Přejít na výpis diskuzí

Super drbna

FILM 25.3.2008 
373 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj nevite na jaky strance sehnat dil. 5x21 ?? Pokud mozno tak zadarmo..diky:)
  • PRO FANOUŠKY CHUCKA A BLAIR, prosím shlédněte ! :3 https://www.youtube.com/watch?v=7IDayx2IPds
  • terinda321

3. séérie

Ahooojky lidičky.... GG jsem naprosto propadla, fakt úplně brutálně jsem si je všechny zamilovala, dokonce i Chucka, který je svým způsobem fakt sladkej.... jenže jsem našla 3. sérii jenom do 12. dílu... nevíte náhodou, kde by se daly najít další díly, protože ten 12. díl skončil dost neštastně, takže jeestli se nedozvím, jak to dopadne dál, tak snad umřu... Kdyžtak děkuuju
  • čak byl fakt sexy.je to prima film na to že to je film 2007 je cool serena,blear a ostatni jsou husty super seroš. *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *2* *15* *15* *14* *14* *3* *3*
    • je to serial
  • DVD

Nemáte někdo 1-2 sérii na DVD..?
    • gabi5111

Re: DVD

To si skor stiahneš ako ti niekto povie, že to má *4*
      • Re: Re: DVD

nj stáhla jsem 4 díly už 2× ale stejně to nejde..
        • Re: Re: Re: DVD

nebo mam jenom půlku..
          • gabi5111

Re: Re: Re: Re: DVD

A to chceš v akom jazyku? lebo v češtine 2 ešte nebude cela...
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: DVD

bs.player -zkuz to prehrat na tomhle...me to prehrava uplne vsecko
            • gabi5111

Alebo ked už tak, tak stahuj z tych čo maju na konci URL napisane AVI to je 1 part a stiahne ti to hned ako video a potom ti to podla mna pojde hned spustiť šak poskušaj a uvidiš...
            • gabi5111

A ešte - ked si z tadeto skopírujete ten link a ked date enter tak vam v URL adrese vhodí že %20 to potom zmažte a ide vam v pohode otvoriť stranka(to len keby to niekomu nešlo *4* )
            • gabi5111

A maš stiahnute všetky party? ked to ideš pustiť? lebo na spustenie potrebuješ mať stahnuje všetky časti a potom to iba z toho Archivatora presuň na plochu a malo by to isť...
            • Re: Re: Re: Re: Re: DVD

v Windows Media Player..
            • ajulina

a v jakym programu to prehravas?

nevim co dělam špatne ale vždycky, když to stáhnu tak to nejde spustit.. *8*
            • gabi5111

Tu som ti niečo našla - http://www.best4you.sk/super-drbna- gossip-girl-t83130.html su tam časti od 1 po 12. (Celkom ich je 18 v 1 serii) A ak budeš stahovať tak cez Megaupload to pojde najrychlejšie aspon mne to ide cez to rychlo a možem sťahovať viac partov naraz...

tak klidně jenom 1..:D
  • -leni-

:(xD

Ahojíík miluju tenhle seriál úpe zbožňuju newíte kde se na to můžu kouknout na netu v češtině? *7* *4* *8* *3*
    • gabi5111

Re: :(xD

1 seria bude na isto ale 2 seriu som nehladala lebo to pozeravam s CZ titulkami v Angličtine
      • -leni-

Re: Re: :(xD

děkujůů a odíš sem pls přesný odkaz? *4*
        • gabi5111

Re: Re: Re: :(xD

ak najdem fungujuce tak hej lebo tie čo som našla boli už nefunkčné momentálne su funkčé s titulkami...
  • veronica.m.

noo

tak nejak nám to tu vazne !! nikdo moc nepridava nove prispevky !!! tak rozjedem nejakou konverzaci !!! nee??? tak do tohooo!!! *3*
    • gabi5111

Re: noo

No a o čom? nahod tému *1* *4*
      • veronica.m.

Re: Re: noo

o cem koliv !! proste jak se tesis na dalsi dil gg???
        • gabi5111

Re: Re: Re: noo

No strašne sa teším lebo konečne budú Serena a Nate spolu v to dufam uplne od začiatku ako GG začalo dufam, že sa im to nepokazí lebo sa k sebe hodia *4*
          • veronica.m.

Re: Re: Re: Re: noo

jo to jsem taky rada !!! doufam ze budou stastny !! *15*
            • gabi5111

Re: Re: Re: Re: Re: noo

dufam aj ja a že Jenny da pokoj *1*
  • veronica.m.

nenavist

jo to taky doufam ze jenny da pokoj !!! ja ji nenavidim !!! oblika se tedka strasne a dela ze sebe kdo vi co ... pritom je 0!!! mysli si ze se vyrovna serene nebo blair !!! ale to je omyl !!!! *13*
    • gabi5111

Re: nenavist

no šak sa jej možno zbavime *1*
  • pettra2

...

Já nechápu proč to teď přendali na primacool a není to pořád na primě *16*
    ...A koho máte nejraději z GG ?
    • veronica.m.

Re: ...

noo ja mam nejradsi serenu a balir !!! obe dve jsou uzasne !!! ale nemam rada jenny!!! ta mi tam tedka v te 3.serii vadi !!! jinak by taky byla dobra !!§ aty ???
      • pettra2

Re: Re: ...

Já mám taky nejradši Serenu a Blair a nemám ráda Jenny
        • gabi5111

Re: Re: Re: ...

Hned 3 sme sa v niečom zhodli *4*
      • gabi5111

Re: Re: ...

Ja mam najradšej Serenu a Nata (moj vysnívaný pár *1* )a tak isto neznašam Jenny
  • Ahoj :) Nevíte kde jde stáhnout nebo zkouknout 5. a 6. série? :D Zkusila jsem snad už úplně všechno a nic :(
    • Skus eserial.cz. :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit