Přejít na výpis diskuzí

Super drbna

FILM 25.3.2008 
373 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pettra2

...

Primvás nevíte kde se dá stáhnout druhá řada v češtině nebo se na to alespon kouknout v čj ???
    • gabi5111

Re: ...

http://iserialy.sk/serialy/gossip-g irl/
      tu je iba s titulkami českými hadam ti to pomože...
      • gabi5111

Re: Re: ...

a v českom jazyku to ešte nenajdeš lebo nebola ešte cela odvysielana...
  • Gossip Girl

ahoj prosím vás mohl by sem někdo hodit odkaz na seriál gg 3.řadu-11.a 12. díl???
    • veronica.m.

Re: Gossip Girl

noo snad na iserialech.sk- je to tam s titulkama !!!!! *15*
    • gabi5111

http://iserialy.sk/serialy/gossip-g irl/ tu to najdeš...
      • Re: Re: Gossip Girl

mno a prosím tě nevíš kde bych našla tu samou řadu i ty samé díly ale v megavideu????protože v tom zkouknito mi to načítá úplně pomalu ...
        • gabi5111

Re: Re: Re: Gossip Girl

na megavideu to nieje a ak je tak to nefunguje... tak si to zapni a nechaj si to načitať a pozri si to neskor...
  • Nevite jestli bue i 7 serie, dekuji:)
    • 7. série? to asi těžko, už to přeci všechno ukončili a žili si dál svůj dospěláckej život
  • pettra2

...

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli nevíte kde stáhnout celou první řadu. Já jí mám,ale jenom do 12.dílu já to nikde nemohu najít prosím poraďte kde bych stáhla CELOU řadu
    • Re: ...

na www.iserialy.sk máš online už 3 série
  • cathrine14

Chuck and Blair

Tak to je úplně nejlepší seriál všech dob.. jsem na tom upe závislá a strašně to miluju.. a upe nejvíc nádherný je Chuck *14* ale nejlepší je když jsou s blair pohromadě *4* Prostě nemám slov jenom tleskám všem hercům režisérovi a hlavně spisovatelce *3*
    • Re: Chuck and Blair

jj..Chuck je nejlepší..ty jeho žhavý pohledy..a s Blair mu to sluší :)
  • SERENA

Takže...koukla jsem jenom na začátek, ale už by mě zajímalo jestli bylo odhaleno kde byla Serena a kdo je tajemná drbna *7* *3*
    • Re: SERENA

Serena byla ve švýcarsku na internátní škole, odjela bez rozloučení, protože se vyspala s Natem a potom nabídla drogy klukovy, kterej se předávkuje a zemře.Serena si to brala za vinu a radši utekla..když se vrátila, myslela že je to za ní, ale přijela ji navštivit kamarádka, která měla natočený video jak serena nabídla ten koks..pak ji vidírá a nakonec to dobře dopadne. Super drbna v seriálu neukáže, ale namlouvá ji Kristen Bell (Veronica Mars)
      • Re: Re: SERENA

ok..akorát než se mi někdo z vás rozhodl odepsat, tak já jsem se dostala až k tomu jak Chucka opustí jeho matka - opět *16*
  • nevíte kde sehnat díl 2x08? :x na ulož.to mi nejde zvuk :X
    • eserial.cz
  • veronica.m.

nudda

ahoj vsichni... tedka me moc gg nebavi.. proste to jde s ni z kopce .. nejlepsi stejne byla 1. a 2. serie !!! tedka je to nudda .. proste me bavilo jak chodili na stredni, blair byla kralovny , blair a chuck ... serena a nate - resili jejich aferku !!! tedka je to skoro o nicem jen o dospelem svete !!! proste je to nuda !!!! *5*
    • veronica.m.

Re: nudda

jj to taky doufam ze se to zlepsi... snad rika se ze tedka to ma byt zase nejaka zapletka tak doufam !!! kezz by!!! *8*
      • gabi5111

Re: Re: nudda

šak už to ide pondelok už ide Jenny po Natovi a Už sa blíži rozchod Chuck and Blair *1*
    • gabi5111

Re: nudda

Ale tak hádam to bude časom lepšie ale mna to baví stále :D
  • Gossip Girl

je to moc bezva seriál .. dávaj to kazdou sobotu a nedeli na prime cool od čtvrt na 1 ... koho mate nejradsi?ja jenny
    • veronica.m.

ja mam rada serenu takova rebelka !!! a urcite blair ten jeji styl ,celenky !!!! obe dve jsou bozi !!! :D *14* *14* *14* *14* a taky jenny nemam rada teda 1-2.serie bylo ok .. takova poslusna tatinkova holcicka!! ale ve 3. strasna devka a coura sorry ze to tak rikam!!! a pro nektere ja ji nezavidim !!! ok?? *7*
    • gabi5111

Serena
      PS: Jenny neznášam ale ako postavu v seriály nie herečku aby nahodou zas niekto nezačal do mna hubovať...
  • RE:gossip girl

mam taky nejradši Jenny *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit