Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

Re: néé

jůůů to si nevěděla??
    tak to upřímnou soustrast...protože když sem já tohle slyšela, myslela sem, že mi klepne...:-)
    a to víš, že druhá část bude až podzim 2012??.:-)
    *9* *9* *9*
  • marci132

néé

nééééééé to si děláte srandu ?? jaktože až v listopadu 2011 ?? já myslela že to bude už dřív :// to néé to mě zabije *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *9* *9*
  • Re: Trička

no nevím jak ty ae já strasně mooc šílím z jacob...je tak hezkej upa good *14* *14* *14* *14* *4* <3 *14*
  • your-darling

...

nevim jak vy, ale mě se přestalo líbit, že celou ságu předběhlo i Vampire diaries...mic proti tomu seriálu nemám, ale preferuju twilight, takže honem sem někdo něco dejte..:-)
    *1* *1*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: nedočkavost

taky sem na to zvědavá...
    někde říkali, že to ukončí tím, jak se Bella mění, ale v tý době to nebylo jistý...
    no necháme se překvapit...Třeba to někde bude psaný..:-) *4* *4*
  • alpara

Re: Re: Re: nedočkavost

Já mám všechny 4 díly Twilight ságy, a čtu to stále dokola *1* a nemohu se nabažit. Jsem napnutá, jak filmaři Rozbřesk udělají a přemýšlím nad tím, v které fázi budou chtít díl skončit...
  • Re: Re: Re: Re: nedočkavost

jo bude na dva, ale až dlouho po sobě, ale jinak se na to děěěěsně moc těšim..:-D
    *14* *14* *14*
  • ivig

Re: miluju twilight saga

kupovala jsem jí cca za 360,- ale dá se sehnat na netu i za 290,-
  • Re: nedočkavost

jo a počkaš si je to na dva díly
  • ivig

Re: Re: Re: nedočkavost

myslím, že bude skvělej, prý na 2 díly
  • your-darling

Re: Re: nedočkavost

hele já už jí čtu asi po třetí..:-)a pořád se jí nemůžu nabažit...:-) *14* *14* *14* jsem zvědavá co s tím filmem vymyslel.. *14* *14* *14*
  • ivig

Re: nedočkavost

*1*
    jsem tak nedočkavá, že jsem si poprvé v životě, včera, koupila knížku, Rozbřesk, a několik desítek stran mám už za sebou *9*
  • Re: .....

18.11.2011
  • your-darling

Re: nedočkavost

jojo..taky si říkám JENOM rok, ale ono je to docela dlouho a je to docela v háji...už se nemůžu dočkat... *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: nedočkavost

jj nejsi sama *16* *16* *16* *16*
  • nessy02

Re: renesmé

Prej Renesmee bude hrát Mackenzie Foy tak nwm..?
  • nessy02

nedočkavost

Tvg...já už z toho čekání mám absťák.....Už se moc těším!!!!Ještě jenom rok....:-(( *3* *4* *3* *4* *1* *14*
  • ashley0077

Re: Re: Re: kino

Lidi klid je to od 12. v USA od 13 takze klid!! *4*
  • ashley0077

Re: .....

premiera prvni casti by mela byt v listopadu 2011. mysli ze 10,11,12 nebo 17.
  • baffy.4

Re: kino

tak to ja uz stejne budu v poho...jestli to ma bejt teda az za rok v listopadu...nezmenilo se to treba??? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit