Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Odpověď

no nepovídej *1*
  • remember me

holki já žasnu ten film je strešně nádhernej oprevdu hezčí film sem neviděla stmívání a nový měsíc sou taky boží já mám prostě všechny filmy s robertem pattinsonem jako nelepší at je to píčovina ze všech píčovin at si říká kdo chce co chce ten kone c je opravdu nádherně spracovanej ted si ho stahuju včera sem byla v kině a jak umřel říkám vám nebrečela bych víc kdyby mi umřely rodiče opravdu ne ten režisér je užasnej a prostě ...mno to je asi všechno i love remember me ♥♥♥ *14* *14* *14*
  • Re: Dotaz

nevim ..ja ho mam doma a visi mi na stěně.. normalně , jak se prodávaj listky je krabice... s plakatama co si můžete brát..zatim jsem tot akhle zažila v šude..
  • rememmber me

no ten film je hodne o vztazich a o tom, jak můžete někoho milovaného v okamžiku stratit..celkově ten film byl hodně na zamyšlení i s tim závěrem..to zapracování 11. září je úžasny..a jestli se rozčilujete , že to někdo nepobíra??? je t o dost o úvaze a zamyšlení tak těm 15 -letym prominte co se na to dívali jen kvuli robertovi:D
  • Dotaz

Holky chci se zeptat, nevíte jak sehnat ten plakát, je někde na netu k prodání?, protože v kinech je rozdanej - zřejmě po známostech
  • Re: Re: Re: Re: Re: prosba!

No, mně je 14 a uživatele vážně nechápu.. pamatuju si jak jsem si malovala u kuchyňskýho stolu když v televizi běžely zprávy o teroristyckym útoku.. Takže mi přijde že ten člověk je buďto hodně neinformovanej nebo pitomej..
  • nika.

Re: Re: Re: Re: Re: prosba!

*9* aaach. Tak krásnej film a musí tak blbě skončit...jsem v šoku. Robert tam má opravdu vynikající roli, lepší postavu asi neznám. Konec jsem prořvala, ikdyž jsem tušila, že se něco stane. Ale nevěděla jsem že to bude něco TAKOVÝHO. Opravdu příšerná smrt. Nesnášim ty debilní teroristy. Someone´s been trying to tell me something. Make her yours forever. And I´m working on forever part.
  • santa258

skoda ze umře :(

je to fakt hustýýý!! tkovy krasný a romantický *5* moc se mi to líbilo! *14* az na ten konec kdy sem fakt řvala jak malý děcko-jak umře kdyz tam narazej ty letadla :(:( sem rada ze sem si to stáhla a videla to doma, protoze z kina bych sla cela ubrecena *9* *1* stve me ze umře :( chtela sem aby byly spolu *3* a ohledne hereckejch výkonu si myslim ze to bylo super a tesim se na premieru Zatmění *14* *14* *14*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: prosba!

víš to bylo to jak letadlo narazilo n New Yorku do dvojčat..no a tam Tylor právě stál,víš...
  • your-darling

Re: Nejlepší film - REMEMBER ME

jo no..to měl...
    Taky sem bulela..bylo to tak krásný a zároveň smutný...

Nevíte někdo...kde to stáhnout i s titulkama??
  • dennyx

Nejlepší film - REMEMBER ME

Nevidela jsem krasnejsi film!! probrecela sem konec jako mimino... kamojda rikala ze na konci umre ale ja nevedela kdy... kdyz odchazel a sel za tim fotrem tak uz sem zacala brecet... pak jak sel k tomu oknu a ta kamera se vzdalovala bylo mi jasny ze uz to brzy pride :(( me misto nej umrit ten jeho fotr *9*
  • dennyx

Re: Perfection ♥

jj presne je krasnejsi nez v twiligt... me uz stmivani oproti remember me pride jak pohadka xD
  • dennyx

Re: už jsem to viděla

Ja brecela jeste hodinovou cestu domu z kina... ale brecela sem pri vice vecech x(( 11. zari nenavidim ten den - mam svatek :( *16* *10* ..
  • Re: Re: Re: Re: prosba!

jestli má tento uživatel 15 let, tak si nemůže pamatovat, co bylo 11. září, pokud se to neučili ve škole nebo pokud enmá americké občanství :-D, celkem to tedy chápu *15*
  • remember me

Byla jsem na filmu vcera a je fakt dost dobrej at si muzska cast publika a kritiku mysli co chce,Robert je tam za herce a za dobreho,stoji za to jit do kina!Podotykam,ze jsem taky brecela jak zelva a pubertu mam tak cca30 let za sebou{doufam} *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: prosba!

Kolik ti je????? Každej ví, co se stalo 11. září 01....
  • andysek110

Re: remember me

jo to je!!
  • lucinka9494

remember me

Tohle je fakt great film. *14* *14* *14* *14*
  • your-darling

....

TEd sem to dokoukala..sice c angličtině,ale to se vypracuje...
    Je to suprovej filmík..Ale ten konec...
    Bulela sem jak želva..
    jinak moc krásný...
  • terikes

Odpověď

Umře protože je přece v jednom z těch dvojčat a 11.září 2001 přece dvojčata srazí letadlo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit