-
jááj Boží film :) *14*
-
luxusní fil!! :D nejlepší! :) ale teda ve 13ti letech? :D spíš až tak ve 14ti nebo v 15ti ale musim říct že jsem ráda že v tom nejsem sama a taky je mi třináct :DDD (jenom někdy kouřim a chlastam ale drogy ne atd.. ale ve třinácti drogy? :/)
-
Je to film natočený podle Nikkiny puberty, a je úžasněj! Konečně už Nikki nesrovnávám jen se Stmívání!
-
-
jojo... je to zajímavý čím si musela Nikki prožít a ted jí každý zná atd...:)
-
Nikki ve Stmívání je sice dobrá, ale Třináctka, Last day o Summer nebo Cherry Crush- to jsou filmy! =) Jinak, pěkná fotka =D
-
-
:)
Co udělá parta... -
...
ta Tracy vypadala že je docela kráva..:D
ale jínac das a na to dívat!.. ;) -
:/
třináctka je fakt divnej film a to sem videla poprvý -
Kiss
myslíte že se tam doopravdy ty dvě paka líbali? -
Bráchovo holka
Bráchovo holka má tenhle film dvakrát tak sme si oněm povídali atd. aspoň sme pokecali oněčem "normálním" XDXDXDXD *1* -
super film
Viděla jsem u kámošky tenhle film v češtině...je to opravdu velmi dobrý film a taky newím co to vdechujou :) ale jinak mě dost zaujal tím životem volným ....ale jak byla zas chudák ta matka když jí začala Tracy nadávat atd..ale je to opravdu dobrý film a je to i pravda..něco takovýho se může stát každýmu že si bude myslet jakou má kámošku a pak najenou ZRADA...a taky mě překvapila že tak slušná holka jako je Tracy začala fetovat atd...opravdu skvělé výkony hereček ♥ *4* -
-
Re: super film
Niki prej byla taky mila atd. a pak začala brát drogy atd. ale jinak souhlasim jeto skvělej film
-
-
pls:)
prosiim, newíte co to wdechujou, a potom se mlatí, jakože nic neciti?:D dikyyy močt:) -
-
Re: pls:)
taky newím ale když necejtěj nic tak to bYch chtěla teda vyzkoušet :D nnnéé dělám si srandu :D -
-
Re: Re: pls:)
toluen to asi nebude :) možna něco podobneho... tkž je zbytečne to skoušet, skoušela sem to sama, a celkem fest, a měla sem to za sebou 4 dny, a žiju, nic mi neni a sem zdrava .. tkž vphdě, ae citila sem všechno, spiš když mě někdo štipl nebo tak, tak sem to citila ještě vic... *15* ae jinak nejlepši film *14* -
-
Re: Re: Re: pls:)
prosim vás děcka to je čisticí prostředek na počítače,v usa oblíbená droga mladých..
-
-
-
Ahoj, myslím si že je to toluen :) haluciogenní droga a ředidlo *4* -
-
Re: Re: pls:)
ok:D děkuji:) -
-
Re: Re: Re: pls:)
tak to musim nekde sehnat *15* *15* už se tesim jak se s kamoskama zmlatime xD -
-
Re: Re: Re: Re: pls:)
uvědomuješ si,že tady píšeš o tom jak si obstaráš drogu??... *7*
-
-
-
-
Ahoj, myslím si že je to toluen :) haluciogenní droga a ředidlo *4*
-