Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lissi117

Re: Jasně že JOE!

přesně!!! Joe je nejlepší, Nick taky není špatnej a Kevin mě nebere!
  • nikolka...

Re: Re: Jasně že JOE!

hmmm jinak v poho??? *7* *10* *4* *9*
  • nikolka...

camp rock 2

bude někdy camp rock 2 v tv či v kině???? *7* dík za odpověd *15*
  • kikines

kikines

Camp Rock je opravdu boží film ! *3* Ale u mě je na 2. místě, protože 1. místo si u mě obsadilo Stmívání .Joey je ten nejkrásnější kluk v mém pořádi zase na druhém místě, protože až po Robertovi Pattinsonovi ... *14* *14* *14* *14*
  • pavlusqa

Re: camp rock+další

Souhlasím Nick the best *14* *14*
  • Re: Jasně že JOE!

mno jasně!!! JOE JE NÉÉÉJ!!! milujuu hooo!!! *14* *14* *14* *8* ja chcu bejt v camp rocku 2 misto demi *1* ale fakt!!!! joe mtm!!! a moooc
  • Re: ccaammpprroocckk22

ahoj nevíte kdy to budou davat v kinech a v televizi myslím jako 1 a 2 comp rock *3*
  • brunettgirl

Re: ha ha

no já netoužim bejt na jejim místě

ONI SE TAM POLIBI A TEN KEVIN TAKY BUDE CHODIT S MARGARET ONI SE TAKY POLIBI V CAMP ROCKU2 *3*
  • ha ha

brunettgirl: škoda asi každá (skoro) holka by si přála být v momentě kdy se Demi bude libat s Joem tak by každa chtěla byt na jejim místě ona asi ani neví jaký má štěstí že muže hrat v Camp Rocku a muže libat Joeho *14*

Ahoj a nevis kdy bude camp rock 2 u nas v kinech
  • Re: camp rock 2

Jasně,že v kině!!!!! *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • sheltie007

Re: Jasně že JOE!

Já souhlasím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • te.res.ka

Re: i love

Demi je sice pěkná ael má příšernej úsměv nevim jak mohla vyhrát nejhezčí úsměv v holywoodu asi někoho podlatila! no ale jinak je to superholčina *15* *15* *14* *3* *1* *1* *3*
  • te.res.ka

Jasně že JOE!

Já nechápu co všichni máte s tim že nick je nejhezčí!Prostě je nejlepší JOE no nick je taky straaaašně boží a krásně zpívá ale Joe je 100%ní a nick 99,5%ní *14* *14* a kevin?ten mě nebere! *8* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *3* ale Jonas Brothers jsou nejlepší a camp rock je taky boží film už se moc těším na dvojku kde bude hrát i frankie jupíííííííííí *14* *3* *3* *3* *14* *1*
  • andris72

camp rock+další

Já se na Camp Rock2 taky mocka těším..akorát nechápu co všichni šílete z joeho..on je sice hezoučkej , ale jinak se 60%holek po celím světě líbí nick..pak joe a nakonec kevin (a já s tím souhlasím-s tím pořadím) *15*
  • brunettgirl

Re: Camp rocK

já to napsala vzkaz pod tebou *9* *15* *15* *15*
  • Re: camp rock

vetsina známých lidí jako joe jonas co sou mooc hezcí (a vedi to) sou namyšlení.. to už bohužel tak bývá...:-(
  • Camp rocK

Heh Camp Rock je super *4* akorát jako by někde mohly napsat o cem to bude *15* ...A kdy se to obevi v CR *15* ... Heh Jonas Brothers sou super a Nick ma strasne peknej hlas *15* ... A sou i pekny *15* ... Ale rekla bych ze asi nehezci je Nick... *15* .. x)
  • Re: camp rock

na to zapomen Demi je doopravdy normoš holka a je fajn a Joe je zase vtipný človíček jestli to víš!!!!!!!!! no ty to už vlastně nevíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit