Přejít na výpis diskuzí

Super drbna

FILM 25.3.2008 
373 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • escarlate

3 série

Nevíte, jak to je ze třetí sérií? Kdy bude? :)
    • twilightpossession

Re: 3 série

Třetí série bude v září :)
      • escarlate

Re: Re: 3 série

Dikyyy *1* *3* *14* *14*
  • Serena??

Ahoj prosim vas nevite nekdo co ma Serena za mobil??Moc dekuji... *4*
  • werma

cz dabing!!!

ahoj lidi zatim sem koukala na 2serii s cz dabingem stahovala sem si to z ulozto ale nemuzu tam najit 3serii s cz dabingem prosim poradte kde ji muzu videt nebo stahnout???a je vubec 3serie s dabingem? *7* *7* *10* *10*
    • Re: cz dabing!!!

ae s titulkama to je lepšííí!!!! cz dabing je nuda...fakt zkus to s titulkama a uvidis ;))
      • Re: Re: cz dabing!!!

Mě to taky celkem baví v původním znění *3* Ale někdy mě to zase nebaví číst a raději mám dabing...jak kdy :D *1* *1*
    • Re: cz dabing!!!

Na prima cool teď vysílají 2. sérii s českým dabingem, tak si myslím, že budou vysílat i 3.sérii. Tak asi potom někde bude:) Doufám *1*
  • GG na Prima COOL

Kdybyte někdo chtěli, aby dávali GG v TV, koukněte na stránky Prima Cool. V diskuzi pod seriály je tam vlákno na GG, tak tam něco písněte. Třeba nás vyslyší ;-)
    • domcus

Re: GG na Prima COOL

Ahoj,nechceš sem dát odkaz,já to nemůžu najít......
      • Re: Re: GG na Prima COOL

jasně, je to http://www.prima-cool.cz/diskuse/18 10/gossip-girl
        • Re: Re: Re: GG na Prima COOL

chybička se vloudila , musíte umazat tu mezeru v čísle *3*
  • Budou Chuck s Blair spolu?

Prosím řekněte mi jestli zůstanou Blair s Chuckem spolu? Ja viděla jen první a druhou serii a newim jestli budu mit možnost koukat na další serie.. tak pls zustanou spolu?
    • Re: Budou Chuck s Blair spolu?

No tak ve 3.řadě budou spolu chodit,ale pak se rozejdou,pač Chuch využil Blair aby se vyspala s Jackem to je od Chucka strýc..aby měl spátky svoje impérium...No a na konci dílu se chtěli dát dohromady,ale Chuck se mezi tím vyspal s Jenny a Blair se to dozvěděla..Tak už spolu nejsou a bude to dlouho trvat než se dají zase dohromady...
      • Re: Re: Budou Chuck s Blair spolu?

ale pak budou zase spolu? ja sem viděla ukazky.. že ji chtěl i požádat o ruku ne? ja chci aby byli spolu"" :D
        • Re: Re: Re: Budou Chuck s Blair spolu?

No to ji chtěl požádat o tu ruku na te věži,než se vyspal s Jenny..a Blair pak za ním přišla a řekla mu,že nemohla přijít pač ta její chůva rodila.Chuck se mezi tím vyspal s Jenny..Pak Blair a Chuck někam šli a tam ji chtěl požádat o tu ruku,ale pak tam přišel Dan a dal mu jednu přes hubu a tak se to Blair všechno dozvěděla a tak už nejsou spolu,ale určo si myslím že se zase dají dohromady...
          • Re: Re: Re: Re: Budou Chuck s Blair spolu?

Chuck odjede do Evropy, tam ho postřelí seznámí se s nějakou Francouzkou a tu si přiveze domů, B ji nesnáší a zkazí mu to s ní, pak spolu povedou válku, ale dlouho jim to nevydrží, protože se moc přitahujou, dají se dohromady, ale B se nelíbí, že se vedle něho nemůže seberealizovat, tak se dohodnou, že spolu jednou budou, ale zatím si půjde každý po svém.,,Lidi co k sobě patří si k sobě cestu najdou'' :)
  • jessk

Chuck a Blair

Já jednoznačně fandim Chuck and Blair strašně jim to spolu sluší *4*
  • hanullka95159

....

Nesnáším ten dabing!!
    • Re: ....

A kdo přesně ti vadí?
      • adra

Re: Re: ....

Mě třeba vadí Chuck, Jenny, Lily, Vanessa, Georgina, Dorota (ale je jich víc, hlavně z vedlejších postav) ... tyhle dabingy jsou fakt nejhorší
        • Re: Re: Re: ....

Já jsem se na to začala dívat už s českým dabingem, tak mi to tak nepříjde...ale přece jen, dyž se dívám na ty nové díly, které jsou s titulkama, tak si říkám, že originálu se nic nevyrovná...Hlavně Chuck jako originál je boží...když nasadí ten JEHO sexy hlas *1* *3* *14* *14*
          • adra

Re: Re: Re: Re: ....

:D :D No, já se dívala než vznikl dabing a přála bych si, aby nebyl :D
            Ale malým dětem se to určitě nechce číst :D

P.S. Chuck *14*
    • adra

Re: ....

přesně tak! Ani nechápu, jak to mohli tak zkazit :( :(
  • domcus

?

PROSÍM VÁS?!Nevíte někdo,kde se dá shlédnout první díl první serie česky? Stáhnout nebo jenom shlédnout?! Chtěla bych ještě jednou slyšet ten dabing....nestihla jsem totiž začátek..DĚKUJU předem
  • ?

kdo je ta super drbna?
    • Re: ?

Super drbnu jenom mluví Kristen, ale v knížkách ani nikde nebylo jmenováno kdo drbna je. Drbou třeba může být Katy a Isabel (myslim jako postavy) nebo samotná Blair nebo Serena
      • Re: Re: ?

A proč by super drbna házela sama na sebe špínu, co? Trochu nedomyšlený, nemyslýš? Kdyby to byla Serena nebo Blair, tak by rozhodně nepsaly oo sobě nějaký důvěrnosti a potom by jim to nevadilo a nechtěli ji hledat(super drbnu). Nejdřív se podívej na 2.řadu ,a pak piš nějaký moudra, Sherloku... *3*
        • Re: Re: Re: ?

Já to beru, ale podle knížky a v knížce neni nic jako v seriálu. Ale jestli sis nevšimla tak já jsem nepslala, že to jsou oni. Podle mě je to Kati nebo Isabel.
        • domcus

Re: Re: Re: ?

Jako máš pravdu....ale mohla bys být milejší...moc to prožíváš =D
    • gabi5111

Re: ?

Kristen Bell
      • Re: Re: ?

a ta se tam objeví kdy?
        • gabi5111

Re: Re: Re: ?

No možnože niekedy ale pochybujem ved to je tam väčšinou o nej a potom neviem kto by donašal *1* *1*
  • werma

titulky

hele lidi uz sou titulky k 7 dilu 4 serie???ja je nemuzu najit na ulozto a ani na titulky.com .sou uz a jestli jo tak kde?? *7* *7* *9*
    • Re: titulky

A viděla už jsi tu 7mičku? Je to masakr co? Hlavně ten konec *1* *14*
    • Re: titulky

Já myslím, že ještě nejsou....ale zítra už by mohly být.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší