-
Re: Re: Re: Re: prosba!
ne neříká:-( -
Re: Re: Re: prosba!
říká ti něco 11. září 2001? New york - dvojčata? -
remember me
je to uplne skvelej film akorat nevim proc to tak skoncila na konci sem brecela a moje kaaamosky taky a robik tam hraje fakt suprove nechapu proc to nenominovali na oscary nebo tak a byl to snad nejhezci falm samozrejme se stmivanim a celou jeho radou -
Re: Re: prosba!
hlavní hrdina ten tyler(hraje ho robert pattinson)tam umře ale moc jsme právě nepochopila proč!ale podle datumu to bylo! -
Re: prosba!
Neviděla sem ten film,ale moc chci...
Kdo tam umře?? *8* -
Re: ...
Prosímtě kde to stahuješ? Já to našla na ulozto, ale je to tam bez titulek. Nevíš kde je sehnat? :) díky -
prosba!
prominte asi vám budu připadat jako blbá,ale já jsem moc nepochopila ten konec proč umřel můžu mi to někdo plís vysvětlit??předem díky! -
...
Jak to dopadne ?? :D:D jeste se mi to stahuje :((( -
Mega film
já sem na tom taky byla včera a tohle bych nečekala....byl to super film...ze začátku sem si myslela že to bude kravina ale potom se ten film fajně dostal do děje...celé kino včetně mě na konci bulelo :) opravdu na ten film nezapomenu:) -
Perfection ♥
včera jsem na tom byla v kině... těšila jsem se na to už od září :) bylo to krásný a vůbec jsem nečekala, že to bude mít tak smutnej konec... :'( Rob tam byl snad ještě krásnější než v Twilight :) -
super film
Bomba film hlavně ten konec..to jsem fakt nečekala.. -
už jsem to viděla
byla jsem na tom včera a brečela jsem a brečela ten konec je fakt dojemnej... -
Lide.cz
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=98888 *3* *3* -
Na to si zajděte, na konci si popláčete. Působivé, Robert je charismatický, to nelze zapřít. *3* -
film
já uvidím film v předpremiéře 21.3.2010 *1* -
Re: robert
Já to spletla premiera je 25.3. *3* -
Re: Urážky?!
Tak to posral kamarád...Do Roba se nikdo srát nebude a stejně tak ne do remember me a do twilight...
TO JE VRCHOL!!!
neví o co jde a bude urážet a navíc Rober hraje líp než Emili..nic proti...
..ale s tím orgasmem měl pravdu... *3* -
robert
Hurá ,tak je to jasný u nás je premiera 23.3.2010 už se nemůžu dočkat::::::)))))))))) *14* *14* *14* -
Twl ten kdo to psal musi byt uplnej idiot...xD nerikam ze se Stmivani muze libit vsem,ale ten jeho ,,sloh" byl vazne ubohej..xD -
Tak to už myslím trošku přehnali, ne? Prej, že je Stmívání děs a Robert individuum bez pudřenky... no tak to musel bejt fakt maník, ten kdo to napsal. A řekněte mi, proč o tom takhle píše, když ho to ani nezajímá a vidí v tom jenom další nudnej film?? To ať si laskavě nechá pro ty, koho to zajímá... *16*