-
Já jsem to čekala
Ten film je naprosto nádhernej...Nečekala jsem Happy End vzhledem k poselství toho příběhu....Nesnášim klasické kraviny s koncem a žli šťastně až do smrti...Asi v polovině toho filmu jsem si uvědomila, že to není klasický zamilovaný film...Věděla jsem, že to skončí tak nějak ale přiznávám, že když jsem viděla na té tabuli datum 11.září 2001 stejně jsem si řekla ,,A sakra" ...A taky se timhle dokázalo, že Robert Pattison je úžasný herec jelikož ho někteří kritici hodnotí jako herce který umí jeden zamračený výraz...Takže závěrem, ten film mně dostal a rozhodně se na něj nepodívám jen jednou:):) -
-
Re: Já jsem to čekala
Přesně...Došlo mi to v tu chvíli, kdy se tam objevilo datum 11. září a Tyler koukající z budovy jedné z Dvojčat...Brečela jsem ještě cestou domů....Ale pořád si musím opakovat, že to je JEN film *3* -
-
Re: Re: Já jsem to čekala
Mě to teda doslo az kdyz jsem videla ty letajici trosky ale byl to naprosto nadhernej film...:D
-
-
-
Zdálo se mi to nebo se ten Tylerův otec na konci usmíval (jak se díval na ty dvojčata)
-
-
Zejo? Me se to taky zdalo, fakt divny.
-
-
začínal i končil u pomníčku..smutný film..
-
Nádherný film!! Začátek je trochu smutný.. chudák holka. Ale ten konec *9* opravdu mě rozbrečel.Bylo mi to tak líto!!! Nádherný film!!! *4*
-
Děláte si srandu?Děvčata,co nechápou,doporučuji více číst než koukat na Tv!!!Můj syn se narodil 8.7.2001,čili nyní má 13 let...když jsem film loni viděla,tehdy jako 12-ti letý přišel,když jsem na film koukala a přidal se...na tabuli bylo 11.9.2001,dokonce bylo řečeno datum nahlas...a syn dodal:11.9.2001 teroristický útok na světové obchodní centrum v New Yorku...a já dodala,ano a konec jasně pochopil,čili v některých příspěvcích nechápavě kroutím hlavou:-):-(
-
remember me
Lidi videla sem na to ukázky proste upa nadherny samozdřejmě on je upakrasnej jako vždy *1* ale tenhle film se jim určite povede!!!! -
film
já uvidím film v předpremiéře 21.3.2010 *1* -
Na to si zajděte, na konci si popláčete. Působivé, Robert je charismatický, to nelze zapřít. *3* -
Lide.cz
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=98888 *3* *3* -
super film
Bomba film hlavně ten konec..to jsem fakt nečekala..