-
Prosím o radu
Prosím, jak se jmenuje Herečka - Matka ROSE? děkuji
Jinak film je samozřejmě super, mám ho rád a viděl jsem ho nejvícekrát ze všech filmů, které existují. -
-
Jmenuje se.............zjisti si to sám,idiote!!!!!!!!!!!!!!!!! *1*
-
-
Chyba ve filmu
Když už je prakticky loď celá zatopená a pod vodou, lidi na palubě panikaří, skáčou do ledové vody atd., přeskočí děj dovnitř lodi, kde leží bohatý pár - stařenka a stařík na posteli ve své kajutě, evidentně kajuta pro movitější pasažéry a pod postelí již proudí voda... Hned na to ale je záběr z té nejchudší třídy, kde irská maminka dává dobrou noc svým dvěma dětem v kajutě pro chudé pasažéry, kde přitom není po vodě ani stopy.. Což je hloupost, kajuty pro chudé byly níže než pro movité pasažéry, tudíž v tom čase musely býti tyto kajuty už dávno zatopené vodou... Jakožto byla v tom čase částečně zatopená i paluba lodi. :-/// -
99
99 tak nám příští rok oslaví 100 škoda no :( -
-
Přesně! :-) hele ale já si porád myslím že se mohlo zachránit mnohem více lidí! :-( je mi fakt dost líto že jich tolik umřelo :-( umřelo asi 1500 nebo kolik... (už si to mc nepamatuju) :-(
-
-
mmm
Titanic.. Bóóže takovej paradní a smutnej film proste nejlepší na konci sem fakt bečala!!!.. -
-
:-DDD bečala?? já jednou napsala že jssem na konci titaniku BEČELA! :-D
-
-
Ahojky
film je upe uzasnej na konci se asi este 30 min brecela je hrozne dojemnej vsem ho doporucuju *3* -
-
Re: Ahojky
Naše pocity z filmu byly opravdu velmi dojemné a smutné. hned jak Titanic skončil jsem hledala, kde je kapesník. -
-
Re: Re: Ahojky
ale jinak moc hezký film. vzdávám poctu Jamesi Cameronu.
-
-
-
Titanic
Titanic je môj najlepší film u mňa na 1.mieste jednoznačne.Mám ho aj na DVD originál s českým dabingom dve CD je tam vela bonusov ako sa Titanic natáčal rozhovory s Leom a Kate aj klip Celine Dion My Heart Will Go On,vždy si to rád pozriem. *4* *3* *14* *14* -
Fakt super filmeček
Fakt super filmeček *1* -
titanic
Nevíte někdo kde by se dal stáhnout Titanic s alternativním koncem,je to jen na originálním dvd,chtěla bych vědět jak to tam končí jestli nakonec Jack umře nebo ne....jinak Titanic se dá stáhnout na uložto.cz -
-
Re: titanic
Můžeš na to kouknout na youtube.com, ale asi tě zklamu, alternativní konec nemá nic společného s Jakem, ale spíše se starou Rose. Dej do vyhledávače "titanic alternate ending" a něco se ti najde. Ale nic moc kvalita a je to anglicky. Takže doporučuju to DVD, já už si na něj taky brousím peněženku ;-)
-
-
Titanic
Titanic je najlepší film na svete môj najoblúbenejší hlavne Kate a Leo nemajú chybu,pozdravujem všetkých čo majú radi Titanic tak ako ja aj Kate a Lea. *4* *3* *14* *14* -
TitANiC
Je to jeden y nejhezčích filmů...pokaždé, když ho vidim, si neodpustim pár (litrů) slz *1* *14* opravdu, Titanic pro mě bude vždycky na prvnim místě *14* -
-
Re: TitANiC
Njn, jako u nás v jednom testu z ájiny-Titanic is more interesting than Avatar. XD
-