Přejít na výpis diskuzí

Super drbna

FILM 25.3.2008 
373 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Já prostě nemám ráda seriály o připitomělých frajírcích a ublížených štětkách. Kdyby se ta holka místo drbů zabývala bezpezpečností na silnicích a stala se z ní BESIP GIRL, udělala by líp... *13* *13*
    • veronica.m.

Re: ***************

a vis co nas nezajima co mas ty rada a nebo co nemas !! tohle je o GOSSIP GIRL !!! a nic s tim neudelas!!!
      • Re: Re: ***************

VŠAK JÁ PÍŠU O ZKURVENÉ GOSSIP GIRL!!!! TAK TY TRAPNÁ VERONICO.M SKLAPNI A NAUČ SE ČÍST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* *8*
        • klidni hormony !!!
  • miley1cyrus

skympak bude?

hele lidi s kym bude nate?ja hoooooooodne doufam ze s blair ale jak to doopravdy je?
    • Re: skympak bude?

no ale S bude nejspis s Natem,aspon podle minuleho dilu (3x12) a podle ukazek na novej dil taky i kdyz tak premejslim,tak Nate mel v podstate neco s kazdou hl posltavou ;) (V,S,J) plus dalsi :)xoxo
      • Re: Re: skympak bude?

ja teda doufam uz od 1 serie, ze S a N budou spolu :D nemuzu se dockat dalsiho dilu :D
        • gabi5111

Re: Re: Re: skympak bude?

presne ja som natom tak isto lenže až 11.1 je další diel ach bože musíme si počkať ale dufam že budu spolu...
    • mishqa

Re: skympak bude?

Ve trojce myslím Nate nechodí s nikým...:D
    • elis66

Re: skympak bude?

Nee nebude s Natem..ona bude nakonec s Chuckem..co jsem teda viděla v 3.sérii...
  • ivunka007

Super drbna!

Super drbna je prostě SUPERRRRR!!! *3*
  • orange6

5 řada

nevíte jestli bude nebo nejaky jiny informace?
    • taky čekám:-( a furt nic:-( *13*
  • Dan

Dan a Serena spolu chodili do školy, že jo? :)
    • veronica.m.

Re: Dan

jo chodi ,ale to jsi asi v prvni serii teprve -ve druhy chodej taky ale ve treti ne!!!! *15*
  • trapárnaa
    • Sama si trapná!!
  • Serena´s hair

Serena má krásný vlasy,líbí se mi střih.po dlouhé době zas nějaká blondýnka :) *5* *4*
  • GG

Je mi jedno co si myslí ostatní, je to jejich věc, mě tenhle seriál nehorázně baví. Že někoho nebaví, to mě naprosto nezajímá, je to jejich názor, jen nevím proč to sem píšou. Kdo by chtěl skouknout 4. řadu s titulkama, na téhle stránce nejdete odkazy na Megavideo(není tam úplně vše:(, ale aspoň něco:)) http://www.sledujto.org/serialy/gos sip-girl/gossip-girl-4-seria/
    Vše m co tenhle seriál milujou jako já, přeju, aby si to stejně jako já užili.XOXO
  • natule

chuck

Nezdá se vám taky,že Chuck se v Super drbně moc často neobjevuje??!!A chodí nebo ne s Blaire??
    • veronica.m.

Re: chuck

takj on je tam jedna z hlavnych postav!!! jo ve treti serii chodi s blair!!!
  • Hannah Montana

Má se tam objevit jako hannah montana ale kdy? myslim že tam stejně jenom projde nebo tak něco jako kompsars a pozadí
    • veronica.m.

Re: Hannah Montana

ona tam vubec neni!!! zatim tam byla lady gaga atd...
      • gabi5111

Re: Re: Hannah Montana

a dufam že tam ani nebude šak čo by tam ta robila *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit