Přejít na výpis diskuzí

Tábor Rocku

FILM 15.7.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rose-mallow

...

filmik boží ale chyběla mi na závěr PUSA!!! *1*
  • Camp Rock

čawky lidišty Camp Rock je upe božííí filmík miluju ho !! a dneska dávaj na Jetixu !!! ve 13:25 =) *3*
  • mamikalka

nej

je to super film *14* *14* *14* *14*
    mě se nejvic líbilo jak byla v ty kuchyni a jak tam mluvila s tim klu kem *1*
  • Re: Camp Rock

Máš pravdu *3* *1*
  • Camp Rock

Ahoj Tábor Rocku se mi vážně moc a moc líbí. Kvůli všem co tam hráli, protože bez nich by to už nebylo ono.Ať je to Demi, Joe,...tak byli suproví. Když říkáte, že se vám to líbilo jen díky Joemu a Jonas Brothers, tak to je jako kdyby v tom filmu hráli jen oni. Chybí tam ta Demi a ostatní.Chápete? *4*
  • o.blesk

čus já jsem taky z prostějova *1*
  • Re: fakt bomba

*8*
  • Re: Nej Nej Nej film na svete

*5* *5*
  • domiishek

...

Jako tenhel film se mi docela libi..:-) ale jenom kuli tomu,ze tam je jonas brothers.jinak ani tak mco ne...=( *3*
  • o.blesk

camp rock

supr filmek
  • MIIluju

aa ten filmík miluju hlavně kvůli joe jonas *14*
  • vashley14

nej film na světě

já camp rock miluju miluju miluju a hlavně miluje DEMI LOVATO,JOE JONASE...
    no a další *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dianna114
    *4*
  • lelepas

Re: Re: Nemá někdo Camp rock na DVD?

jou Už HomÁm TěŠ_:) *14*
  • pavlusqa

Uža filmík

Já Camp rock zbožnuju a moc se teším na další filmy disney jako třeba Princess Protection Program( hl role Selena GOmez a Demi Lovato) a nebo taky Moderní popelka 2 to už jsem videla a moc doporučuji *4*
  • norie

zprava

cau lidi kdyby vas to zajimalo tak v nedeli 8 brezna 2009 budou na jetixu ve 14:15 a ve 20:00 hod davat camp rock tak se dyztak mrknete.... *3*
  • Pokec o Jonas Brothers

Ahojky nechcete pls někdo pokecat o Jonas Brothers?Moje Icq je 281603102.díky moc..pište pište *3*
  • Re: Camp Rock na DVD??

jasne že je má moje kamoška nikola které jsem jí ho přebrala haha a není mijí líto
  • norie

prosba

hejky lidi chodte sem castejc,a budte tady aktivni at se camp rock umisti na lepsim miste ted uz je na 8 a byl na 6.
    *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • z.u.z.k.a

camp rock

camp rock nej film na svete!! *14* lepsi nez HSM *4* a nejhezci je znich joe!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit