-
Krásný..♥
Nádhernej film..!!..Roberta uplně zbožňuju a v tom filmu byl skvělej..!!..A jak na konci umřel...bože to bylo tááák smutný..!!:(.. *9* .. Nevim proč ale přišlo mi že jak všichni koukaly na ty mrakodrapy tak ten jeho táta se trochu usmíval....takže jsem to moc nepochopila jestli byl rád nebo ne...Fakt nevim...! *7* ale je to úžasnej film..!!..Na Twilight sice nemá ale i tak je skvělej..!! *14* *14* -
-
Re: Krásný..♥
taky myslím, že to byla beznaděj. Nebo byl třeba rád, že tam není on... -
Re: Krásný..♥
to nebyl úsměv.asi to měl být jako ten obličej,když si uvědomíš,že je něco v háji,ale nepovedlo se...taky sem ze začátku myslela,že se usmíval... *4* -
-
Re: Re: Krásný..♥
Aha ttjn..:D..Ale vypadalo to tak..:D -
-
Re: Re: Re: Krásný..♥
to jo no...ale bůh ví co tím mělo být myšleno.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Krásný..♥
to byl obličej naprostý prázdnoty , kdy už nevíte jestli se máte zbláznit nebo ne.
-
-
-
-
-
Jak z toho mrakodprapu mohl skočit ?!?!??? seš normálnín ? (Máří)
narazili tam ty letadla a žádný skočení !!! -
-
Hrůza, mojí kamarádce je 19 a ten konec nepochopila, obhájila to tím, že si přeci nemůže pamatovat všechno... ale když někdo ten konec, tu nejhorší a nejsmutnější část nepochopí, tak je to krutý...
-
-
česky...
koukla jsem na to česky a není to tak hrozný jak sem si myslela...Je jasný že originál je nej...ale dabing se taky celkem povedl... *4* *4* -
-
Re: česky...
Kde ste to našla česky? :-O *7* -
-
Ve stánku s DVD *1*
-
-
-
nevim nevim
Upřímně, u toho konce sem bulela jak pes ale to jen proto jak moc to bylo nečekaný.. Každopádně film je o ničem celou dobu skoro žádná pořádná zápletka jen furt samý táta je debil nemá nás rád brácha je mrtvej achjo,a když už ma film hodinu a čtyřicet minut tak tam daj takovej useklej konec.. to je celkem o ničem.. -
-
Re: nevim nevim
ja si nemyslim ze to bylo o NICEM.Bylo to o tom jajy je zivot a jaky by mel byt.A je to krasny film,dojemny. -
Re: nevim nevim
Héy! Úplně přesně..Z toho konce ..to bylo tak smutný...Ale mě to nedošlo to datum xD -
-
Re: Re: nevim nevim
jj presne ten konec to bylo.. *9* ale taky mi to datum nedoslo,az po chvili jak stal v tom mrakodrapu a ukazali obe dvojcata z dalky...
-
-
-
m......
Na tom konci..: to bylo z rovna to letadlo co tam vletelo do tech vezi ze?:DDD
Ale inac dojalo mě to možná že až moc!! : *9* *9* a je to dobrej film!!!! -
11. září 2001
Když už jsem zahlédla to datum, hrklo to ve mně a pak ty dvojčata. Chudák, první den v konečně spořádaném životě a pak tohle. *9* -
Skvělej, ale smutnej film
Tenhle film je skvělý. Ale ten konec jak Tyler umře jsem musela brečet i když jsem fakt nechtěla. A byl i skvěle nadabovaný. Líbilo se mi jak Lucka Vondráčková namluvila Ally Creig. Fakt skvělej ale děsně smutnej film. -
-
Ale není nad originál bez dabování *14*
-
-
Tento film jsem viděla poprvé sama a byla jsem emočně v háji, sice není vidět jak, ale všichni to stejně ví a ten pocit při tom konci. PROSTĚ SKVĚLÍ FILM. Pak jsem ho viděla s manželem a ten z toho tak nadšený nebyl, sice prý dobrý film, ale nedoukal ho, já opět brečela. Bez poslední minuty se tento film nedá správně pochopit a to je to co ho dělá dobrým a tak to má být, překvapivý konec, který tě dostane.
-
prosba!
prominte asi vám budu připadat jako blbá,ale já jsem moc nepochopila ten konec proč umřel můžu mi to někdo plís vysvětlit??předem díky! -
-
Re: prosba!
Jak známo tak v roce 2001 1.září byl spáchaný atentát na dvojčata v New Yorku. No a on tam zrovna byl v tu chvíli, kdy do mrakodrapu vletělo letadlo. *3* -
Re: prosba!
Neviděla sem ten film,ale moc chci...
Kdo tam umře?? *8* -
-
Re: Re: prosba!
hlavní hrdina ten tyler(hraje ho robert pattinson)tam umře ale moc jsme právě nepochopila proč!ale podle datumu to bylo! -
-
Re: Re: Re: prosba!
říká ti něco 11. září 2001? New york - dvojčata? -
-
Re: Re: Re: Re: prosba!
jestli má tento uživatel 15 let, tak si nemůže pamatovat, co bylo 11. září, pokud se to neučili ve škole nebo pokud enmá americké občanství :-D, celkem to tedy chápu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prosba!
mě je taky 15 a nepamatuju si to...já jenom vím,že si táta říkal,že snad vypukla třetí světová nebo co,ale o co tenkrát šlo sem asi ještě nechápala... *7* -
No, mně je 14 a uživatele vážně nechápu.. pamatuju si jak jsem si malovala u kuchyňskýho stolu když v televizi běžely zprávy o teroristyckym útoku.. Takže mi přijde že ten člověk je buďto hodně neinformovanej nebo pitomej..
-
-
Re: Re: Re: Re: prosba!
ne neříká:-( -
-
*9* aaach. Tak krásnej film a musí tak blbě skončit...jsem v šoku. Robert tam má opravdu vynikající roli, lepší postavu asi neznám. Konec jsem prořvala, ikdyž jsem tušila, že se něco stane. Ale nevěděla jsem že to bude něco TAKOVÝHO. Opravdu příšerná smrt. Nesnášim ty debilní teroristy. Someone´s been trying to tell me something. Make her yours forever. And I´m working on forever part. -
víš to bylo to jak letadlo narazilo n New Yorku do dvojčat..no a tam Tylor právě stál,víš... -
Kolik ti je????? Každej ví, co se stalo 11. září 01....
-
-
-
-
-
-
remember me
holki já žasnu ten film je strešně nádhernej oprevdu hezčí film sem neviděla stmívání a nový měsíc sou taky boží já mám prostě všechny filmy s robertem pattinsonem jako nelepší at je to píčovina ze všech píčovin at si říká kdo chce co chce ten kone c je opravdu nádherně spracovanej ted si ho stahuju včera sem byla v kině a jak umřel říkám vám nebrečela bych víc kdyby mi umřely rodiče opravdu ne ten režisér je užasnej a prostě ...mno to je asi všechno i love remember me ♥♥♥ *14* *14* *14* -
-
Re: remember me
film je naprosto skvělej i když vezmu v potaz,že neměl moc velký rozpočet..i tak je SUPER...
Ten konec..řvala sem jako želva..ne teda jako při smrti rodiče,ale přece host na to,abych se pochválila.. *1* -
Re: remember me
ahoj já to mám uplně stejně jako ty taky jsemmoc brečela a taky miluju všechny filmi s robem je nádhernej
-