-
Re: Re: Re: 18.11.2011 v USA
na můj vkus přehnaný, jsou lidi, co maj na práci jiný věci, než celej den shánět info o twilight. já jsem se o to taky vůbec nezajímala, i když ságu miluju a taky se na ni neskutečně těšim. takže jsem počítala s tim, že sem zaskočim a od Vás magorů se to dozvim (za což Vám děkuju). nic ve zlim, ale jsou lidi, co po tom nešílej, přestože to maj rádi a lidi jako vy- hladovějící po všem co s tim souvisí. a nikdo by neměl nikoho urážet. ani my Vás, ani Vy nás -
Re: Re: trailer
To se ještě neví. Zatím to nikdo na 100% nepotvrdil, že trailer bude na těchto cenách, takže bych s tím zase tak moc nepočítala. Jen se o tom spekulovalo, ale jak jsem napsala, nikdo o tom zatím ofiko neinformoval. A hlavně by mě to přišlo na uvedení traileru brzy, takže pokud se tam něco zveřejní, tak spíš jen takovej menší teaser, menší video ukázka, ale trailer ještě ne. Ten bych čekala buď o prázdninách anebo po prázdninách. Jinak ceny jsou 5. června *3* -
Re: Re: Re: nej
hele lidi v americe se rozhodli že to nebude od 18 tak snad i u nás ne . ten porod belly by měl bejt z její perspektivy takže ne takovej drasták -
Re: trailer
při udílení cen MTV movie awards 2011 bude odtajněn stačí si na netu najít datum přenosu těchto cen -
fotečky
ahojte, asi už jte tyhle fotky viděli...ale nevadí...:-) není to nejlepší kvalita, ale stojí za to..Už teď Bells závidím..:-))
http://bellascul len.tumblr.com/
stojí to za to..:-P *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: nej
vy máte problémy *1* -
Re: Re: nej
o by sem se podelala kdyby to bylo az od osmnacti!!! *10* -
Re: Re: nej
říká se to, ale asi jenom v bravu a já osobně si myslím, že je to kravina... -
Re: 18.11.2011 v USA
A jeste z jinech filmu kde hral Robert atd... *1* -
trailer
ahojky....na ten film se moc těšíím a nevíte někdo kdy bude official trailer ?? *4* -
Re: Re: natáčení odloženo
prave ze Tsunami ohrozuje cely pobrezi Ticheho oceanu, takze i Vancouver -
Re: Re: Re: natáčení odloženo
jasně že je....Jaktože se přerušilo natáčení?? -
...
včera sem potřetí dočetla knížku a bylo to doost hustý..asi umřu než bude film..:-)))
sem zvědavá jak bude Bella vypadat jako upír..:-DD -
Re: nej
ja se na ten film taki tesim *8* *8* *8* ale blbi je ze mozna bude od osnacti *16* *5* -
Re: Re: Re: natáčení odloženo
jo no tak nadhernej,sladouckej *14* *14* *14* -
nej
nejkrasnejsi film na svete a us se tesim na rozbřesk *14* *14* *14* *14* *14* -
Mám pocit, že se natáčelo ve Vancouvru. Asi se báli, že se tam vlna tsunami může dostat, tak to radši přerušili. Už se ale opět pokračuje *3* -
Re: natáčení odloženo
ono se natáčelo v Japonsku nebo co.??:-)
to ani nevim..a už je to v poho??:-) -
taky si myslíš že je edward naprosto sladouckej? *14* *14* -
Re: natáčení odloženo
taky si myslíš že je edward naprosto sladouckej? *14* *14*