-
!!!!
12.6 na disney dávali camp rock 1 -
Camp Rock 2
Nevíte někdo kde se dá stáhnout?? Vim že teďka 12.6 to dávali na disney ale já jsem nebyla doma takže jsem to neviděla :-( napište někdo prosím. -
Re: Re: gjvhbhj
jj uz to davali ale jmenovalo se to camp rock – ZPÍVEJTE S NÁMI jestli je to ono ale na inernetu to jeste namaji *14* *14* *14* *14* *3* -
a
ahoj mám ráda rock tábor *14* *14* ale problém je že jsem ežtě neviděla rock tábor 2 a to ho mam tak ráda *7* *7* *14* *14* *1* *1* *9* *4* -
Re: gjvhbhj
3.září na disney Chanel ale nevim v kolik!! -
Re: Camp Rock
ja se ptam jestli byl uš camp rock2 na dysney channelu *4* -
:D:D
hej vy ste s toho filmu všichni uplně po... :D :D jako všude se píše že toí bude lepší než 1 ale aby to nebyl nějaký propadák ;-) všechno se muže stát ;- :D *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: gjvhbhj
Wow!! Tak je již Official!!! U NÁS JE PREMIÉRA 18. ZÁŘÍ!!! *1* *1* -
Re: gjvhbhj
Na Disney ČR prý říkali, že to bodou dávat 12.června v 19:00. Ale nevím, co je na tom pravdy, protože v U.S.A. je premiéra 25.června. -
gjvhbhj
Kdy bude camp rock 2 u nás v ČR? -
Re: Premiéra
jj já vím na konci prosince nebo května 2010 protože tam to je v letě -
Re: Trailer k filmu
Já nechci nadáwat ae nejte to... Prostě to nefaká.... -
Premiéra
Kdy už to bude konečně tady v čechách víto tady někdo?? napište prosim. -
Časopis o Jonas Brothers
Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
http://www.egmont.cz/
V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM! -
kdy bude camp rock 2
Kdy vyjde camp rock 2? -
Trailer k filmu
na úplně nový Trailer k filmu Camp Rock 2 :The Final Jam se jukněte tady http://www.youtube.com/watch?v=zSEK gvSIUHA
je upravdu úžasný už se těším na film a po shlédnutí komu se to líbit nebude tak prosím nenadávejte ju ? děkuji *4* -
Re: ...
Camp Rock bude hrát na DC v létě. České DC slibuje film na podzim. -
Re: kdo
Měla by to být Herečka Chloe Bridges myslím *7* -
kdo
Heji, nevite kdo bude ta holka, do které se zamiluje Nick ve filmu. -
Booože můj
Hle pro někteří !! Vy ste ten film ani neviděli a už říkáte že je blbej ?? nemuzete vedet