-
JOE JONAS V SWAC
Lidi, zjistila jsem, že v jedný epizodě bude hrát Joe Jonas! Má to být "A So Random! Holiday Special" a v Americe to mají dávat 28.listopadu! -
-
Re: JOE JONAS V SWAC
jo uz jsem to videla.Fakt bezva dil !!!!!!!! *4* *4* *1* -
-
Re: Re: JOE JONAS V SWAC
Ahoj a kde ho najdu *4*
-
-
-
love
jo a ten díl co chad začne chodit se sonny se jmenuje felling for the falls je to 10 díl 2řady a je rozdělenej na dvě části
takže je to 2x10 a 2x11 -
i love demi and sterling
já se nejvíc těšim na to až chad začne chodit se sonny
ja jinak viděla všechny díly 1a2 řady ale polovinu 2 řady v angličtině -
3 řada?
Teda když jsem se na to dřív koukla na disney chanelu.. bylo to prostě trapný.. ale nedávno jsem se nudila.. a pustila si to v originále.. *3* a musim říct, že sem udělala správně.. nadabovaný je to na nic.. ale v originále prostě pecka.. *4* *1* tak už jsem viděla všechny díly asi třikrát.. nevíte někdo kdy bude 3. řada? *1* *1* -
-
Re: 3 řada?
3. řada se začne natáčet 30.1., ale kvůli hospitalizaci Demi nebude v některých dílech hrát, proto budou trochu nesmyslné a měla by se začít dávat v televizi někdy v červnu.
-
-
Ahooojky
Ahoj moc prosim nwite nekdo jk se menoval ten posledni dil pred novou řadou sonny ve velkém světě?? a kde bych ho mohla najít ke shlednuti? dekuji moooc .... *3* -
-
Re: Ahooojky
mohla bis ho najít na disney chanel čau
*3* *4*
-
-
...
Sterling Knight jako Chad Dylan Cooper je naprosto božíí! *15* -
Nové díly SWAC
Nevíte někdo od kolika budou dávat nové díly SWAC na DC?? Vím že budou zítra ale jinak nic *1* -
Sonny
Dekuji za odpoved !! a tky moc miluju dil hadej kdo pride a rande !! *14* -
Selena v Sonny ve velkém světě
ahojky lidi ráda bych se zeptala jak se jmenoval ten díl jak byla Selena Gomez v Sonny ve velkém světě?? mooooc prosim kdo to ví at odepise !! mocinkyy dekuji *4* -
-
Re: Selena v Sonny ve velkém světě
Ten díl se jmenuje Souboj hvězd najdeš ho i na YouTube *14* miluju ten díl *14* Ale tak ostatně i všechny díly Sonny ale obzvlášť ty kde je vidět co k sobě Sonny a Chad cítí jako například Hádej kdo přijde nabo Rande *1* *14*
-
-
2.série
nevíte jesli je někde online 2.série *7* -
-
Re: 2.série
jenom anglicky -
-
Re: Re: 2.série
A kdes jí sehnala anglicky, prosím?? Mě by stačilo i tohle ale nemůžu jí nikde najít *1*
-
-