-
Re: Re: kino
tak to jako neni fér..to bych se musela těšit o dva roky dýl..to fakt ne...
Ale podle mě je to blbost, tak snad nenatočej celosvětově očekávanej film od 18, ne...to by bylo docela trapný a podpásovka...
*9* *9* *9* ...no prostě snad ne mno... *3* -
Re: tak kdo?
mě se víc líbí Mackenzie Foy -
Re: kino
že je mi to jedno, je mi 27 *1* -
Re: kino
Já doufám že to tak nebude. Na rozbřesk už se hrozně těším a dost by mě to naštvalo. -
kino
ahoj holky,teď jsem četla,že rozbřesk možná bude v kině přístupný až od 18 let....jak to vydíte vy?já jako katastrofu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: tak kdo?
jo pěkná je, ale podle mě měli prostě vybrat někoho mnohem mladšího, alespon na začátek...
Nevim mě Mackenzie přijde spíš starší než mladší..:-)
*9* *9* -
Re: Re: tak kdo?
jn já jsem si ji taky představovala takhle, ale uvidíme, jak bude vypadat ve filmu, každopádně je mooc pěkná! -
Re: Re: Re: půlnoční světlo
a kde jsi cetla tech dvanact kapitol ja sem projela nat krizem krazem a nic *9* *9* *9* *9* *9* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé
lucik188p: jenže když si vezmeš, že bylio i spekulace o tom, že ji bude hrát Bella Thorne, té by bylo v tý době skoro 14!!!!!! Takže to už je lepší tato ;) -
Mně se teda více líbí ta Mackenzie Foy, a myslím si, že ji vybrali kvůli tomu, že Belle Thorne je 13 a jí 9, protože na Belle je poznat, že už je starčí, kdežto na Mackenzie pořád vypadá, jak kdyby jí bylo 6... Takže se podle mě na roli hodí víc. Popravdě jsem si ji tak i představovala :)) -
Re: Re: tak kdo?
jo už jsem to taky četla, ale je to docela škoda..Ona je celkem hezká nebo roztomilá, to je fuk, ale je taková umělá..Nwm mno..:-( *7* *7* -
Na Renesmé byla oficiálně potvrzena Mackenzie Foy. Potvrdili to samotní tvůrci i spisovatelka Stephenie Meyer *3* -
jo viď...mě se taky líbí víc... -
Re: Re: herci
Na stmivani.eu zkus to tam ve starších novinkách... -
tak kdo?
uz sem cetla ze by to mela byt mackezie foy a nebo bella thorne a uprimne bnella thorne mi sedi vic... *1* -
Re: Re: herci
mno ja sem to našla tady : http://www.wambie.com/tuttifrutti_us/photos/BREAKING_DAWN__COVENS_AND_NOMADS-photo_en-1032.html
*3* některý mi tam sice neseděj ale tak třeba v tom filmu budou dobrý...uvidíme *4* -
Re: herci
NE A KDE HO NAJHU *4* -
herci
už jste viděli ten výběr herců pro ostatní upíry, kteří budou na straně Cullenů??
Je to podle mě docela ok, jen někteří mi moc nesedí..:-) *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé
Tý jo, tak nad tím jsem ani nepřemýšlela...Ale máš pravdu...Na to, že má být malinká tak newm mno...
Já se těšila jak bude Rob s Kristen a všichni ostatní chovat malinkatou roztomilou holčičku, ale asi mám smůlu mno..:-) -
Re: Renesmee a Jacob
on se do ní zamiluje skoro hned po narození...A ona ho jako malinká bere za kamaráda a až vyroste, tak to bude vééélká láska.... *14*