-
r
co se na tom konci stane tak strašnýho? já jsem to neviděla -
-
e
11.září..atentát ..takže umřel chdák :(
-
-
Nezapomeň na mě??
Nevim, ale spíš než "Nezapomeň na mě" bych to pojmenovala "Pamatuj si mě" ... -
rememmber me
no ten film je hodne o vztazich a o tom, jak můžete někoho milovaného v okamžiku stratit..celkově ten film byl hodně na zamyšlení i s tim závěrem..to zapracování 11. září je úžasny..a jestli se rozčilujete , že to někdo nepobíra??? je t o dost o úvaze a zamyšlení tak těm 15 -letym prominte co se na to dívali jen kvuli robertovi:D -
-
Re: rememmber me
asi tk *1* ten kdo ten film nepobral se asi vnimal jenom Roberta a ne ten děj *1* film je uzasnej a i kdyby tm hral nekdo jinej, stejne je to skvelej a dojemnej pribeh...
-
-
♥
Včera jsem to viděla a 5 minut po konci jsem brečela ..♥ FAkt nádherný film *14* -
Super
Četla jsem scénář k tomuhle filmu, který se před pár měsíci dostal 'náhodou' (jak už to bývá ven) a popravdě....úplná bomba...:D Smála jsem se i brečela...no a ten konec...prostě to vás dorazí...:( Ale doporučuji, neudělejte stejnou chybu jako já a nehledejte příliš předem o čem to bude..nechte si to až do kina...přišli byste o celé překvapení....jinak taky doufám,že Rob konečně všem těm citrónům, co se do něj furt naváží kvůli Twilight konečně ukáže...já v to totiž pevně doufám:D Vlastně tomu věřím:D -
-
Re: Super
*9* já bych ho taky chtěla.... ma film se šíleně těšm!!! -
Re: Super
a neposlala bys mi ten scénář?máš ho někde v pc jestli jo bylas bys tak hodná?předem děkuju
-
-
robert
Hurá ,tak je to jasný u nás je premiera 23.3.2010 už se nemůžu dočkat::::::)))))))))) *14* *14* *14* -
-
Re: robert
Já to spletla premiera je 25.3. *3*
-
-
už jsem to viděla
byla jsem na tom včera a brečela jsem a brečela ten konec je fakt dojemnej... -
-
Re: už jsem to viděla
Ja brecela jeste hodinovou cestu domu z kina... ale brecela sem pri vice vecech x(( 11. zari nenavidim ten den - mam svatek :( *16* *10* ..
-
-
Remember Me
Tak tenhle film mě dostal... tak si říkam ještě, že jsem na to nešla do kina, protože posledních cca 10 minut filmu sem probrečela, naprosto mě to zaskočilo, čekala sem, jako klasicky, pořádnej happy end a ono tohle... film naprosto úžasnej a smutnej...Robert je pro mě herec s velkym H -
Smutný
Musím se přiznat že jsem taky dost brečela. Myslela jsem, že to bude šťastný konec, sblížení té rodiny a atd... a pak mi to došlo, proč to mělo být z roku 2001 a jak byl Rob v té stejné budově jako té za tím... To Ghandí řekl že... to mě taky dojalo. Ale jinak opravdu povedený film!
Robert je moc Dobrý *4* *14* *9* -
-
Re: Smutný
Strašně mě to dojalo :( .. už sem si říkala : tk to bude super ti si to spolu užijou zaslouží si to. A potom sem viděla jenom ty dvě budovy a došlo mi proč byl na te tabuli napis 11 řijna a už mě to dostalo. A potom ještě ty záběry te rodiny jk běži k te budově a brečíí :( ...užasny film a dojak :( .... Rob to stvárnil užasně -
-
Re: Re: Smutný
jo...pokazdy kdyz si na to vzpomenu brecim!!!
-
-
-
remember me
nevite kde bych to stahla???? nikde to nemuzu najit a v kine jsem to nestihla!! -
-
Re: remember me
pokud se ti to nepovedlo tak dej do adresy ulozto.cz a tam stahuj cokoli -
na ulozto.cz -
Normalne zadej do googlu remember me online a mas tam plno stranek s odkazy ..uz to tam je, muzes se na to podivat s titulky :) ..je to úžasný film doporučuju *3*
-