-
...
K JB k zuzulce: Njn asi si myslí že by jim ČR přinesla málo peněz, ale nwm jestli jim jde o peníze, řekla bych že spíš o fanoušky tak nwm proč sem nemůžou jet!!!Njn kdo by chtěl do ČR to je fakt dyt tohle děsná země já bych sem taky nejela!!! A ke Camp Rocku: Já slyšela (myslim že to říkali na Disney Channelu) že Camp Rock 2 bude v kinech, ale příjde mi to takový stupidní že CR daly do televize a CR 2 dají do kin, navíc jak to jde do kin tak do bude nějakou dobu trvat než to bude na DVD, když to bylo v TV tak jsem to měla na DVD hned jak to začali dávat v TV...Teda jako já si to nahrála z telky ale na dývku to už taky myslim bylo... -
Re: Re: Re: Re: Re: ccaammpprroocckk22
nen začalos e to točit v září, prootže Jonásci měli tour! tak ajk by to asi zvládali. Takže ten datum je blbost! Bude to až příští rok!! -
Re: Re: Cam rock
jo přesně. nejvíc mě štvou ajk je pomlouvaj! Nejvíc mě dostalo, oni chtěj psát bulvár. Napíšou ajko že se kevča vytahuje před Danielle a daj tam foto Joa. No nejdřív ať si o nich něco přečtou, aspoň kdo ej kdo a pak ať něco říkaj. to ěm dostala, já ěmla výtlem. :D *1* *1* -
Re: Camp rock je nej..
určitě bude ještě lepší!!! A nebo bude stejně skvělá ajko jednička. Horší to enbude, ptž tam hrajou jonásci! *14* -
Re: JB
jj já už 3D koncert viděla, je to boží. prostě jejich koncert. ale kdyby to bylo v kině tak by to bylo lepčí než an compu.:) A camp rock bude asi v tv, bych řekla, no. A nejsi sama koho to štve. Sanžím s emamču překecat, že bych jako k 15nám jela do německa se na ně číhnout. ptž poni jsou dokonalý!!! -
Re: Camp rock
Jasně, že se těším. Upe mega. Joe je děsnej slaďouš, upe ho milujuuuu! :D On je prostě nejlepší. už vím i děj dvojky. :D jako trošku. A před chvíli sjem přidala fotku Joíka s Demi na lodičce z 2ky. tak až se to ančte taks e můžete juknout. :D -
Re: camp rock je nejky filmík
juj tak to si tech filmu moc nevidla... *9* -
JB
Tak přátelé:)sice newím kdy bude camp rock 2 ani jestli bude v kinech nebo v tv ale dočetla jsem se že naši oblíbenci tedy Jonas Brothers natočili 3D koncert jak asi víte a ten se by měli dávat v kinech tento podzim (2009). *14* už se mooooc těším. Akorát mě mrzí že mají JB celosvětové turné a na nás se "vysrali" chtěla bych je vidět *9* *14* *14* *14* -
Re: Re: camp rock+další
Souhlasím asi tak všichni mají své kouzlo ale nejvíc Nick a Joe :-D jsou krásní :-* *14* -
Re: Cam rock
tomu co se píše v českých časákách nemůžeš věřit -
Re: Re: Re: V kině nebo v TV??
Camp rock 2 v kině nebdue !!! Bude to další televizní film Disney Channelu!!! Vím to určite:) -
Camp rock je nej..
no tak já hlavně doufám že to bude..
!!!1 je super fil...a doufám že i dojka bude taky super.!! *7* -
Cam rock
Camp rock se teprve natáčí a bude prej v kine na jaře příštího roku..Četla jsem to v popcornu -
konečně 2
Konečně se předvčerejšky začala točit 2. Už se na ni těším *3* -
Re: Re: Re: ccaammpprroocckk22
a nevis jesly bude i v kine ?? *7* *7* -
Re: Re: V kině nebo v TV??
a kdy?? *14* *14* -
camp rock je nejky filmík
Camp rock je nejlepší hudební filmik ,který znám......a nejlepší na to je ,že tam hrajou jonas brothers...protože já nicka úplně lavuju joe je taky hezu ,ale na nika nemá a kevin ten už se mi nelíbí,ale o to nejde prostě camp rock je nej nej nej nej filmik co znám....:-)!!! *1* *1* -
Re: Re: Camp rock 2 se bude natáčet až v září
nn v 1 on nehrál tět je novej -
Re: Re: Re: Re: ccaammpprroocckk22
je to možný...točil se jen měsíc *3* *5* -
Re: Re: Re: ccaammpprroocckk22
myslíš asi 25.8 2010 ne?:D:D *1* *1* ale jinak dík upe oží film tohleto *14* *3*