-
p.
Ahoj, prosim vásnemáte někdo nějakou stránku, kde je těch dílů víc, nebo všechny? . . Zkoukla jsem druhou řadu 17. díl, a je to napínavý, hledala jsem všude na net a nikde nic, zajímá mě jak to všechno skončí. . .napište mi prosim na email, dyžtak pošlete stránku. . díky moc !! :) -
-
Re: p.
wíš ty proč...protože se to ještě natáčí ty díly!!! *1* *1* takže si chvilku budeš moct počkat ještě než postupně po jednom z dílů se budou přidávat *3* *1*
-
-
4. řada
POZOR*13* ! 13.9. se na CW vysílá první díl 4. řady..... dalsi den to je u nas ......omg omg omg tkz za 10 dni je to tady paaaaani omg ja sem tak natesena twlééééé nedockam :D :D :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: 4. řada
Chtěla bych se zeptak kdy u nás začíná třetí řady a na jaké webové stránce bych mohla GG sledovat?!. -
-
Re: Re: 4. řada
Můžeš sledovat tady http://www.super-drbna.cz/
-
-
no supeeer :)) to je na moje narozeniny, krásnej dárek :)) *14* -
Fakt?! Tak to je hodně super zpráva *3* *14* Jupííí *1* *1*
-
-
Georgina
Ahoj heledte jestli koukáte už na 2.řadu tak mám takový dotaz...V První řadě se objevila Georgina(od Sereny)a v druhé řadě se objevila Agnes(od Jenny)....Mám takový pocit že je to jedna a ta samá herečka...Nevíte o tom něco??? *7* *7* *8* Dííki *14* *14* -
-
Re: Georgina
nene není,sice sou si podobné ale ta Georgina hrála v Buffy(sestru Buffy) a ta Agnes hrála v o.c. sestru Marissy *3* *1* *15* -
-
Re: Re: Georgina
Jo ja sme pak našla jejich fotky...díki za odpověd *5* *14* -
-
Re: Re: Re: Georgina
nz!! *3*
-
-
-
-
1 díl
nevíte někdo kde by se dal už zkouknout 1.díl 4.série? -
-
Re: 1 díl
Na www.kinotip.cz je tam i 04x02 *3* -
-
Re: Re: 1 díl
no na tý stránce co sem sem dala taky..x)a furt čekam kdy bude další díl..x)
-
-
http://www.super-drbna.cz/ -
tu si to môžeš siahnuť...
http://netload.in/date isBEDuTzIRa/Gossip.Girl.S04E01.HDTV .XviD-LOL.rar.htm -
-
Re: Re: 1 díl
a je s ceskyma titulkama ? -
-
Re: Re: Re: 1 díl
poslala som ti to hned v utorok myslíš žeby už boli titulky v tom? :D
-
-
-
-
=)
Hele lidi,mám dotázek.Přestože jsem posedlá GG,neleze mi do hlavy jedna věc a to že:Mnoho lidí psalo na netu,že Kristen Bell(=mluvící superdrbnu)se objevila v pilotním dílu.....zkoukla jsem to proto ještě mnohokrát,ale buď jsem slepá nebo jsem ji tam prostě nikde neviděla......a kdyby tam byla ona,proč bychom řešily otázku "Kdo je Gossip Girl?" kdyby byla v pilotním díle,všechno by bylo jasné a my bychom se opět nudily..........takže závěr podle mého:někdo se spletl,nebo všude vidí Kristen Bell,nebo si dělá p*del.......kdyžtak mi napište váš názor....páč já fakt jináč nevim......xoxo -
-
Re: =)
máš pravdu kristen bell tam nebyla
-
-
gossip
ahoj, na jakém programu dávaj tento seriál? -
Prosím
ahoj prosím nemáte někdo stáhlí všechny knížky gossip girl?nemůžu je sehnat a nechci si je kupovat =o) prosím jestli jo tak mi je pošlete na mail broucinek.anicka@seznam.cz DÍKY -
Všechny díly sou na netu
hej já už sem viděla skoro všechny díly, je to buď na www.filmax.cz nebo na www.iserialy.sk je to anglicky s čr titulkama a jestli to budou dávat na prima cool tk to bude nadabovaný a to bude děsný :(( a druhá serie má 25 dílů a na netu je 20 ale postupně se budou přidávat ;) -
-
Re: Všechny díly sou na netu
Kdy to maj dávat na Primě cool?
-
-
3 řada
ahoj, nevíte prosím někdo kde se dá na netu zkouknout třetí řada? Lépe česky -
ahojky mam otazku je ta elizabet čakova matka nebo ne ?