Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heluska.anglie

I love titanic !

Bože, jak já ten film zbožňuju !
    Viděla jsem ho snad milionkrát a znám ho nazpaměť v angličitě i v češtině...a stejně pokaždé řvu... *9*
    • emokids2

Re: I love titanic !

já taky a pokaždé.......
  • ddaaddaa

Oscary

Za co vsechno dostal oscary?
    • Re: Oscary

Oscarů dostal 11 - za Nejlešpí film, Nejlepší režie, Nejlepší píseŇ ( My Heart Will Go On), Nejlepší výprava, Nejlepší kostýmy, Nejlešpí kamera, Nejlepší efekty, Nejlepší střih, Nejlepší masky, Nejlepší scénář, Nejlepší hudba.
      Zajímavé je, že nevyhrál žádného hereckého Oscara - ale nominováni na Oscary byli Kate Winslet( nominována na nejlepší herečka v hl. roli), Leonardo Dicaprio (nejlepší herec v hl. roli) a Billy Zane ( nejlepší herec ve vedlej. roli) - ale ani jeden z nich Oscara nedostal, dostali pouze nominace.
  • irma116

Katastrofa

lidi ten film je fakt nej! ale představte si jak těm lidem muselo bejt.... *9*
  • rose198

Samara Morgan

Jo celkem hezký...ale nejvíc se mi tam líbí Jack Dawson(Leonardo DiCaprio)tak papapapapapapa *15* *3* ale vždycky blečíííím!!! *8* *8* *8* *8* *8* *14*
  • Milujuu

Tenhle film zbožňuju! Jak ho dávali v sobotu..Vždycky brečím i když jsem to viděla fakt hodněkrát..Je to takovej "doják", no. Co více říct..Kam se hrabou ostatní filmu..Titanic mi přirostl k srdci a vám nejspíš také..Vsadím se, že Titanic budou milovat další a další generace..
  • Nejlepší film!

Titanic to je úžasnej film..Brečela jsem už v půlce filmu, protože jsem věděla co bude..Na Titanic nemá žádný film..Prostě každý o tom máme svůj názor, ale myslím, že většině z nás se ten film určitě moc líbil...Miluju tenhle film a asi vždycky budu *4*
  • kvercik1

Verca

je to srasnej dojak brecela sem dva dny
  • Titanic je nej

j8 ten film chtěl ahrozně vidět najednou je v televizi a já v sedmým nebi nejkrásnější nejromantičtější a nejtragičtější film, který jsem kdy viděla
    • nad Titanic neni!

Titanic je film ktery ma kazdy rad a kazdy u neho breci. Ten film neni vyjmecny jen diky Leonardu Dicapriju nebo diky Kate Winsletové je vyjmečny a perfektne smysleny a proste ma uplne vse co kazdemu filmu chybi. Je moderni i v tehle dobe.Rikam kazdy u nej breci jednou sem načapala meho tatu yak u Titaniku breci kdyz se na to dival sam ale i ya u neho brecim je to dojemny a krasne romanticky film. NIKDY JSEM NEVIDELA NIC HEZCIHO!!!!! diky Titanicu ktrey mi dal nadeji sem se dostala na gymnazium a to vse diky jednomu filmu to je uzasne miluji Titanic a na bzdy budu!
      Díky Titanicu za vse tva anush (12 letá) *14* *14* *14*
  • lenniesenka

kotelník

nevíte kdo hrál toho hlavního pěkného kotelníka?:D.Seljako poslední do jiné místnosti když se zavíraly vodotěsné dveře
  • irma116

ODESLÁNÍ

Odeslalo se mi to mockrát *9* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit