-
...
Primvás nevíte kde se dá stáhnout druhá řada v češtině nebo se na to alespon kouknout v čj ??? -
-
Re: ...
http://iserialy.sk/serialy/gossip-g irl/
tu je iba s titulkami českými hadam ti to pomože... -
-
Re: Re: ...
a v českom jazyku to ešte nenajdeš lebo nebola ešte cela odvysielana...
-
-
-
Gossip Girl
ahoj prosím vás mohl by sem někdo hodit odkaz na seriál gg 3.řadu-11.a 12. díl??? -
-
Re: Gossip Girl
noo snad na iserialech.sk- je to tam s titulkama !!!!! *15* -
http://iserialy.sk/serialy/gossip-g irl/ tu to najdeš... -
-
Re: Re: Gossip Girl
mno a prosím tě nevíš kde bych našla tu samou řadu i ty samé díly ale v megavideu????protože v tom zkouknito mi to načítá úplně pomalu ... -
-
Re: Re: Re: Gossip Girl
na megavideu to nieje a ak je tak to nefunguje... tak si to zapni a nechaj si to načitať a pozri si to neskor...
-
-
-
-
Nevite jestli bue i 7 serie, dekuji:)
-
-
7. série? to asi těžko, už to přeci všechno ukončili a žili si dál svůj dospěláckej život
-
-
...
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli nevíte kde stáhnout celou první řadu. Já jí mám,ale jenom do 12.dílu já to nikde nemohu najít prosím poraďte kde bych stáhla CELOU řadu -
-
Re: ...
na www.iserialy.sk máš online už 3 série
-
-
Chuck and Blair
Tak to je úplně nejlepší seriál všech dob.. jsem na tom upe závislá a strašně to miluju.. a upe nejvíc nádherný je Chuck *14* ale nejlepší je když jsou s blair pohromadě *4* Prostě nemám slov jenom tleskám všem hercům režisérovi a hlavně spisovatelce *3* -
-
Re: Chuck and Blair
jj..Chuck je nejlepší..ty jeho žhavý pohledy..a s Blair mu to sluší :)
-
-
SERENA
Takže...koukla jsem jenom na začátek, ale už by mě zajímalo jestli bylo odhaleno kde byla Serena a kdo je tajemná drbna *7* *3* -
-
Re: SERENA
Serena byla ve švýcarsku na internátní škole, odjela bez rozloučení, protože se vyspala s Natem a potom nabídla drogy klukovy, kterej se předávkuje a zemře.Serena si to brala za vinu a radši utekla..když se vrátila, myslela že je to za ní, ale přijela ji navštivit kamarádka, která měla natočený video jak serena nabídla ten koks..pak ji vidírá a nakonec to dobře dopadne. Super drbna v seriálu neukáže, ale namlouvá ji Kristen Bell (Veronica Mars) -
-
Re: Re: SERENA
ok..akorát než se mi někdo z vás rozhodl odepsat, tak já jsem se dostala až k tomu jak Chucka opustí jeho matka - opět *16*
-
-
-
nevíte kde sehnat díl 2x08? :x na ulož.to mi nejde zvuk :X
-
-
eserial.cz
-
-
nudda
ahoj vsichni... tedka me moc gg nebavi.. proste to jde s ni z kopce .. nejlepsi stejne byla 1. a 2. serie !!! tedka je to nudda .. proste me bavilo jak chodili na stredni, blair byla kralovny , blair a chuck ... serena a nate - resili jejich aferku !!! tedka je to skoro o nicem jen o dospelem svete !!! proste je to nuda !!!! *5* -
-
Re: nudda
jj to taky doufam ze se to zlepsi... snad rika se ze tedka to ma byt zase nejaka zapletka tak doufam !!! kezz by!!! *8* -
-
Re: Re: nudda
šak už to ide pondelok už ide Jenny po Natovi a Už sa blíži rozchod Chuck and Blair *1*
-
-
Re: nudda
Ale tak hádam to bude časom lepšie ale mna to baví stále :D
-
-
Gossip Girl
je to moc bezva seriál .. dávaj to kazdou sobotu a nedeli na prime cool od čtvrt na 1 ... koho mate nejradsi?ja jenny -
-
ja mam rada serenu takova rebelka !!! a urcite blair ten jeji styl ,celenky !!!! obe dve jsou bozi !!! :D *14* *14* *14* *14* a taky jenny nemam rada teda 1-2.serie bylo ok .. takova poslusna tatinkova holcicka!! ale ve 3. strasna devka a coura sorry ze to tak rikam!!! a pro nektere ja ji nezavidim !!! ok?? *7* -
Serena
PS: Jenny neznášam ale ako postavu v seriály nie herečku aby nahodou zas niekto nezačal do mna hubovať...
-
-
RE:gossip girl
mam taky nejradši Jenny *14*