-
stahnout
Jestli si tenhle film chcete stáhnout tak na ulozto.cz ale je to na dvě části *4* -
hm
ten filmnehcápu jak by se na něj moh nikdo koukat vypadaj jako lesby -
-
Re: hm
předpokládám,že teď tě baví jen filmy jako hannah monatana a witch, možná za něajký ten rok tě bude bavit i tohle a nevím,proč ti ty dvě připadají jako lezby,jsou to uplne normální teenagerky -
Re: hm
jdi do prdele je to super film *16*
-
-
hodn.
ale joo teď sem ten film dokoukala a byl docela hustej jako*15* ... a nikki je fakt skvělá herečka *14* -
Evie- nejvíc závist
hej tak to je upe super film... ta Evie je upe drsna.. kurde chci vypadat jak ona.. upe zavist... *14* -
Ahojky
nevíte pls někdo o čem ten film je?? uvažuju o tom že bych si ho stáhla ale nwm jestli mě bude bavit..takže pls jjestli máte někdo popis tak písněte..kuju -
-
Re: Ahojky
čauky, třináctka je o Tracey, která má trochu dětskékamarádky a kluci si jí nevšímaj a chce být cool, tak změní svoje oblečení a začne kamarádit s populární holkou EVE Samora. nechá se s od ní navést k podobnému životu jako má EVE a žačne krást, má piercing, řezat se, spát s klukama, kouřit, chlatat apod.... no dál už se na to podívej sama, je to fakt uuplne super film. *1*
-
-
..
luxusní film...rekla bych ze to je zatim nejlepsi Nikkyn výkon *1* -
-
Re: ..
no ve stmivani ja taky dobra *3* *4* *3* -
Re: ..ahojky
jako tedka sem ho dokoukala je fakticky úžasnej miluju ho !!! *14* *14* mooc COOL filmík!! <3
-
-
plsky
hele plsky nevíte kde bych se na to mohla kouknout v CZ?dík za odpoved *4* -
-
Re: plsky
zkus www.kinotip.cz nebo www.dlouhefilmy.com.... melo by to tam byt :-) *3* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: plsky
budou to dávat myslím 6 ledna bo kdy na primě jukni do TVprogramu!!!a bude to včer!
-
-
-
sjížděly čáru
mě by docela zajímalo co tam ty vemena sjížděly když přišly domů z toho kina pohádaly se navzájem a pak se sbalil i ten přítel její matky..perník asi těžko *1* -
-
Re: sjížděly čáru
tady máš i fotku http://media.photobucket.com/image/ nikki%20reed/amanda1402/Nikki%20Ree d/thirteen818.jpg?o=490 a tady http://media.photobucket.com/image/ nikki%20reed/amanda1402/Nikki%20Ree d/thirteen814.jpg?o=491 -
-
Re: Re: sjížděly čáru
jo to já vidim všechno,ale mám na mysli co za konkrétní drogu to je...hádám že nějaká směs něco jako mňau mňau,což je novinka a v usa je to legální,je to hnojivo a odborně se to jmenuje mefedron...nebo že by koks holky sjížděly?ale to pochybuju při tý ceně na černým trhu..
-
-
Re: sjížděly čáru
tam sem viděla že měli jakej si rozdrcenej prášek
-
-
citát
mám prosbu... jak přesně zní ten citát co čte Tracy svý matce... hned ze začátku když je ještě jako slušná... chtěla bych to i v originálním znění... kdyby jste byli tak hodní a dali by ste mi ho sem děkuji moc... *7* -
-
Ahoj mělo by to bý takhle :)) Byl to mrzák,
ale zničené bylo jen jeho tělo,
není to snadná a lehká věc k pochopení,
necháme to jak to je řekla,
a knihu lží zavřela,
pak oči své zakryla a sama sobě popřela co viděla. *4*
-
-
pls:)
prosiim, newíte co to wdechujou, a potom se mlatí, jakože nic neciti?:D dikyyy močt:) -
-
Re: pls:)
taky newím ale když necejtěj nic tak to bYch chtěla teda vyzkoušet :D nnnéé dělám si srandu :D -
-
Re: Re: pls:)
toluen to asi nebude :) možna něco podobneho... tkž je zbytečne to skoušet, skoušela sem to sama, a celkem fest, a měla sem to za sebou 4 dny, a žiju, nic mi neni a sem zdrava .. tkž vphdě, ae citila sem všechno, spiš když mě někdo štipl nebo tak, tak sem to citila ještě vic... *15* ae jinak nejlepši film *14* -
-
Re: Re: Re: pls:)
prosim vás děcka to je čisticí prostředek na počítače,v usa oblíbená droga mladých..
-
-
-
Ahoj, myslím si že je to toluen :) haluciogenní droga a ředidlo *4* -
-
Re: Re: pls:)
ok:D děkuji:) -
-
Re: Re: Re: pls:)
tak to musim nekde sehnat *15* *15* už se tesim jak se s kamoskama zmlatime xD -
-
Re: Re: Re: Re: pls:)
uvědomuješ si,že tady píšeš o tom jak si obstaráš drogu??... *7*
-
-
-
-
Ahoj, myslím si že je to toluen :) haluciogenní droga a ředidlo *4*
-