-
Sedmé nebe
To byl opravdu moc fajn a pohodový seriál. *4* Doufám, že ho zase budou brzo dávat v televizi. Neviděla jsem totiž zdaleka všechno. *3* -
-
Re: Sedmé nebe
no tak mam špatnou správu psala sem primě jestli ho budou dávat a odepsali mi že nreprýzu neplánujou
-
-
Báječný seriál :)
Sedmé nebe je ten nejlepší seriál na světě!! Sleduju ho už dobrých pár měsíců a moc se mi líbí...moje oblíbená postava je samozřejmě Lucy,která je úplně stejná jako já!! Pak mám taky moc ráda Ruthie,Robbieho,ale i ostatní postavy!! *4* -
Petice
Ahojky,
dneska jsem založila petice pro posunutí vysílacího času Sedmého nebe,tak ji prosím podepište na adrese http://www.petitionspot.com/petitio ns/sedmenebe ...moc prosím,nezabere to ani minutu!! -
-
Re: Petice
Ahoj všem. Tento srial se mi moc libi je suprovej.Ale tedka zacnu chodit do skoly a skola je od 8 takze to nebudu mocz videt a to me hodne stve chtela bych vysilani posunout pokud by to slo a jak sem si vsimla nejsem v tom sama chce to i spousta jinych. takze kdby to nejak slo udelat byly by sme jiste vseci moc radi. Chtela sem jit na tu petici jak se o ni Lenka zminila ale nemohla sem se tam dostat nevim presne tu adersu.Ale prosim mohli by ste to vysisilani posunout.
-
-
Sracka
ano presne toto je serial o hovne a hlavne jessina tam hraje velky h... *15* *15* *15* *15* *16* -
-
Re: Sracka
Milá neznámá, pouze kritizuješ!!!! Tak tě slušně žádám, abys držela hubu!!!!A neurážela - dej si prášky na zklidnění, jo? :)
-
-
To je stááááššššnnnýýý
A víte co je nejhroznější že ve středu 28.1.2009 tu už končí hrozně furt brečím i když jsem kluk je to skvělej serial a nechci aby skončil už jsem psal na primu snad to budou zase davat jako tu blbovinu To je vražda , napsala !!!! jinak jako ale snad to budou dávat co myslíte ???? *16* *16* *16* *3* *3* -
-
Re: To je stááááššššnnnýýý
Taky jsem brečela...ti lidi ze seriálu byli už skoro jako mojue rodina... *14* asi taky napíšu na primu, at nás je víc, opakování bych uričtě sledovala, ikdyž už to znám...přesně jak to tu někdo říkal, není to seriál na jedno shlédnutí a konec...že už si na něj nikdy nevzpomenete...to v žádném případě...změnil plno mých názorů a jsem ráda, že jsem měla tu šanci tohle sledovat... *4*
-
-
a nacvíc
a navíc nemuzu se na to podivat na ty posledni 3 díly ( je patek 23.1. ) protože nám selhalo video !!! musím si poprosit babičku !!! aby mi to nahrála ale i tak ty poslední díly chci to každopádně vidět ale je to k prdu jestli to nebudou opakovat ja totiš viděl jen par dílů a hrozně mě to zaujalo a pak sem na to vždycky zapoměl :-!! *10* *10* *10* *10* *10* -
Vrrrr
hele newite jestli se chysta treba dalsi rada....byla jsem posledni dva tydny nemocna a kazde rano jsem se koukala na prime .... a najednou odjeli tim "nakladakem" a dalsi den uz sedme nebe nedavali....dost me to nasralo!!!!newite nedko jestli budou davat jeste nekdy sedme nebe??..kdyby jo bylo by fajn kdyby to davali nekdy odpoledne protoze rano je to blbej cas kazdej ve ve skole nebo v praci =( -
Petice za znovuzařazení seriálu Sedmé nebe do vysílání !!!
Ahoj všichni ! Založila jsem petici za znovuzařazení seriálu Sedmé nebe do vysílání TV Prima. Čím víc podpisů, tím líp :-). Takže se podepisujte a pak pošlu na Primu odkaz aby na to mrkli a sami se přesvědčili, že je nezbytné seriál opakovat !!!!
Adresa : http://www.petitionspot.com/petitio ns/oblibenyserial
Děkuji za každý podpis. -
-
Re: Petice za znovuzařazení seriálu Sedmé nebe do vysílání !!!
já bych se chtěla taky podepsat ae newím jak a kde..???
-
-
Petice - adresa
http://www.petitionspot.com/petitio ns/oblibenyserial -
-
Re: Petice - adresa
Pozor!!! Není tam mezera, musíte si to v adrese opravit. Nějak se mi to nechce správně napsat *3* .
-
-
7th heaven
Ahooj, nevite prosím, kde by se dalo na tento superr serial koukat online ??