-
jááj Boží film :) *14*
-
Noel kámošku Tracy ( s tím psem )
-
jojo... je to zajímavý čím si musela Nikki prožít a ted jí každý zná atd...:)
-
luxusní fil!! :D nejlepší! :) ale teda ve 13ti letech? :D spíš až tak ve 14ti nebo v 15ti ale musim říct že jsem ráda že v tom nejsem sama a taky je mi třináct :DDD (jenom někdy kouřim a chlastam ale drogy ne atd.. ale ve třinácti drogy? :/)
-
Podobnej film, i když ne přímo, je melissa p, není nadabovanej česky, ale slovensky.. stáhnejš ho na ulozto.cz ... melissa p je spíš o tom, jak se z ní stane..ku*va..a zachází to dost daleko ...
-
Nikki ve Stmívání je sice dobrá, ale Třináctka, Last day o Summer nebo Cherry Crush- to jsou filmy! =) Jinak, pěkná fotka =D
-
Ahoj mělo by to bý takhle :)) Byl to mrzák,
ale zničené bylo jen jeho tělo,
není to snadná a lehká věc k pochopení,
necháme to jak to je řekla,
a knihu lží zavřela,
pak oči své zakryla a sama sobě popřela co viděla. *4* -
jak jako všude? Kde jinde hrála ještě mrchu?
-
Je to film natočený podle Nikkiny puberty, a je úžasněj! Konečně už Nikki nesrovnávám jen se Stmívání!
-
Re: Re: sjížděly čáru
jo to já vidim všechno,ale mám na mysli co za konkrétní drogu to je...hádám že nějaká směs něco jako mňau mňau,což je novinka a v usa je to legální,je to hnojivo a odborně se to jmenuje mefedron...nebo že by koks holky sjížděly?ale to pochybuju při tý ceně na černým trhu.. -
Re: Re: Re: pls:)
prosim vás děcka to je čisticí prostředek na počítače,v usa oblíbená droga mladých.. -
:)
Co udělá parta... -
Re: Koho hraje Vanessa H.?
takova ta její kamoska hned ze zacatku ale také sem jim nemohla vuec poznat sem ju vsude hledala!..:DD *1* -
...
ta Tracy vypadala že je docela kráva..:D
ale jínac das a na to dívat!.. ;) -
:/
třináctka je fakt divnej film a to sem videla poprvý -
Re: sjížděly čáru
tady máš i fotku http://media.photobucket.com/image/ nikki%20reed/amanda1402/Nikki%20Ree d/thirteen818.jpg?o=490 a tady http://media.photobucket.com/image/ nikki%20reed/amanda1402/Nikki%20Ree d/thirteen814.jpg?o=491 -
Re: sjížděly čáru
tam sem viděla že měli jakej si rozdrcenej prášek -
Kiss
myslíte že se tam doopravdy ty dvě paka líbali? -
Bráchovo holka
Bráchovo holka má tenhle film dvakrát tak sme si oněm povídali atd. aspoň sme pokecali oněčem "normálním" XDXDXDXD *1* -
Re: Dotaz
jj prožívala