Přejít na výpis diskuzí

Tábor Rocku

FILM 15.7.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joe

Prostě skvělej film...sice vim že je to honě podobý HMS který moc nemusim,ale Camp rock je prostě lepší..(možná kvůli JB *1* )...hlacně Joe a Nick... *14*
  • Camp rock

Camp rock je prostě nejůžasnější film.. MT ... a já prostě zbožňuju Jonas brothers <333 MT.. jsou úžasný!!!! :-* *14* *14* *14* *14* *3* *1* a KDO, ŽE TADY NA NĚ MÁ mail?? jestli ho někdo má tak prosím ať mi ho pošle na mail HrisNY.MuFinEcEK@seznam.cz děkuji vám a prosím pošlete mi ho :) *3* *9* *14*
  • domcus

?

Já nechápu,že každá druhá píše,že má na ně ICQ a mail..........ale už je vidim jak si z ameriky píšou se všema češkama=D.....
  • joe jonas

v camp rocku je joe jonas nejhezci *14* *1* *14*
  • demi-lovato

Camp Rock

Je to nejlepší filmík.Je prostě super a hlavně tam hrají moji oblibenci Jonas Brothers a Demi Lovato. *1* *4*
  • norie

camp rock

Hej jakoze uplne nejlepsi film co sem kdy videla je tam moje nej skupina...
    kevin nick a hlavne JOE!!!!je k sezrani
    davaji ho na jetix
    no proste the best!!!§ *4* *1* *14*
  • Re: Re: Re: Dost skvělý film:-)

sak to bylo na jetix
  • Re: Re: Re: Re: Camp Rock

jo me taky *15*
  • Re: joe jonass

tak to teda stebou souhlasim je rozomilej a nejlepsi kluk na calim svete *14* *3* *15*
  • Re: Re: fakt super

no to si pis ze je to pravda!!! *3* *3* *1* *1*
  • Re: Re: Camprock!

jooo me se taky mocinky libi joe ja ho zeru *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • camp rock nejlepsi film

camp rock je nejlepsi film *3* hlavne proto ze tam je jonas brothers moje nejoblibenejsi skupina a libi se mi joe jonas *3* *14* *14* *14* je k sezrani *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • Re: camp???,,ROCK

camp rock se to jmenuje proto že v americe má slovo rock víc významů...znamená to smaozřejmě rock jako styl hudby..ale taky to může snamenat že je něco super taky dkyž je někdo slavnej tak se o něm říká "he rock" ...takže tady to abni tak enbylo že je to rockovej tábor....ale spíš hudební tábor na kterým vzniknou hvězdy...to je jen významovej řpeklad....jinak samozřejmě doslovnej je rockovej tábor... *4*
  • negri.baju

t-music!

hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5! prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim *14*
  • Camp rock

No tajže za 1.ten co psal popis filmu zřejmě ten filmvyděl na přeskáčku a něco si i domyslel takže=ŤULPAS!!!!2.Camp rock je upe mocky nejvíts fajne filmešeeekk *14* *14* *14* *14* *13* Nazdar!!!!!
  • the best''''

Tak Camp rock je uplně nejlepší film, ketrej jsem kdy videla!!Nej jsou hlašky Kevina z nich jsem nemohla!!
    Prej jedno slovo:Polib si!!!(joe)
    To jsou dvě slova!!!!(kevin)
    No prostě the best!!!!!!=D *3* *14* *14* *1*
  • mak.mak

Re: Kevin

kevin je tam upe nej *3* nejdřív jsem ho moc nemusela *9* ae ted ho mám ráda *3* teda joe je joe ae no prostě jsou všichni nej *14* *14* a celej film je suuuuper *14* *14*
  • Re: Camprock!

Ahoj taky se mi víc líbí Camp Rock *1* Taky se ti tak moc líbí Joe Jonas *14* *14* Je to ten NEEEEEJ!!!! kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Camp Rock

Miluju Camp Rock myslím si že je to moc krásný film *3* Hlavně se mi líbí že tam jsou The Jonas Brothers ... Je to má nejoblíbenější skupina. *4* Nejvíc se mi líbí Joe Jonas... *14* Mám ráda Camp Rock a jestli jste ho neviděli doporučuji vám ho schlídnout je fakt BOMBA........... *1* *1*
  • super film

Takovej tábor by se měl konat i tady ,tam bych jela ,ale asi je marny doufani. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit