-
..
Vážně se mi to líbilo, ale fakt jsem nečekala ten konec!!.. Jsem si už říkala joo tak to bude happy end jako vždy.. no a ono tohle?.. i slza mi ukápla no !! :D:) -
-
Smutná ale krásný
Souhlasím. Ten konec byl smutnej, ale film byl jinak strašně krásnej. Byla jsem na tom v kině a u konce jsem brečela.
-
-
myšlenka
Proč podle vás je Remember me tak dobrý????Podle mě je tak dobrý protože Rob mohl v pohodě hrát sám sebe. *7* *7* -
-
Re: myšlenka
Protoze to ma smysl...
-
-
úžasné
naprosto úžasný film, na konnci jsem panikařila a jak jsem ho viděla v okně dvojčat... bože já jsem tak brečela *9* *9* i když teda roberta moc nemusím a mám radši taylora, tak musím uznat že robert je vynikající herec *4* -
neskutečné..
ten film byl opravdu straně krásnej. Ale snad nejsmutnější který jsem kdy viděla. Robert je můj nejoblíbenější herec tak jsem se chtěla kouknout jen protože v tom hrál on. Hned ze začátku jsem si říkala, když zastřelii tu Ally maminku že to nebude nic moc... ale když to začalo být napínavé uplně jsem se do toho vložila. už jsem čekala že všechno bude OK, že ten jejich otec se k nim vrátí, že caroline bude štastná a Tyler a Ally budou spolu. Ale jak jsem na té tabuly uviděla 11.září 2001 okmažitě jsem věděla co se stane. Jakmile se ozvali ty letadla, začala jsem strašně brečet. Brečela jsem hrozně dlouho. už dlouho mě takhle film nedojal. Ten film byl strašně pravdivý a nedovedu si představit jak té rodině muselo být. Nejdřív ten Michael a ten i on. no prostě krásný a děsně smutný zároveň. =) -
-
Re: neskutečné..
Máš pravdu ten film je vážně krásnej ale šíleně smutnej doporučil mi ho kamarád a je opravdu dobrej stojí za to,ja si nejdřív toho datumu nevšimla ale až sem to viděla po druhý až pak mi to začalo dávat smysl,máš pravdu jak letěli ty letadla to bylo hodně smutný ale slušelo to Robovi v tom filmu:-) *14* *14*
-
-
remember me ♥
krásnej film....ale sotva sem viděla Tye(Roba) v tom mrakodrapu a datum 11.září tak sem se hned rozbulela :'( :)....naštěstí je to jen film....bohužel ta tragédie už ne :( -
-
Re: remember me ♥
Přesně .. Došlo mi to hned tm datem na tabuli .. V tu chvíli mi vyhrkly slzy .. :) -
Re: remember me ♥
přesně!uviděla sem ten datum a hned mi to došlo ://
-
-
...
já jsem to viděla v sobotu a je to mooc hezký ae na konci je to celkem smutný... -
....
Opravdu úžasný film...úžasný obsazení *14* ten konec mi taky připadá nevhodný ale děj je podle mě skvělej *3* -
SKVĚLÍ FILM
právě sem dokoukala ten film....úžasný film!nemám slov...musím se přiznat,že u některých scén mi ukáply slzy *9* *3* (docela zajímavý...dneska je 11.září a já se koukám na ten film!!dobrá náhoda) *7* -
Potřebuju Vysvětlní=D
Do filmu jsem přímo zamilovaná..ale co nechápu je konec ..prostě je tam vidět jak kouká z okna..oddálí se to na ten mrakodrap ..potom je tma...a pak je tam vidět jak všichni koukají nahoru a jako že umřel.Jo chápu že umřel.Ale co udělal??..To tam někde vysel?..Ale kde?..Nebo skočil dolu?..To by ty lidi nekoukali nahoru ne?..Prostě to nechápu a potřebovala vych to vysvětlit prosím =( *7* -
-
Re: Potřebuju Vysvětlní=D
To je tak, když se na to koukaj děcka zblázněný do Roberta ..
Neříkám, že já jsem už plnoletá, ale věk na pochopení toho, co se tam děje mám ...
Viz Andie, Máří *16* -
-
Ano, to vůbec není o plnoletosti, chápala to i moje jedenáctiletá sestřička a tady na fóru kolují neskutečný žvásty... blbost lidí někdy nezná meze.. fakt *16*
-
-
sdílím naprosto stejný názor
-
-
-
rada ti odpovim na otazku.Ano on skočil z makodrapu kvuli brachovi(to je jasny)...a ti lidi se koukali nahoru protoze se jeste pred tou smrti CHYSTAL skočit.takze byl pripravenej ze skoci proto se lidi koukali nahoru a az potom hned skocil. *9* -
-
Ježiši *16*
-
Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D
tak to je úplná kravina!! viděl/a sto vůbec někdy?! -
Re: Re: Potřebuju Vysvětlní=D
On neskočil, on byl v jednom dvojčeti! *13*
-
-
zedej do vyhledávače(wikipedia) 11.září ono ti to tam vyjede......bylo to dooost smutný :-( -
11.září 2001-teroristický útok na dvojčata(mrakodrapy) v NY, říká ti to něco...? *16*
-
-
nevíte
Nevíte co je ta krabička S.L.U.T jak tam říká? -
-
Re: nevíte
To bude asi ta krabička .. kur*a .. :D Jako že se probudí u někoho a má tam kartáček atd..
-