Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: natáčení odloženo

Už se zase pokračuje *3*
  • natáčení odloženo

Vzhledem k tsunami, bylo filmování The Twilight Saga: Breaking Dawn odloženo. Všechny obsazení a osádka byli evakuováni do filmové produkce kde je základní tábor...
    ...text kopiruji z fanouškovské stránky na FB... *10*
  • Re: Re: Re: Re: :-)

Já teda nevím, ale já jsem to pochopila, že si uživatelka "Vendy" z toho dělá srandu *7* I díky těm smajlíkům na konci. Spíš jsem teď brečela smíchy u tvého příspěvku, jak nám hezky vysvětluješ, kdo žije na Antarktidě a že tam film dávat nemůžou *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Re: :-)

Bože, říká ti něco slovo "ironie" nebo třeba "ironická sranda"? Asi ne co? No co bych taky mohla čekat od 13-ti leté slepice, že jo? *15* *15* *15* Samozřejmě, že jsem si dělala jen srandu, ale koukám, že spíš tvoje IQ to nepochopilo *15* *15* *15*
  • kiss-terqa

Re: Re: Re: :-)

TAk na tohle ti opravdu nikdo neskočí!!! Jediní obyvatéle Antarktidy jsou vědci kteří tam pracujou na výzkumných projektech a když už lžeš tak si to ještě promysli co napíšeš ! OMG opravdu IQ tykve *1* *1* *1*
  • kris.sl

Re: Re: Re: :-)

Hele klid nestojí za to si kvuli takovým pitomcum zrušit učet :).......
  • Re: Re: Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)

Když klikneš na "odpovědět na příspěvek", samo se ti tam objeví ten titulek na který odpovídáš :D takže se po tobě nikdo neopičí :D *13*
  • ashley0077

Re: Re: 18.11.2011 v USA

Dekuju ze se mnou souhlasite!! =D *4* *1*
  • vrtulka

Re: Re: ....

Ale no ták, musíš se umět povznést nad takovými zprávami, jako se o to snažím já *15* já tě chápu, že tě takovéhle zprávy rozčilují, ale tak nemusí všichni o filmu vědět vše, že? *15* (já už sem radši moc nechodím, abych to nemusela číst) *15*
  • Re: Re: ....

Ježiš tak za to, že to neví se hned nemusíš rozčilovat ne?..... jestli ti to vadí tak to nečti *15*
  • Re: ....

Ježíš odkud jsi spadla (spadl)? Z Měsíce, z višně? Datum premiéry prvního i druhého dílu je znám už přes půl roku a ty se ještě dokážeš divit? *7*
  • ....

JAko ze to vychaza az 18.11.2011?? cóó...:D
  • Re: Re: Re: Re: oba

jako Breaking dawn alias Rozbřesk ze série Twilight sága už máš na DVD? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak to asi těžko
  • 543

Re: 18.11.2011 v USA

To víte některý lidičky jsou vážně na palici.
  • Re: 18.11.2011 v USA

Naprosto s tebou souhlasím! *3* právě jsem chtěla napsat úplně to samé! *1*
  • Re: Re: Re: oba

ja uz to mam na dvd
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: :-)

co jako mohla vidět...já mám v Americe x příbuznej, možná z levýho kolene, ale stejně tam nikdo o filmu neslyšel...Mohla vidět možná fotky...
  • your-darling

Re: Re: 18.11.2011 v USA

jo vid...:-)
  • Re: 18.11.2011 v USA

jj to je pravda v americe to vychazí 18 nebo 17 ja nevym 11
  • vrtulka

Re: 18.11.2011 v USA

Děkuju, konečně někdo normální *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit