-
Nic moc
Ahojtě, přijde mi to jako průměrný film, neříkám, že špatný, ale víc asi jak jednou ho vidět nemusím. Konec mi přišel trochu trapný, ale smutný. -
-
Re: Nic moc
co ti na tom přijde trapný?!
-
-
Remember me
Sice jsem Roberta viděla už v mnoha jiných filmech, ale teď se vyslovně těšim na to, až ho uvidim chvíli taky jinak, než jako Edwarda Cullena.. už aby byl v kinech... *3* -
-
Re: Remember me
ano matluš máš naprostou pravdu!!to bude super ho vidět jinak než edu.v tomhle filmu vypadá tak roztomile!akorát chudák jak je tam potlučenej!
-
-
:-)
robert je super herec :-) už se těšííím až to budou dávat v kinech *14* *14* *14* -
kdy to bude u nás v kinech ?
lidi newíte kdy to bude u nás v kinech anebo jestli to bude vůbec u nás v kinech ja to totiš chcu ukrutně vidět ........... ( nebo kdy to bylo nebo bude v kinech v USA ....) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* -
-
Re: kdy to bude u nás v kinech ?
11.3.2010 *1* -
-
Re: Re: kdy to bude u nás v kinech ?
a toho 11.3.2010 to bude u nás a nebo v USA?? *3* ..už se totiž nemůu dočkat.. *3* -
-
Re: Re: Re: kdy to bude u nás v kinech ?
11.3.2010 to ma premieru u nas *4*
-
-
-
-
Lepší film jsem neviděla je boží :-)
Je mi patnáct a ten konec jsem pochopila až teď :-)
Taylor vlastně byl u toho táty v práci že ano ? a pak tam narazili ty letadla ..KONEC byl vážně smutný :-( -
Urážky?!
Ahojte tkže našla jsem jeden odkaz kde zase urazej Roba za výkony v tomto filmu
můžete si to přečíst http://www.filmo.cz/3162-remember-m e/trailers
Já už toho mám Dost !! xD
Jinak na ten film se taky těším :) bude to zase jiný..xD -
-
Re: Urážky?!
Tak to posral kamarád...Do Roba se nikdo srát nebude a stejně tak ne do remember me a do twilight...
TO JE VRCHOL!!!
neví o co jde a bude urážet a navíc Rober hraje líp než Emili..nic proti...
..ale s tím orgasmem měl pravdu... *3* -
Twl ten kdo to psal musi byt uplnej idiot...xD nerikam ze se Stmivani muze libit vsem,ale ten jeho ,,sloh" byl vazne ubohej..xD -
Tak to už myslím trošku přehnali, ne? Prej, že je Stmívání děs a Robert individuum bez pudřenky... no tak to musel bejt fakt maník, ten kdo to napsal. A řekněte mi, proč o tom takhle píše, když ho to ani nezajímá a vidí v tom jenom další nudnej film?? To ať si laskavě nechá pro ty, koho to zajímá... *16*
-