-
Re: Re: Re: Re: Renesmé
To jsme dvě já si Renesme předstravovala taky jinak. Tahle holčna se mi nelíbí :D -
Renesmee a Jacob
Muzu se zeptat kolik bude Renesmee az se do no Jacob zamiluje? -
Re: Re: Re: Re: Renesmé
jo bila bi to krasna renesmee ale jestli že rozbřesk daj na dva dili tak ona bude hrat aš vti druhi časti a ta se bude natačet aš tak za rok možna i dil tak si řikam jestli nato nebude moc stara protože resmee na konci knihi ji je zhruba 5let a to ji bude uš asi jedenact tak nevim -
Re: Re: Re: Renesmé
no já nevim..Mě se moc nelíbí...Nessie sem si představovala jinak, ale to je věc názoru... -
Re: Re: Re: Re: miluju twilight saga
tak to si docela prodělala... -
Re: Re: Re: kjgf
jo-o.... *3* -
Re: rozbřesk
jo já jí mám taky tak si budem ve škole o přestávkách povídat,a schválně kdo jí bude mít dřív přečtenou!!! *1* *1* -
Re: Re: Re: miluju twilight saga
já jsem jí kupovala za 500Kč *5* -
Re: Re: kjgf
a je to s českýma titulkama? -
Re: Re: Re: Renesmé
jo je moc roztomilá!!!! *14* -
Re: Re: Renesmé
moc roztomilá holčička ;) :)) -
Re: Renesmé
kdyby to někomu nešlo tak at si tam dá jenom www.wambie.com a tam to uvidíte.. -
Renesmé
ahoj...možná už našli Renesmé : http://www.wambie.com/tuttifrutti_u s/news/MACKENZIE_FOY_COULD_BE_RENES MEE-new_en-3444.html
??? *7* -
Re: Re: Re: kjgf
jo a Sullen...Jak byl u Beccy večer, jak byla náměsíčná, to byla upa nejvíc pr*el... *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: kjgf
jn..:D nejlepší..:D -
Re: Re: miluju twilight saga
diky -
Re: Re: kjgf
to jo no..prej čivava *1* *1* *1* nebo Zolturiovi -
Re: kjgf
jo vid...jacob je tam celej nějakej vtipnej...lámala sem se smíchy...luxusní parodie.. *14* *14* *14* -
kjgf
Viděli jste Vampire suck?Je to parodie na stmivani a nový měsic a je to jako film je to děsná prča hlavně když Jacob (jako člověk)běží na vodítku :D.
Jestli jste to neviděli stahněte si to na uloz.to je to fakt hustý!! -
Re: Re: OMG
jo, recenze taky, ale ty názory taky...