-
Mohli by to dávat od začátku a později
Ahojky všem fanouškům Sedmého nebe.Tento seriál jsem začala sledovat v minulém roce o prázdninách.Je to velká škoda,když Sedmé nebe chodí dopoledne.Teď o prázdninách to celkem nevadí,ale ve školní rok?Myslim si,že by se na to dívalo dost lidí.A taky by to mohli dávat od prních dílů.Sedmé nebe sleduju ráda,protože je tam celkem dost ponaučení a také se mi líbí celkově ta rodina. -
Presunout vysilani na pozdejsi hodinu
Ahoj ky.Sedmé nebe je moc suprovej serial moc se mi libí.Ale tedka mi začne skola a nebudu to moct videt protoze skola je od 8. takze bych byla moc rada kdybyste to presunuli na pozdejsi dobu a myslim si ze by s tim souhlasili i jini. Prosim mohli by ste to presnout treba na 3 hodiny nebo nejak kolem toho. Bylo by to moc super -
-
Prosim, presunte to na dýl
Na seriál Sedmé nebe se strašně ráda koukám, ale štve mě, že prázdniny končí, my budeme muset chodit do školy a fanoušco tohodle seriálu se nebudou moct na sedmé nebe koukat, páč budou ve škole...Prosím, přesunte to na dýl...Alespon tak od 15:15, páč když budeme mít odpoledku, tak to přece nebudeme od 15:00 stíhat...Vidím, že nejsem sama, kterou tohle štve, tak to prosím pro nás udělejte...Předem děkuju *16*
-
-
7thHeaven
hele tak to pr!!! ten to seriál je naprosto úchvatnej, skvělej no prostě úžasnej takže ho laskavě nepomlouvejte! *16* já ty lidi prostě zbožnuju jejich životy v 7thHeaven jsou prostě božské a líbí se mi *14* -
Škoda...
To je škoda, snažila jsem se na ten seríál dívat, kdykoliv to šlo, je prostě úžasný, není to jeden z těch přiblblejch americkejch seriálů. Má duchaplný obsah, je o běžném životě, členové rodiny prožívají radosti a starosti každodenního života. Dneska skončil, ještě teď mám uslzené oči, brečela jsem jak malé dítě. Doufám, že ho začnou dávat od začátku, jsem na rizikovém, a pak mne čeká MD, takže bych měla času habaděj se dívat. Nevíte, zda se dají ty díly někde stáhnout? *9* -
Proč skončili?
Je to fakt dobrý seriál, který naše ateistická kultura potrebuje jako prase drbání.Neprekvapilo nás ani, že pohanské televize seriál přestaly vysílat a nahradili zase stupidními vymývačkami mozků a okultními sračkami.
Všechno možný, jen nedej bůh, něco o normálním životě.
To je k pláči. *9* -
-
Re: Proč skončili?
Predse nikdo neskoncil.O 10:45 na prime to jede.Koukni kdyz mas cas.=) -
-
Re: Re: Proč skončili?
JOJO, vyslyšeli nás. Pak že nema cenu jim tam napsat...díky všem!!! *14*
-
-
-
Spojme se !!!
Ahoj, já vůbec nevěděla že seriál skončil *9* . Šla jsem akorát k televizi a jejda *8* . Co kdyby jsme se všichni my fandové (taky se za něj považuji) spojili a poslali na primu žádost o opakování? Myslím, že by možná neškodilo dát tomu seriálu i nějaký lepší vysílací čas, určitě by si časem získal hodně hodně příznivců. Moc se mi líbí, nutí k zamyšlení nad správnými věcmi,odhaluje duše dětí i dospělých a ukazuje, že všechno se dá řešit když jsou lidé k sobě upřímní a vstřícní. Nejvíc ze všeho se mi ale líbí ten cit a důraz jaký klade na rodinu *4* . Je takovým pohlazením v dnešní těžké a uspěchané době *4* . -
-
Re: Spojme se !!!
Jasně já sem pro, protože sedmý nebe miluju a dívala sem se na něj snad od úplnýho začátku tak to skusíme? -
Re: Spojme se !!!
Já bych byla určitě pro!!Je to nádherný seriál a za ten rok, co ho sleduju jsem si ho neskutečně oblíbila!!Jelikož chodím do školy, tak si to natáčím a sleduju to večer... *14*
-
-
POMOC SE HODI!
PROSIM JDETE NA www.iprima.cz,DOLE JE KONTAKTA STACI KDYZ VYPLNITE FORMULAR.NAPISTE ABY DAVALI SERIAL TAK KOLEM TRETI NEBO TAK.JESTE JE SKOLA A TAK TO MOC LIDI NESTIHA.PROSIIIIM.JA JIM PSALA.JE TO JEDNODUCHI.PLIIIIIIIS.=)cmuq! -
-
Re: POMOC SE HODI!
Podepiš prosím petici na http://www.petitionspot.com/petitio ns/sedmenebe -
http://www.petitionspot.com/petitio ns/sedmenebe -
Už jsem jim taky psala,ale myslím,že jim to je celkem jedno...ale jako pomohlo by to i jim,kdyby to přesunuli na později!! -
Ahojky napsala jsem tam protže ted seriál jse mi dost líbí a chtěl abych ho vidět a máýš pravdu chodím edo školy a nestíháme to tam jsme jim tam napsala jeslti by tot eda nedávali ve 3 tak uvidíme no...
-
-
*7* pls
Ahojte chtěla bych se zeptat jestli si sajmon vezme Rose díky *7* -
-
Re: *7* pls
neee oba si to rozmyslí...
-
-
=o)
Já mám ráda tento seriál - je to tam o životě a docela často tam probírají sex *15* -
Prosíím
Prosííím kde můžu všechny série sedmého nebe stahnout? nebo kde to muzu aspon skouknout prosim napiste na muj email Terulkas@seznam.cz předem děkuji PS: ten seriál je bezkonkurenční!!!!!!Dky *4* -
-
Re: Prosíím
ahoj hele uz ti nedk oodpovedelkde to sehnat ja to taky strasne dlouho hledam..odepis mi na email mikulka.s@seznam.cz -
-
Re: Re: Prosíím
jo.. to já taky nemůžu sehnat... tak mi dyžtak napište na e-mail janahermiona@seznam.cz kdyby jste na něco narazili ju?? -
-
Re: Re: Re: Prosíím
Ahojky pár dílů se dá stáhnout na htto://uloz.to
ale nějaké díly tam nejsou celé jen kousek dílu.
-
-
-