Přejít na výpis diskuzí

Nezapomeň na mě

FILM 28.7.2009 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andysek110

Re: Re: Re: Re: prosba!

ne neříká:-(
  • Re: Re: Re: prosba!

říká ti něco 11. září 2001? New york - dvojčata?
  • barusaa

remember me

je to uplne skvelej film akorat nevim proc to tak skoncila na konci sem brecela a moje kaaamosky taky a robik tam hraje fakt suprove nechapu proc to nenominovali na oscary nebo tak a byl to snad nejhezci falm samozrejme se stmivanim a celou jeho radou
  • andysek110

Re: Re: prosba!

hlavní hrdina ten tyler(hraje ho robert pattinson)tam umře ale moc jsme právě nepochopila proč!ale podle datumu to bylo!
  • your-darling

Re: prosba!

Neviděla sem ten film,ale moc chci...
    Kdo tam umře?? *8*
  • lidus5

Re: ...

Prosímtě kde to stahuješ? Já to našla na ulozto, ale je to tam bez titulek. Nevíš kde je sehnat? :) díky
  • andysek110

prosba!

prominte asi vám budu připadat jako blbá,ale já jsem moc nepochopila ten konec proč umřel můžu mi to někdo plís vysvětlit??předem díky!
  • ...

Jak to dopadne ?? :D:D jeste se mi to stahuje :(((
  • mei997

Mega film

já sem na tom taky byla včera a tohle bych nečekala....byl to super film...ze začátku sem si myslela že to bude kravina ale potom se ten film fajně dostal do děje...celé kino včetně mě na konci bulelo :) opravdu na ten film nezapomenu:)
  • Perfection ♥

včera jsem na tom byla v kině... těšila jsem se na to už od září :) bylo to krásný a vůbec jsem nečekala, že to bude mít tak smutnej konec... :'( Rob tam byl snad ještě krásnější než v Twilight :)
  • baruska.b

super film

Bomba film hlavně ten konec..to jsem fakt nečekala..
  • verujik1901

už jsem to viděla

byla jsem na tom včera a brečela jsem a brečela ten konec je fakt dojemnej...
  • verinka72

Lide.cz

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=98888 *3* *3*

Na to si zajděte, na konci si popláčete. Působivé, Robert je charismatický, to nelze zapřít. *3*
  • lucinka9494

film

já uvidím film v předpremiéře 21.3.2010 *1*
  • dedinova

Re: robert

Já to spletla premiera je 25.3. *3*
  • your-darling

Re: Urážky?!

Tak to posral kamarád...Do Roba se nikdo srát nebude a stejně tak ne do remember me a do twilight...
    TO JE VRCHOL!!!
    neví o co jde a bude urážet a navíc Rober hraje líp než Emili..nic proti...
    ..ale s tím orgasmem měl pravdu... *3*
  • dedinova

robert

Hurá ,tak je to jasný u nás je premiera 23.3.2010 už se nemůžu dočkat::::::)))))))))) *14* *14* *14*
  • Re: Urážky?!

Twl ten kdo to psal musi byt uplnej idiot...xD nerikam ze se Stmivani muze libit vsem,ale ten jeho ,,sloh" byl vazne ubohej..xD
  • Re: Urážky?!

Tak to už myslím trošku přehnali, ne? Prej, že je Stmívání děs a Robert individuum bez pudřenky... no tak to musel bejt fakt maník, ten kdo to napsal. A řekněte mi, proč o tom takhle píše, když ho to ani nezajímá a vidí v tom jenom další nudnej film?? To ať si laskavě nechá pro ty, koho to zajímá... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit