Přejít na výpis diskuzí

Tábor Rocku

FILM 15.7.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kelisha

Rock tábor

Tenhe film je ten nej na světě. Upe ho zbožňuju.
  • Re: Nemá někdo Camp rock na DVD?

ja ho mám a koupila jsem ho normal v obchodě *1* no jako dostala to segra ale čumim na to já *15*
  • helik-demi

Camp Rock

no jako CAmp rock je upe upe nejlepšíí
    film co sem kdy viděla...fakt ůžasnej *14*
  • norie

hlasni pro mě

ahoj lidi potřebovala bych od vas takovou malickost muzete pro mne prosim te hlasovat? az budete potrebuvat ty hlasnu pro vas taky.
    http://www.karaoketexty.cz/s outeznitexty/vzplanuti-1090
  • norie

internetova novinka

Jestli chcete získat AUTOGRAMY JONAS BROTHERS,nebo se dozvědět něco nového o filmu camp rock a všech jeho hercích,podívat se na camp rock videa,nebo si jen tak přečíst texty pisnicek z camp rocku,nebo se podivat na čupr fotecky a mnoho dalsiho
    jděte na WWW.JUST-CAMP-ROCK.BLOG.CZ *14*
  • norie

camp rock je proste nej

JA TEN FILM STRASNE MILUJU JE TO NEJLEPSI FILMIK CO SEM KDY VIDELA A TI JONAS BROTHERS *14* JSOU PRSTE NEJ,TO SAMI DEMI LOVATO...MA UZASNY HLAS!!!
  • peta136

CAMP ROCK

JE TO SKVELY FILM *1*
  • norie

camp rock

jj camp rock je nej a je leosi nez hsm.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • jana291995

dvd camp rock

Hoy...já jse v BRAVU vyhrála DVD CAMP ROCK..uplně boží film...je tam karaoke show,pak fotky,pak videa jak při natáčení kluci blbly,jak se to natáčelo..prostě bomba....MILUJU JE...I LOVE...MUAAAAH
  • lelepas

Re: Re: Camp Rock na DVD??

ahojky
    nevííš kde na netu?Já jsem to hledala a nenašla jsem to nikde *9* ..jednou sem to stáhla ale nešlo to pustit *8* _plss Napiš mi
  • lelepas

Nemá někdo Camp rock na DVD?

Cau.E$
    Nemááte někdo prosíím Camp rock na DVD nebo ho stáhnutý v PC celý?Zkoušela jsem ho sehnat ale nepovedlo se ..*16* prosím kdyby někdo něco měěl napište prosíím..Camp rock je prostě nejlepšíí film co znáám těšíím se na dvojku..:))

Zatíím caute,,♥
  • norie

i love you camp rock

jaaa ten film proste miluju!!!!!§ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Oushit PLEASE!!

Achjo on mi nejde spustit!!! Nemáte někdo nějakou stránku kde je??? Já bych se na něj chtělla moooc podívat je určo božííííí!!! Dyštak napište na mail kuji *9*
  • demi-lovato

Camp Rock

Je to ten nejsuprovější filmík jaky kdy mohl byt. *4* *4* *4*
  • norie

norie

Ten film je THE BEST OF WORLD!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 77nikola77

Re: Camp Rock na DVD??

ahoj nemusis to delat tak slozite staci si ho stahnout na netu uz davno je *3*
  • Camp rock

Omg ten film je upa boží !!! Těším se na Camp rock 2. Myslím si že Camp rock je lepší než high school musical *14* *14* Akorát mně tlošičku mrzí že je to jakoby bez konce !!! :-( mělo by tam být třebas že spolu začali chodit nebo takhle ale jinak je to boží filmíííík *14* *14*
  • norie

POZOR!!!§

PRO VŠECHNY,KTEŘÍ MÁTE RÁDI FILM CAMP ROCK,NEBO JONAS BROTHERS DEMI LOVATO.....
    CHODTE SEM NA TUTO STRÁNKU CAMP ROCKU ČASTĚJI,AT SE UMÍSTÍ NA LEPŠÍM ŽEBŘÍČKU VE FILMECH TED JE NA 7. MÍSTĚ
  • norie

Camp Rock

Camp rock je uplne nejsuprovejsi film,a uz se strasne moc tesim na dvojku!!!!!!
    a na demi lovato a jonas brothers!!!!§ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Camp Rock na DVD??

Ahoj nemáte někdo Camp Rock na DVD¨?POkud jo napište na mail zaplatím za kopii i poštovné. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit