi, co tu lidi povídat za hovadiny... skočil z mrakodrapu...
    • kaulitz.boy

Re: Negativní dojem

taky si myslí romantický dram a na konci bum tragédie 11.9. ten film byl nudnej usnul sem u něj a ten konec se mi líbil ale bylo to takový spatlaný nejdřív romantika a konec tohle
  • .......

Tento film je kráásný .. proste božíí!..:DD
    a na tom konci ... sem sa mosela proste rozbečat!!! *9* *9* :(( *9*
  • ginni97

...

hele newíte co newí??? myslim jak říká ten její otec říká Tylerovi : ví to?? tak sem nepochopila co to jako znamená...
    • Re: ...

No ptal se jestli ona ví že je to SÁZKA *3*
      • luciq-dc

Re: Re: ...

Ne ... ptal se, jestli Ally ví, co se stalo večer v NY, jak se Tyler s jeho otcem chytnul a byl pak ve vězení.
        • Re: Re: Re: ...

nn to bylo stou sázkou ;)
  • luccci

Fajný Rob

Robert se určitě vyznamená svým hereckým výkonem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
    • twilightgirl

Re: Fajný Rob

to určitě,je to dobrej herec *4*
      snad nebude predvadet i jine vykony:D
  • Perfection ♥

včera jsem na tom byla v kině... těšila jsem se na to už od září :) bylo to krásný a vůbec jsem nečekala, že to bude mít tak smutnej konec... :'( Rob tam byl snad ještě krásnější než v Twilight :)
    • dennyx

Re: Perfection ♥

jj presne je krasnejsi nez v twiligt... me uz stmivani oproti remember me pride jak pohadka xD
      • your-darling

Re: Re: Perfection ♥

no ona to v podstatě taková pohádka je... *14*
  • mei997

Mega film

já sem na tom taky byla včera a tohle bych nečekala....byl to super film...ze začátku sem si myslela že to bude kravina ale potom se ten film fajně dostal do děje...celé kino včetně mě na konci bulelo :) opravdu na ten film nezapomenu:)
  • ...

Jak to dopadne ?? :D:D jeste se mi to stahuje :(((
    • lidus5

Re: ...

Prosímtě kde to stahuješ? Já to našla na ulozto, ale je to tam bez titulek. Nevíš kde je sehnat? :) díky
  • santa258

11.září 2001

ten jeho otec se nesmal, ze by mu to prislo zabavny, ale spis jakoby zacinal brecet!!
    fakt nepochopim, jak nekdo nemuze vedet, co se stalo 11.září 2001 !!?!!
    to vy i 10-lety decko!! nebo ste tk zaostaly ze nesledujete televizi nebo nemate internet?? kdyz uz sem tk mimo, tk si to najdu na googlu a nepisu tady co se stalo ten den!!
    tkze pro ty "hloupejsi", co to nepochopili: on jde za svým otcem do te kancelaře a ceka tam na nej- ale v ten den co se to odehrava (11.9.2001) ty atentátníci narazili letadlama do tech dvojcat a ty se zritily- a on byl v tej budove, pac ten pribeh se odehrava v roce 2001 !!!
    • Re: 11.září 2001

asi ten konec nikdo neviděl ne??nemusis to tady vysvetlovat,asi sou vsici slepy,ze nevideli,jak ty letadla do ty budovy narazily ne??jezisi,to sou lidi dneska..a navic,dyz nekomu bylo treba 5 let,tak asi bude vedet,co se stalo ne?ze ty to vis,neznamena,ze to vijou i ostatni,taky nevis jiny veci a ostatni jo!tak tady nevysvetluj a nedelej chytrou!boze ses tak blba! *10*
    • Re: 11.září 2001

no jo ale myslíš že jak šek k tomu oknu těsně než umřel tak že to letadlo viděl?
      • santa258

Re: Re: 11.září 2001

no i kdyby ho videl, stejne by nestihl utict *1* *9*
    • narzis

Re: 11.září 2001

hej presne tvl to nechapu jak to nemuze nkedo pochopit,vzdyt je to je uplne jasny,ale stejne si myslim ze tam sli ty maly holciciky ktery jsou jen zamilovany do Roberta aach ta platonicka laska .....nebo spise kurotazni? *3*
      • santa258

Re: Re: 11.září 2001

nechapu jak na nem neksdo muze ujizdet !!! dyt neni ani tk hezkej! a nesnasim ty 12tileti holky co pistej, kdyz videj jeho fotku !!
        • Re: Re: Re: 11.září 2001

já fakt nevim,co tady komentuješ!okej,nelibi se ti,tak si to muzes nechat pro sebe ne??někdo ho zbožnuje,nekdo zas ne,ale ten tvuj nazor,ze neni ani tak hezkej,snad nikoho nezajima!!tak si ten komentář můžes priste usetrit!!://

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit