Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barusaa

remember me

je to uplne skvelej film akorat nevim proc to tak skoncila na konci sem brecela a moje kaaamosky taky a robik tam hraje fakt suprove nechapu proc to nenominovali na oscary nebo tak a byl to snad nejhezci falm samozrejme se stmivanim a celou jeho radou
  • terikes

Odpověď

Umře protože je přece v jednom z těch dvojčat a 11.září 2001 přece dvojčata srazí letadlo..
    • Re: Odpověď

no nepovídej *1*
  • your-darling

....

TEd sem to dokoukala..sice c angličtině,ale to se vypracuje...
    Je to suprovej filmík..Ale ten konec...
    Bulela sem jak želva..
    jinak moc krásný...
  • lucinka9494

remember me

Tohle je fakt great film. *14* *14* *14* *14*
    • andysek110

Re: remember me

jo to je!!
  • remember me

Byla jsem na filmu vcera a je fakt dost dobrej at si muzska cast publika a kritiku mysli co chce,Robert je tam za herce a za dobreho,stoji za to jit do kina!Podotykam,ze jsem taky brecela jak zelva a pubertu mam tak cca30 let za sebou{doufam} *14*
  • dennyx

Nejlepší film - REMEMBER ME

Nevidela jsem krasnejsi film!! probrecela sem konec jako mimino... kamojda rikala ze na konci umre ale ja nevedela kdy... kdyz odchazel a sel za tim fotrem tak uz sem zacala brecet... pak jak sel k tomu oknu a ta kamera se vzdalovala bylo mi jasny ze uz to brzy pride :(( me misto nej umrit ten jeho fotr *9*
    • Re: Nejlepší film - REMEMBER ME

no mě to nejdřív nedošlo ale pak jak bylo na tý tabuli to datum tak mi to došlo a začala jsem hrozně brečet bylo to slyšet na celý kino.
    • your-darling

Re: Nejlepší film - REMEMBER ME

jo no..to měl...
      Taky sem bulela..bylo to tak krásný a zároveň smutný...

Nevíte někdo...kde to stáhnout i s titulkama??
  • santa258

skoda ze umře :(

je to fakt hustýýý!! tkovy krasný a romantický *5* moc se mi to líbilo! *14* az na ten konec kdy sem fakt řvala jak malý děcko-jak umře kdyz tam narazej ty letadla :(:( sem rada ze sem si to stáhla a videla to doma, protoze z kina bych sla cela ubrecena *9* *1* stve me ze umře :( chtela sem aby byly spolu *3* a ohledne hereckejch výkonu si myslim ze to bylo super a tesim se na premieru Zatmění *14* *14* *14*
    • Re: skoda ze umře :(

no to já jsem na tom byla v kině hrozne sem se tam ozbrečela .Robert je můj nej nej nej nej nej oblíbenější herec na světě miluju ho a umíš si představit co to pro mě bylo když tam umřel. Tolik jsem se rozbrečela bylo to fakt něco .Když jsem pak ubrečeníá vyšla z toho kina tak jsem to říkala tetě a bylo to ještě horší prostě je to jeden z nesmutnější nejkrásnější film co jsem kdy viděla Miluju twilight sagu a brečim u každý knížky(myslim stmívání,nový měsíc,zatmění,rozbřesk) dřív jsem se jen tak nerozbrečela ale tet no . čtu ty knížky furt dokola .
      • Re: Re: skoda ze umře :(

prosim tě!!! chovej se normalne! ten herec(Rob P.) presne takovy holky jako ses ty nesnasi! ujeceny, dementni pubertacky......viz. "oooo ja ho miluju!!! asi se zabiju...atd!!"
        • santa258

Re: Re: Re: skoda ze umře :(

tky sem mela to období kdy sem Roberta uplne zrala *1* ale uz me to preslo *3* a ten film je skvelej.. *4*
  • Dotaz

Holky chci se zeptat, nevíte jak sehnat ten plakát, je někde na netu k prodání?, protože v kinech je rozdanej - zřejmě po známostech
    • Re: Dotaz

nevim ..ja ho mam doma a visi mi na stěně.. normalně , jak se prodávaj listky je krabice... s plakatama co si můžete brát..zatim jsem tot akhle zažila v šude..
  • lili1997

nechapu

co se vlastne stalo toho 11.9 jak to vybuchlo nebo co jak pak zemrel tak proc ten jeho otec se smal kdyz vystoupil s toho auta to fakt nechapu
    • narzis

Re: nechapu

neni mozny ze to nevis
      jo holka
      teroristicky utok na dvojcata v NY
      to ti je asi 9 a min co ze to nevis?...
      boze....
  • metloscullen

Remember me - Recenze

super film nemá to chybu až na to že tam pak Tyler Hawkins (robert Pattinson) umře. Mohli to vymyslet trochu jinak *16* *16* *16*
    • starstable

Re: Remember me - Recenze

Víš kdyby to skončilo sladkým happy endem tak ten film by nesklidil tak velký úspěch. Filmů s happy endem je už hodně a lidi to začínalo štvát proto se začínají vymýšlet smutné konce. Mě osobně by tento film tak moc nenadchl kdyby to skončilo happy endem jako vytrženým z pohádky. A určitě nejsem jediná kdo má tento názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit