-
Who?
Kdo si myslí, že nakonec Blair a Chuck budou spolu? Já si to myslím a taky v to doufám! -
-
Re: Who?
ach pane boze oni musi byt spolu moc jim to preju prave jsem se dodivala na 2*7epizoda doufam ze nebude s vanesou a co ta eva ?:( -
-
Re: Re: Who?
Teď jsem to moc nepochopila...na kterou epizodu které řady jsi se dívala? Jo a s Evou nebude...bude jen v prvních 5 dílech 4. série;-) Ale pak začne peklo mezi Blair a Chuckem-vyhlásí jí válku *9* A zavolá Jenny *8* *10*
-
-
Re: Who?
taky doufam ;))) nesnasim evu!! -
-
Re: Re: Who?
Já ji taky nemusím...ale tak ona už v 5. epizodě není tak je to ok *3*
-
-
-
Rozchod :(
Mám smutné zprávy :(
Blake (Serena) a Penn (Dan) se rozešli
*9* Chodili spolu 3 roky ... :( -
-
Re: Rozchod :(
Taky jsem to četla. Je to smutné:( Ale tak třeba je GG dá zase dohromady *3*
-
-
dalsi dil
JOOOO zitra dalsi dil 4 rady doufam ze titulky udelaj brzo sem nemocna a chci to videttttttttt *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: dalsi dil
Hej jsem na tom stejně :D Jak s tou nemocí tak s těma titulkama... *1*
-
-
YES
Super! Super drbna už je na 2. místě *3* Jen tak dál *4* *4* *3* -
Já prostě nemám ráda seriály o připitomělých frajírcích a ublížených štětkách. Kdyby se ta holka místo drbů zabývala bezpezpečností na silnicích a stala se z ní BESIP GIRL, udělala by líp... *13* *13* -
-
Re: ***************
Ehm, ty vubec newíš *1* , nám všem je tady uplně jedno co ty si myslíš, protože my sem chodíme na tyhle stránky protože máme seriál gossip girl rádi, a když se ti nelíbí, tak si nech svůj názor sama pro sebe a nemusíš nám to tu říkat, nás to nezajímá.A ještě, myslíš že na nějakej seriál BESIP GIRL *1* by se někdo díval?? Ten by měl víc kritiky než GG, tak zklapni *4* :) OMG,nechápu jak může být někdo takhle vypatlanej
-
-
gg
je smula ze se ma C rozejit s B !!! ach jooo... nate se da zase dohraomady se serenou!! bude tam tata S a mama C !!! zacina se to konecne zas komplikovat!!! *3* -
-
Re: gg
No a najlešie je že mala Jenny ma isť po Natovi *4* -
-
Re: Re: gg
ja ji tedka nemam vubec rada !!! je divna !!! namyslena ze ma najdnou penize a muze chodit v cem chce a je kralovnou skoly !!! blbka -
-
Re: Re: Re: gg
presne moj nazor ani ja hu nemam rada taka mala "šlapka" *1* -
-
Re: Re: Re: Re: gg
presne !!! ja ji nenavidim !!! tedka kdyz si jeji tta vzal lily tak si o sobe mysli ze je nova serena anebo blair !!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gg
neviem čo je natom pravda ale ževraj je toto jej posledná seria v GG tak sa jej možno zbavíme *1*
-
-
-
-
-
-
Skvělý...=D
Miluju ten seriál...=.D *3* -
Re:gabi5111
Muzu vas o neco laskave poprosit. přestantě nadávat na diskuzi, a nenadávejte taylor momsen vy by ste to tak dobře nedokázali *1* a je to jenom její role nevíte jak se chová ve skutečnosti tak toho laskavě nechte *13* *13* *13* *16* *16* -
-
Re: Re:gabi5111
Jáj sorry ja som zabudla, že si dokonalá ale nechápem kde si nabrala, že nadávame na herečku ked my hovoríme iba na jej postavu čo hrá, že hu nemáme rady...
-
-
Prosím
Ahoj,máte staženou první řadu GG ? Já jí mám jenom do 12 dílu a nikde jí nemůžu najít do konce prosím poraďte kde to stáhnout děkuju *3* -
-
Re: Prosím
jo mám..česky.. *4* většinu mám z ulozto.cz nebo z quickshare.cz
-
-
Gossip Girl
Zajímá tě co dělají herci z Gossip Girl, když zrovna netočí? Chceš mít o nich pohromadě všechny informace a fotky? Chceš vědět všechny podrobnosti o seriálu a jeho natáčení? Navštiv http://xoxogirlhere.blog.cz/ *3*