-
Re: super film
Niki prej byla taky mila atd. a pak začala brát drogy atd. ale jinak souhlasim jeto skvělej film -
Re: Re: pls:)
toluen to asi nebude :) možna něco podobneho... tkž je zbytečne to skoušet, skoušela sem to sama, a celkem fest, a měla sem to za sebou 4 dny, a žiju, nic mi neni a sem zdrava .. tkž vphdě, ae citila sem všechno, spiš když mě někdo štipl nebo tak, tak sem to citila ještě vic... *15* ae jinak nejlepši film *14* -
Re: Re: Re: Re: pls:)
uvědomuješ si,že tady píšeš o tom jak si obstaráš drogu??... *7* -
Re: Re: Re: pls:)
tak to musim nekde sehnat *15* *15* už se tesim jak se s kamoskama zmlatime xD -
Re: pls:)
taky newím ale když necejtěj nic tak to bYch chtěla teda vyzkoušet :D nnnéé dělám si srandu :D -
Re: Re: Koho hraje Vanessa H.?
takovou tu Noe hnědovlasou jak se baví i s tou šikmookou slečnu a pak jak jedí tu pizzu Tracy a Evi a jak si weme taky a oni pak od ní odejdou -
super film
Viděla jsem u kámošky tenhle film v češtině...je to opravdu velmi dobrý film a taky newím co to vdechujou :) ale jinak mě dost zaujal tím životem volným ....ale jak byla zas chudák ta matka když jí začala Tracy nadávat atd..ale je to opravdu dobrý film a je to i pravda..něco takovýho se může stát každýmu že si bude myslet jakou má kámošku a pak najenou ZRADA...a taky mě překvapila že tak slušná holka jako je Tracy začala fetovat atd...opravdu skvělé výkony hereček ♥ *4* -
Re: Re: pls:)
ok:D děkuji:) -
Ahoj, myslím si že je to toluen :) haluciogenní droga a ředidlo *4* -
Ahoj, myslím si že je to toluen :) haluciogenní droga a ředidlo *4* -
Re: Koho hraje Vanessa H.?
jak šla s tou blondatou ven se psem tak ta černovlasá Noel *14* *4* -
pls:)
prosiim, newíte co to wdechujou, a potom se mlatí, jakože nic neciti?:D dikyyy močt:) -
Koho hraje Vanessa H.?
Ahoj, skvělej film. Nevíte někdo, koho tam hrála vanessa hudgens? Díky moc -
citát
mám prosbu... jak přesně zní ten citát co čte Tracy svý matce... hned ze začátku když je ještě jako slušná... chtěla bych to i v originálním znění... kdyby jste byli tak hodní a dali by ste mi ho sem děkuji moc... *7* -
Re: Dotaz
jo jo ona prožívala co ta Tracy, když tady najdeš jeji profil jako tady na osobnosti.cz - Nikki Reed tak tam je jeji životopis :) -
sjížděly čáru
mě by docela zajímalo co tam ty vemena sjížděly když přišly domů z toho kina pohádaly se navzájem a pak se sbalil i ten přítel její matky..perník asi těžko *1* -
:)
Tak včera jsem viděla poprvý tento film a musim říct, že mě dost zaujal..Prostě zkráceně..Je to supr film *3* -
Re: Re: plsky
budou to dávat myslím 6 ledna bo kdy na primě jukni do TVprogramu!!!a bude to včer! -
Re: plsky
zkus www.kinotip.cz nebo www.dlouhefilmy.com.... melo by to tam byt :-) *3* *4* *4* *4* -
plsky
hele plsky nevíte kde bych se na to mohla kouknout v CZ?dík za odpoved *4*