Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fairytale12

xD

Titanic prostě vede!! *14* Miluju! *14* *14*
  • sophiekarblova

3D !!!

Již před premiérou Avatara se James Cameron svěřil svým fanouškům, že by svůj (na počet ocenění) největší triumf rád převedl do 3D. To se teď stalo oficiální, Titanic skutečně bude 3D. A dokonce známe přesné datum premiéry. bude to 14. dubna 2012. Ne, Cameron nás nechce vytrestat dlouhým čekáním, obnovená premiéra je totiž stanovena přesně 100 let od potopení slavné lodi jako pocta a připomenutí. *14* *14* *14*
    • cilla

Re: 3D !!!

Zajímavé, takový návrat.*14* Asi bych to ráda viděla.... Ale zatím mi stačí 2D, t.j. ten normální ke štěstí. *8*
  • Titanic

Titanic je najlepší film na svete stále sa dá pozerať,jednoducho úžasný a som rád,že to James Cameron natočil a dal tam takého výborného herca ako je Leo DiCaprio a perfektná herečka takisto Kate Winslet.Keby tu hral niekto iný než Kate a Leo tak by to nebolo také dobré.Mám Titanic aj na DVD. *4* *3*
    • cilla

Re: Titanic

To ano, místo Lea tam měl hrát ten Culkin ze sám doma, to ne... to bych asi nevudržela!
    • sophiekarblova

Re: Titanic

Jojo! :-D *14*
  • lusynka-dc-i-love-you

Slzy

Titanic je opravdu jediný film který mě dokáže rozbrečet opravdu pokaždé :( *3*
    • sophiekarblova

Re: Slzy

Přesně :-) *14*
      • ec

Re: Re: Slzy

Tak to říct nemůžu, páč brečim snad při každym filmu...ale při Titanicu nejvíc...mocinky krásný filmík *14* *14*
  • sophiekarblova

Plakáty

Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3*
  • starstable

Titanic vs. Trhači rekordů

Cameron natočil opravdu spoustu filmů. Vezmeme kupříkladu trilogii Terminátor a nebo trhák roku Avatar, ale ani jeden z těchto drtičů žebříčků neměl na Titanic. Mohu dokonce trvdit že z mého pohledu je tento film mnohem lepší než Twilight sága. Možná proto že byl natočen podle skutečné události... Ale taky musíme říct že kdyby Titanic byl čtyřhodinový dokument o jeho stavbě a rozložení plánů tak by nás to nebavilo ani v nejmenším. Ale tento Titanic nás uchvátil protože se v něm objevila milostná zápletka a ještě když uvážíme že tento film byl natočen podle vyprávění a na Titanicu opravdu plula nějaká Rose DeWitt Bukaterová a Jack Dawson jsme uchváceni ještě víc. Ale myslím si že lidé na Titanicu nepociťovali stejné uchvácení jako my. Sama ani nemůžu posoudit co bych dělala na místě pasažéra. Nevím jestli bych bezhlavě utíkala sem a tam a nebo se pomalu uchýlila do postele a umřela v klidu a pohodě. To nemůžu posoudit, ale jedno posoudit můžu. Myslím si že Titanic byl a navždy bude ten největší trhač žebíčků a žádný Nový Měsíc nebude lepší než on...

s pozdravem starstable
    • Re: Titanic vs. Trhači rekordů

přesne tak žádný film nikdy a nikdy nebude dokonalejší než titanic!!!!a už vubec ne avatar...
      • sophiekarblova

Re: Re: Titanic vs. Trhači rekordů

Jo, já jsem na něm byla a očekávala jsem od toho víc romantiky a toho krásnýho... na konci toho boje na mě bylo docela moc... No ale jinak je to skvěle propracovanej film. Ale TITANIC je prostě NEJ!
        Beze sporu ;-) *14* *14* *1* *1*
    • sophiekarblova

Re: Titanic vs. Trhači rekordů

Bereš mi dech! Napsala jsi to nádherně! Já bych to líp nenapsala... A Twilligh sága ani jiný film na TITANIC nemá! :-) PS: můžu si tě přidat do přátel? *4*
  • 3654

škoda

Škoda že se Titanic potopil! protože si myslím že se neměl potopit! Kdyby postavili Titanic znovu, bylo by to super!
    • sophiekarblova

Re: škoda

Jojo, ale podle mě by pak ten film neměl takovou dramatičnost, napínavost a silný příběh. Ale super by to bylo, to jo :-) *3*
  • ach jo

kežby měl Titanic spátky své prvenství...já bych si to tak přála.Hele neví nekdo jestli fakt bude mít i 3D verziu??
    • sophiekarblova

Re: ach jo

Taky by mě to moc zajímalo. Bylo by to fakt super!
  • Titanic

je to nej film a Avatar je sice taky krásný ale ne podle skutečné události Titanic jo a je o to krásnější když si opravdu tohlr někdo prožil *14* *14* *4* *3*
  • antidicaprio

muck

je to krásnej film a bez dicapria by byl ještě krásnější . *4*
    • Re: muck

To si snad děláš srandu? , že tam Leonardo nepatří !!! Vždyť bez něho by ten film neměl vůbec šťávu. On je tak krásný a výborný herec . A každou noc se mi o něm zdá. Naučila jsem se ho namalovat jak stojí na Titanicu a taky jak na začátku filmu (Titanic) hraje karty a spoustu dalších obrázků. dá se říci že místo mého pokoje mám úplnou domací galerii která se jmenuje (Leonardo DiCaprio) *14* *14* *4* *3*
      • sophiekarblova

Re: Re: muck

*1* Nápodobně, ale malovat sem ho radši nezkoušela :-D
    • Re: muck

Titanic bez Lea?? vždyť byl úplně krásňoučkej :D já ho potkat tak na něj skočím a už by se mě nezbavil :D *14*
      • sophiekarblova

Re: Re: muck

:-D *1* *1* *14* *5* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší